Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
    Hazirlik maçlarinda oynmayi sevmiyor, lig maçlarinda dalga gesimdide sakat herhalde, 10 sene öncede ayniydi,,takimin kaptani olmak kolay degil, ancak kaptanligi kaldirmakda kolay degil,takimin tek golcüsüyüm diye fazlada naz yapmak, kilçik gibi bogazlara takilmak v.s.gideceksen gitde bizimde kafamiz rahatlasin, ( tabi isteyen varsa haberler balon degilse ) .

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fatih Tekke eskisi gibi sorunlu bir futbolcu degil diyenler olaya bir de su açidan baksinlar:

1) Su anda takimin en çok para alan futbolcusu

2) Takimin kaptani

3) Takim, teknik kadro, yönetim içerisinde kendisine gik diyen kimse yok

4) Istedigi zaman idmana çikar istemedigi zaman çikmaz. Sigara bile içme özgürlügü var.

Bu sartlar altinda daha ne sorun çikartacak bu adam? Sorun çikartabilecek tek bir kozu var elinde: Avrupa'ya gitmek. O konuda da zirt pirt gitmek istedigini söyleyip sorun çikartiyor zaten. Avrupa'dan da ciddi bir talibi yok ki gitsin. Laf olsun torba dolsun diye konusuyor önüne gelen kameraya.Aha da yaziyorum buraya:Avrupa'nin kalburüstü takimlarindan hiçbirisi almaz bu adami.

sana borcu falan var herhalde kaptanin,anlamadik gitti..

El-alem giptayla bakiyo,biz elimizdeki adami paralamaya çalisiyoruz...
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
      İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Hazirlik maçlarinda oynmayi sevmiyor, lig maçlarinda dalga gesimdide sakat herhalde, 10 sene öncede ayniydi,,takimin kaptani olmak kolay degil, ancak kaptanligi kaldirmakda kolay degil,takimin tek golcüsüyüm diye fazlada naz yapmak, kilçik gibi bogazlara takilmak v.s.gideceksen gitde bizimde kafamiz rahatlasin, ( tabi isteyen varsa haberler balon degilse ) .

Fatih Tekke eskisi gibi sorunlu bir futbolcu degil diyenler olaya bir de su açidan baksinlar:

2) Takimin kaptani

4) Istedigi zaman idmana çikar istemedigi zaman çikmaz. Sigara bile içme özgürlügü var.

Bu sartlar altinda daha ne sorun çikartacak bu adam? Sorun çikartabilecek tek bir kozu var elinde: Avrupa'ya gitmek. O konuda da zirt pirt gitmek istedigini söyleyip sorun çikartiyor zaten. Avrupa'dan da ciddi bir talibi yok ki gitsin. Laf olsun torba dolsun diye konusuyor önüne gelen kameraya.Aha da yaziyorum buraya:Avrupa'nin kalburüstü takimlarindan hiçbirisi almaz bu adami.

seninde Fatihe borcun var anlasilan[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

• FATIH bu alemin KRALI arkadaslar..kim nederse desin..kiskananlar çatlasin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Arakadaslar sevindirici haber,Fatih Tekke iyilesmis.Ilk maca hazirmis..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
          TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Trabzon'da Fatih Tekke sevinci

Trabzonspor, Kayserispor ile hafta sonu deplasmanda yapacagi maçin hazirliklarini sürdürürken, sakatligi düzelen Fatih Tekke çalismalara katildi.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde yapilan antrenmanda, bordo-mavili futbolcular dar alanda pas çalismasinin ardindan tam sahada çift kale maç yaptilar.

Yaklasik 45 dakika süren ve golsüz biten karsilasmada, sakatligi düzelen Fatih Tekke de yer aldi. Fatih Tekke, as takimin forvetinde Denizlispor'dan transfer edilen Ömer Riza ile birlikte görev yapti.

