Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• basarilar kaptan
    sevindirici haber
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Büyükşehir Gaziantepspor, teknik direktör FatihTekke ile anlaştı. (via @leventumiterol)
      Allah utandırmasın başarılar Fatih Sultan Tekke

Yorum

• Gaziantep Bld. için Metin Diyadin yazılıyor şimdi de, Fatih Tekke olayı resmiyet kazanmadı.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bir F.Tekke klasiği oldu bu olay yalnız.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ve yine yeniden yaşanan aynı son:

TFF 1'inci Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Metin Diyadin ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• saglik olsun

Ünal Karaman

Yorum

• gerçek kral
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Videoyu izleyip duygulanmamak elde değil.
                  Fatih yada diğerlerini altyapılardan başlatarak, eğiterek A takım teknik kadrosu içerisine belki de başına taşımak kulübün misyonlarından biri olmalı.
                  Bu açıdan Fatih, Bosingwa gibi değerlere bu camiaya hizmet etme fırsatının sağlanması gerekiyor.
                  .
                  Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                  .

Yorum

• [MENTION=3932]Adem CAKIR[/MENTION] Fatih Tekke hedefi çok çok yukarıya koymuş. Kendisini hocalık yaptığı sürede birazcık takip ettim. Çok gereksiz noktalara vurgu yaparak geleceği hakkında birazcık sinyal verdi. Boluspor'u çalışıtırırken evinde hala soba yaktığını, köyde büyüdüğünü ve geçmişini unutmadığını falan anlattı ki, tamamen skandal benim için bu açıklama .

Eğer bu zihniyetle devam ederse en fazla MRA olur. Onun da bu tarz gereksiz açıklamaları oluyor genellikle.

Yurtdışına açılıp kendisini geliştirmesi gerekiyor Fatih Tekke'nin böyle gariban edebiyatı türünden ilerleyecekse hiç başlamasın mesleğe, menajer falan olsun derim.

Yorum

• [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] baskanin kolnde sport management okuma teklifinide geri cevirmisti...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] baskanin kolnde sport management okuma teklifinide geri cevirmisti...
                        Buyur işte, çok soba yakar o zaman bu kafayla

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buyur işte, çok soba yakar o zaman bu kafayla
                          o okula girmek cogu amerikan elit okulundan daha zor, not ortalaman 2 den kötü olmamali,spor kisminda özellikle yüzme sinavi bayagi agir...
                          eski prof lar icin ek kontenjan var, direk girebiliyor ama niyeyse bizden kimse bunu kullanmiyor

bu okulunun direk etkisi varmi sorarsan, son yillar tuchel ve nagelsmann kisa dönemden en yüksek puanlan bitirenlerden

yani gayet etkili bir egitim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Adem CAKIR Fatih Tekke hedefi çok çok yukarıya koymuş. Kendisini hocalık yaptığı sürede birazcık takip ettim. Çok gereksiz noktalara vurgu yaparak geleceği hakkında birazcık sinyal verdi. Boluspor'u çalışıtırırken evinde hala soba yaktığını, köyde büyüdüğünü ve geçmişini unutmadığını falan anlattı ki, tamamen skandal benim için bu açıklama .
                            Eğer bu zihniyetle devam ederse en fazla MRA olur. Onun da bu tarz gereksiz açıklamaları oluyor genellikle.
                            Yurtdışına açılıp kendisini geliştirmesi gerekiyor Fatih Tekke'nin böyle gariban edebiyatı türünden ilerleyecekse hiç başlamasın mesleğe, menajer falan olsun derim.
                            Tespitlerinde haklısın. Sadece onun için değil bir çok değer böyle kaybolup gidiyor.
                            Bu yüzden "altyapılardan başlatarak, eğiterek A takım teknik kadrosu içerisine belki de başına taşımak kulübün misyonlarından biri olmalı." dedim.
                            Eğitim sadece taktik varyasyonları, antreman sistemlerini öğrenmek olmamalı. Basınla ilişkiler, oyuncularla ilişkiler, kulüp ekonomisi, yabancı dil vs. bu misyonun içinde eyer almalı.Bir de bu röportajda ayar olduğum bir konu var. Şu dil meselesi. Eğer biz hem yarışmacı hem de oyuncu ihraç edecek bir kulüp olacaksak, yada bu takıma dönem dönem yabancı hocaların gelme ihtimali varsa daha alt yapıda bu dil meselesi çözülmeli. Hadi kulüp ihmalkar. Dar görüşlü. Kardeşim futbolcu olarak kamyonla para kazanıyorsunuz. Bir hoca tutup kendini ifade edecek kadar en az bir yabancı dil öğrenmek çok mu zor. Milyonluk arabalara biniyorsunuz ama. Anlamıyorum bazen insanları. Neyse hayırlı Cumalar...
                            .
                            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                            .

Yorum

• Bi seni zamaninda geri alamadik KRAL!
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hocalık tarafını bir geliştirse, her türlü gelir takımın başına ama önce kendini geliştirecek.
                                Antrenörlük lisansı var mı bilmiyorum.Yoksa onun ayıbı.

Varsa da yetmez, bir takım veya bir kaç takımda uzun süreli çalışıp,lig tecrübesi kazanması, kendini başka takım veya takımlarda kanıtlaması lazım...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim