Serdar Bali,A.Kemal Denizci gibi o da futbolu bıraktıktan sonra Trabzonspor'a hizmete devam edecektir.Duygusallığı bir kenara bırakalım.Tıpkı Umut için tarihi maç öncesi kampa menejer sokarak Umut'un kadro dışı kalmasını sağlayan yöneticilerin İHANETİ gibi.Golcü sıkıntısı çekmeye başladığımız dönemin başından Fatih'in dün imza attığı ana kadar bu transferi engelleyen yöneticide aynı İHANET içindedir.Bizlerden fazla olmazsa bile inanın Fatih Tekke o yönetici müsvettelerinden daha fazla Trabzonsporludur ama ne yazık ki hemde profesyoneldir.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Arkadaşlar siz işe cok duygusal bakıyorsunuz.. Tamam Fatih Tekke bizler için efsana olabilir ama o bir profesyonel bir futbolcu adam Beşiktaş'a imza atarken " Bunu bir kez daha sölemek istiyorum ki ben Trabzonsporluyum " dedi. Bizlere düşen kendisine futbol hayatında başarılar dilemektir.
fatihe kimse laf söylemesin.. gelmek icin daha ne yapmasini istiyordunuz.. yönetim her seferinde kirk tane yalan uydurdu yok cok para istiyor yok araya menejer soktu yok burasi huzur evimi vs. kendi degerlerimize sahip cikmaktan aciz bir yönetimimiz var. gider elin usagini dünyanin bir ucundan getirir dünya kadar para verir agiz kokusunu ceker ama kendi öz evladina sirtini döner.
birakin bu isi arkadaslar. fatihe laf söylemeyin. kaptan her zaman bizim degerimizdir hangi formayi giyerse giysin bunu kimse degistiremez.. imza töreninde acikca söyledi ben TRABZONSPORluyum diye.
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
sımdı nasıl yavas yavas senol gunes ın ts efsanesı oldugu anlasılıyorsa tekke de ts efsanesı olarak akıllara kazınacaktır.bence senol gunes ten daha tslu oldugu kesın. ts a gelmek ıcın yalvardıgında bıle bazı ts dusmanı taraftarlar yonetım haklı demıstı.gercek trabzonspor taraftarının kalbınde olacak en buyuk tslu olacaktır
Fatih Tekke yi futbolcu olarak seyretmek her zaman bir keyiftir...
Merak etmeyin Fatih futbolu biraktiginda kimse onun bjk ligini hatirlamaz, tipki Ali kemal gibi...
kendisine avrupa kupalarinda basarilar diliyorum sadece...
Ligde fazla sure alacagini zannetmiyorum, cunku o takimda cok bas var, Fatih oraya bir numara buyuk gelir ve futbolcularin cogu ile anlasamaz diye dusunuyorum...
Doğru bugün Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci veya Serdar Bali için Fenerbahçeli veyahut Beşiktaşlı denilmiyor. Trabzonspor'un efsanesi olarak görülüyorlar. Bugün Fatih Tekke'ye kızgınız evet ama ileride o da bu saydığımız isimler arasında ismini zikrettirecektir. Tabi gönül isterdiki Fatih Tekke futbolu kendi ocağında yuvasında bıraksın...
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 18:55.
Arkadaşlar siz işe cok duygusal bakıyorsunuz.. Tamam Fatih Tekke bizler için efsana olabilir ama o bir profesyonel bir futbolcu adam Beşiktaş'a imza atarken " Bunu bir kez daha sölemek istiyorum ki ben Trabzonsporluyum " dedi. Bizlere düşen kendisine futbol hayatında başarılar dilemektir.
bos mukaveleye ımza nıye atmadı sımdı bedavaya oynuyor trabzondan 1.5 mılyon euro benmı ıstedım bırakın kendınızı kandırmayı askerlık ıcın gelmedı ayrıca o laf attıgı unal karamanın trabzona transferını yası buyuk olanlar kucuklere anlatsın suan ıstedıgı super lıg takımında hocalık yapabılecekken trabzonda yardımcılık yapıyor buda onun trabzon sevgısının ıspatıdır bızım en buyuk kaptanımız dozer cemıl senol gunestır daha bos konusmayın takımı destekleyın.EN BUYUK TRABZONLULAR O FORMAYI SU AN GIYENLER ONLARI DESTEKLEYELIM.
Neyi tartışıyoruz bilmiyorum? Resmen bu seneki en büyük rakibimizin futbolcusu forumu çalkalıyor kaç gündür. Oraya gitmesiyle çoğu taraftarımızın saygısını kaybetmekle kalmadı içimize de nifak sokmuş resmen Fatih Tekke.İnşallah kısa zamanda bu forum üzerindeki etkisi silinir.
Yıllardır gönül bağladığımız herife bu ağlayarak yazdığım bu yazının başlığında veda etmek için çaktırmadan geldim , küfürlerinizi gidin başka bir yerde edin.
Topu topu aynı hissiyatı taşıyan 10-15 kişiyiz biz bizi anlarız , Cemi anlarım ben mustafayıda anlarım kubilayıda anlarım onlar gibi diğerlerinide anlarım.
İndi resimler kalktı formalar , yeter artık konuşmayın başka başlıkta edin küfürlerinizi , aklımızdan siliyoruz burda gönlümüzden atıyoruz.
Yorum