Uzun süre sonra takimla antrenmanlara baslayan Fatih Tekke'nin tibbi açidan Kayserispor maçinda forma giymesinde bir sakinca olmadigi bildirildi.

fatih döndü oh allahima bin sükürler olsun
            22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• İlk olarak canavar tarafından gönderildi
              İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
              İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

2) Takimin kaptani

seninde Fatihe borcun var anlasilan[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Fatih'e borcum olmaz mi,manevi anlamda o kadar borcum var ki attigi gollerle beni sevindirdigi için...
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

2) Takimin kaptani

Ben&nb sp;de FST "eskisi gibi sorunlu degil" diyenlerdenim.Elestiri içeren 3 ve 4 numarali maddelere cevap vereyim:

- Kendisine gik diyen yoksa bu Fatih'in degil,bahsettiginiz kisilerin sorunudur.Elestirenlerinkafasina silah dayamiyor herhalde.&nb sp;

- Idman sevmemek maalesef çok sayida futbolcunun "meslek hastaligi".Hagi de artik idmandan,kamplardan nefret ettigi için futbolu biraktigini söylemisti.Hatta iddia ediyorum eski futbolcularimizdan Ünal Karaman antremanlarda biraz çaliskan olsa dünyanin sayili futbolcularindan biri olabilirdi.Sigara içmemesi gerekir ama takimda sigara içen baska futbolcular da var.Hem geçen sezon gol krali oldugunda da sigara içiyordu.

Ancak beni üzen tek husus "ben kilçigim,adamin bogazina takilirim" meselesi. Eski günlerini yadetmis galiba [img]smileys/smiley1.gif[/img]Ancak karsisindaki kisi de "ben balik yerken kilçiklarini ayiklayip çöpe atarim" dese tas gedigine oturur,bir daha böyle birseye cesaret edemezdi. Ne olursa olsun iyi futbolcudur,iyi Trabzonsporludur,iyi adamdir.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Haydi Fatih Tekke gollere devam.Yine senden gol bekliyoruz...
                  TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Sende olmasan gol atamicaz.Allah sana ve szymek zeval wermesin
                    MİMOZA

Yorum

• sende artik adam oldun ya tamam o geçmis hgünlerini hala unutmadik beyfendi tamam iyisin geçen sene kral oldun ama takimi sabote etmeye kalkma. nedir o aldigin her topu ezme gayretine girmek. ondan sonra üzüldük. ne demek üzüldün sen para aliyorsun üzülüyorsun hadi ya

ben para vererek üzülüyorum ama sana degil o formanin o renklerin bu hale getirilmesine üzülüyorum. onun için ne olursan ol aklini basina topla ve aldigin paranin hakkini ver. eskisi gibi oyna. hocayi sevsende sevmesende bu takimi bu hale getirmeye hakkiniz yok. gol atmak marifetse attiktan sonra sahada baska islere de yara sadece toplari ezme. ve gerçekçi olalim arkadaslar. yanlis oynayanlari sadece belli kisimlarda sinirlandirmayalim ne kadar kaptan olsada fatih bu maçta yanlis oynadi.
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• hamucera YAZDI:

sende artik adam oldun ya tamam o geçmis hgünlerini hala unutmadik beyfendi tamam iyisin geçen sene kral oldun ama takimi sabote etmeye kalkma. nedir o aldigin her topu ezme gayretine girmek. ondan sonra üzüldük. ne demek üzüldün sen para aliyorsun üzülüyorsun hadi ya

ben para vererek üzülüyorum ama sana degil o formanin o renklerin bu hale getirilmesine üzülüyorum. onun için ne olursan ol aklini basina topla ve aldigin paranin hakkini ver. eskisi gibi oyna. hocayi sevsende sevmesende bu takimi bu hale getirmeye hakkiniz yok. gol atmak marifetse attiktan sonra sahada baska islere de yara sadece toplari ezme. ve gerçekçi olalim arkadaslar. yanlis oynayanlari sadece belli kisimlarda sinirlandirmayalim ne kadar kaptan olsada fatih bu maçta yanlis oynadi.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• KAPTAN...

KRAL....

SULTAN...

TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

• perhaps abininyazisini oku, Fatih tekke abi...
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bos konusmayalim onun kadar Trabzonsporlu olamayiz!
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi

bos konusmayalim onun kadar Trabzonsporlu olamayiz!

Allah ondan razi olsun ,oda olmazsa ne yapariz bilmem,
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim