Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]IYIKI DOGDUN BÜYÜK KAPTAN[img]smileys/smiley32.gif[/img]

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• FATIH TEKKE NIN MAIL ADRESINI BILEN VARSA LÜTFEN YAZSIN ...BUGÜN DOGUM GÜNÜ...HERKES KUTLASIN KAPTANI

Yorum

• Tanriya sükrediyorum hergün seni bize yolladigi için...Sen bugün gelmemis olsaydin yeryüzüne,yüregimde kocaman bir parça olmayacakti...Yasamayi anlamsiz kilacak kadar byük bir parça...Seni seviyorum en güzel bordomavim...Seni seviyorum bi tanecik kaptanim,abicigim...Sokagin tavani kadar...Hepbizimle,hepbizlesin...Birlikte nice yillara!!!!
        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• dogum gününüz kutlu olsun, ailenizle birlikte nice mutlu yillara.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Iyi ki dogdun Büyük Kaptan Fatih Sultan Tekke!

Allah'ima ne kadar sükretsem azdir seni yarattigi için.D.Bakirspor'la yapacagimiz maçi iple çekiyorum.Imzam seni anlatmaya yeter!
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• BU TAKIMIN VE TRABZON UN SIMDI SANA DAHA ÇOK IHTIYACI VAR KAPTANIM

Yorum

• Mutlu Yillar Fatih Tekke!
                Bugün 28 yasina basan milli futbolcumuz Fatih Tekke, dogum gününü saat 17:00?de basina kapali olarak yapilan idmanin ardindan Baskanimiz Atay Aktug, takim arkadaslari ve teknik heyetle birlikte kutladi.

<DIV align=center></DIV>Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katildigi dogum gününde, Teknik Direktörümüz Senol Günes, kesilen pastanin ilk dilimini Fatih?e vererek, oyuncunun dogum gününü ilk kutlayan kisi oldu. Baskanimiz ise takim adina kaptana t-shirt hediye etti.

<CENTER>

</CENTER>

trabzonspor.org.tr Edited by: gerçekefsane
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Dogum günün kutlu olsun kaptan.. Saglikli ve mutlu olmani dilerim, bize lazimsin..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Allah cc, hayirli, saglikli, mutlu ömür versin fatih abi...
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Dogum gunun kutlu olsun buyuk kaptan nice yillara...
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• kral dogum günün kutlu olsun kral nice sampiyonluklara

Yorum

• SuLTaN iyiki varsin iyiki dogdun NiCe SeNeLeRe
                          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• pastanin ustundede KRAL FATIH SULTAN TEKKE yaziyo merak edenler icin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• KRALIM iyiki dogdun sen trabzonla,trabzon senle guzel..
                              elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• ONUN IÇIN TEK KELIME(PERFECT)
                                ÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTB

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim