Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'dan pek de karakterli adamlar çıkmıyor artık. Geçenlerde camiamızda neredeyse "Dede Korkut" olmuş bir büyüğümüzün milyonların gözü önünde Aziz Yıldırım'a yaptığı yalakalığı gördükten sonra kimseye kızamaz oldum. Belki de profesyonellik böyle bir şeydir; kariyer ve ikbal beklentisine sadakati feda etmek. Ölmek böyle bir şey olsa gerek.

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu tarz eski futbolcularımızı alt yapıda kullanmalıyız. Akıl hocası olarak. Mesela Fatih Tekke, alt yapıda yetişecek olan forvet oyuncuları ile ilgilenmeli, öğütler vermeli. Bu tarz efsane futbolcularımız Trabzonspor'un geleceği olan çocuklara göz kulak olmalı.

Bir insanın siyasi görüşü sizin ile aynı olmayabilir. Fatih Tekke ile sizin ortak noktanız Trabzonspor ise ona saygı duymalısınız. He bunu bir kenara koyalım, siz kendiniz Trabzonspor'a hangi gün puanı getiren golü attınız?
      Biz insanlara siyasi görüşlerinden dolayı kızmıyoruz, Trabzonsporun ırzına geçenlere tepki koyamadıkları için kızıyoruz. Gerçi sende bunu çok iyi biliyorsunda işine gelmiyor.

Bu konuda Trabzonlular şu partililer bu partililer, şu siyasi görüşlüler bu siyasi görüşlüler diye ayrılmıyor, şerefliler ve şerefsizler, namuslular ve namussuzlar, dik duranlar ve ezikler, onurlular ve yalakalar diye ayrılıyor.
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu tarz eski futbolcularımızı alt yapıda kullanmalıyız. Akıl hocası olarak. Mesela Fatih Tekke, alt yapıda yetişecek olan forvet oyuncuları ile ilgilenmeli, öğütler vermeli. Bu tarz efsane futbolcularımız Trabzonspor'un geleceği olan çocuklara göz kulak olmalı.

Bir insanın siyasi görüşü sizin ile aynı olmayabilir. Fatih Tekke ile sizin ortak noktanız Trabzonspor ise ona saygı duymalısınız. He bunu bir kenara koyalım, siz kendiniz Trabzonspor'a hangi gün puanı getiren golü attınız?
        O zaman bizim de Allah belamızı versin ki hiç bir halta yaramıyoruz ya, en nefret ettiğim iş bu "sen ne yaptın" "sen ne yapabilirsin" hiç bir şey yapma zorunluluğumuz yok bu takımı sevmek sahiplenmek için futbolcu mu olmak gerekir, ne ile anlatayım sana para ile mi manevi olarak mı anlatayım ki ikisinden de söz etmeyi sevmiyorum ama bu mudur işin kanıtı ya, sen gol attın mı hayır atmadım. Eğer gol atmak gerekiyor ise konuşmak eleştirmek için herkes futbolcu olsun o zaman, böyle bir yaklaşım olamaz ya, acaba sürmeneden çıkar deplasmana gidebilir miydi beni geç kıçında donu olmayan adamın ülkenin en ücra köşelerine giden bir taraftar gibi yapabilir miydi ? Kimse kimsenin Trabzonspor'luluğunu ölçmesin ya hele hele trilyonlar kazanan bir insan ile hiç karşılaştırmasın, şükürler olsun ne nispet olsun diye şike örgütünün lideri olgun pekerin emri ile beşiktaş forması giymedim şükürler olsun bu gol atmaktan çok değerli bir şey benim vicdanımda.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mantığa bak. O zaman en Trabzonsporlu Burak Yılmaz. 1 senede en fazla golü o attı.

Bu kadar dar bakışa sahip düşünce olabilir mi ?
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• tekke suan bir takim ile anlastimi ?
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• http://i.hizliresim.com/5kod8A.jpg

Fatih Tekke'nin Zenit'te kaldırdığı UEFA Cup, Super Cup ve Rusya Ligi Kupası'nı görmek nasıl oldu.
              En son Teoman Karadeniz tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 19:02.

Yorum

• Luce'nin gelip gelmediğinin en önemli işareti olabilir bence. Şu an anlaşılsa mesela
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• yine gelmedi
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Büyük Futbolcuydun vesselam Sultan Tekke

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu yüzden seviyorum seni Kralsın kral

Yorum

• "En azından benim için istediğim zaman yanıyor"

BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Herkesin Trabzonsporla tanışmasında bir isim ön plana çıkar ,bazen bunlar isimler olarak çoğalabilir tabi.
                          Benim en çok sevdiğim isim zamanında Fatih Tekkeydi.
                          Sonra gidicekti gitmiycekti bir suru konu geçmişti gündemde, dualar ederdim gitmesin diye, bir kere gorebiliyim diye çok istemiştim zamanında ama o zaman küçüktük,göremedik. Gittiğinde üzüntüden ağlamistim.Sonra...
                          Sonra ne mi oldu ben büyüdüm ve doğrulara yanlışları ayırt edebiliyordum artık.Rusyada güzel güzel oyununu oynarken Beşiktaşa geldi ve imzayı attı .
                          Trabzonsporun benim gözümdeki sembol oyuncusu bunu yapınca dedim bu adam benim Trabzonsporum en önemli ismi olamaz ,dusuncemde dahil.
                          Sonra şike mücadelesi, demeçleri derken soğudum.
                          Şimdi mi ?
                          Şimdi ise benim için en değerli oyuncu ,simge niteliğindeki efsane isim Onur Recep Kıvrak.
                          Kral senide çok severdim ama işte eskiden. Şimdi sadece futbolcu olarak seviyorum o kadar.

Yorum

• Profilim resmimde duvarda formasi asili olan gonlumun sultani arkadas...

Yorum

• Trabzonspor'a gelmiş en iyi forvettir. Unutulmaz...

Yorum

• Büyükşehir Gaziantepspor, teknik direktör FatihTekke ile anlaştı. (via @leventumiterol)
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim