Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

yakismaz mi KRAL a ..ona her sey yakisir...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

sen hep bir numarasin FATIH SULTAN TEKKE....[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Aman de.Fatih için böyle ''Sultan,Kral'' gibi kelimeler kullanma.Yoksa benim gibi seni de sevmezler.Örnek Son dakika Haberleri(genel topici)
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ordular ilk hedefiniz istanbuldur fatih sultan emrediyor ileri
      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Fatihi elestiren arkadaslar bir konuyu atliyorlar.Maalesef bu
        hafta hariç ona pas atabilecek onu oynatacak tek futbolcu
        yattaraydi.Garibim yattarayida besleyecek destekleyecek adam olayinca
        ikiside sahada yalniz kaliyodu.Allahtan simek geldi de çocuklarin yukü
        hafiflledi.Ayrica olmayan pozisyonlarda gol yiyen bir galecimiz var ki
        takima bazen kizamiyorum( aksini idda eden arkadaslar sene basindan
        beri olan maçlari seyretsin)ve idda ediyorum jeferson türkiye süper
        liginin en kötü galecisidir.umarim devre arasinda gönderilir.Hal böyle
        olunca fatih ve yattara formsuz gibi gözüküyor.Oysa
        inaniyorum onlari oynatacak bir szymkoviak ve iyi bir defans ve
        kaleciyle kral eskisi gibi gollerini atacaktir. bu hafta fener maçina
        gidiyoruz.ALLH'IZNIYLE galeci ve defansimiz olmayacak hatalar yapmazsa
        bu maçi alacagiz.sevgilerimle.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• gökdeniz de dönerse kare as'i tamamlayip süper futbol oynamaya baslariz.

kupa asi tabii ki fatih SULTAN tekke
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Aman de.Fatih için böyle ''Sultan,Kral'' gibi kelimeler kullanma.Yoksa benim gibi seni de sevmezler.Örnek Son dakika Haberleri(genel topici)

kastettiginiz kisi ben oluyorum. yazinizi alinti yaptigimda hemen altina ne yazdigimi okumadiniz mi diyecegim, yazinin hangi amaçla yazildigini da açiklamistim anlamadinizmi diyecegim ama polemik yaratmak istemiyorum.sadece;

essiz!!!!!!anlayisinizdan ötürü sizi alkisliyorum

notrofilinizdeki dogum tarihinize baktim ve"siz" olarak hitabetmem gerektigini anladim. HÜRMETLERIMI SUNARIMepey büyügümsünüz.

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width="100%" bgColor=#ffffff>
            <T>
            <TR>
            <TD =text align=right width="25%" background="" bgColor=#f4f4fb>Kullanici Adi:</TD>
            <TD =text width="75%" background="" bgColor=#f4f4fb>thepatfhinder</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text vAlign=top align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Simge:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb></TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Üye basligi:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>bmn | Diyarbakir</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Grup:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>Kidemli Üye </TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Hesap Durumu:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>Etkin</TD></TR></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Baglanti Durumu:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>Online</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right width="25%" background="" bgColor=#f4f4fb>Gerçek isim:</TD>
            <TD =text width="75%" background="" bgColor=#f4f4fb>Girilmedi</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Üyelik Tarihi:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>04-Kasim-2004</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Son Ziyaret:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>27-Kasim-2005</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Gönderilenler:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>1848 [4.76 Mesaj gün ortalamasi]</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Yer:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>Türkiye</TD></TR>
            <TR>
            <TD =text align=right background="" bgColor=#f4f4fb>Dogum Günü:</TD>
            <TD =text background="" bgColor=#f4f4fb>21-Nisan-1910</TD></TR></T></TABLE>Edited by: no NAME
            .

Yorum

• İlk olarak no NAME tarafından gönderildi

notrofilinizdeki dogum tarihinize baktim ve"siz" olarak hitabetmem gerektigini anladim. HÜRMETLERIMI SUNARIMepey büyügümsünüz.

[img]smileys/smiley36.gif[/img]1910Edited by: oflee61
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak no NAME tarafından gönderildi

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

kastettiginiz kisi ben oluyorum. yazinizi alinti yaptigimda hemen altina ne yazdigimi okumadiniz mi diyecegim, yazinin hangi amaçla yazildigini da açiklamistim anlamadinizmi diyecegim ama polemik yaratmak istemiyorum.sadece;

essiz!!!!!!anlayisinizdan ötürü sizi alkisliyorum

notrofilinizdeki dogu'm tarihinize baktim ve"siz" olarak hitabetmem gerektigini anladim. HÜRMETLERIMI SUNARIMepey büyügümsünüz.

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width="100%" bgColor=#ffffff><T>
                <T>
                <TR>
                <TD align=right width="25%" background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Kullanici Adi:</TD>
                <TD width="75%" background="" bgColor=#f4f4fb ="text">thepatfhinder</TD></TR>
                <TR>
                <TD vAlign=top align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Simge:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text"></TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Üye basligi:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">bmn | Diyarbakir</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Grup:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Kidemli Üye </TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Hesap Durumu:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Etkin</TD></TR></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Baglanti Durumu:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Online</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right width="25%" background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Gerçek isim:</TD>
                <TD width="75%" background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Girilmedi</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Üyelik Tarihi:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">04-Kasim-2004</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Son Ziyaret:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">27-Kasim-2005</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Gönderilenler:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">1848 [4.76 Mesaj gün ortalamasi]</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Yer:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Türkiye</TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right background="" bgColor=#f4f4fb ="text">Dogum Günü:</TD>
                <TD background="" bgColor=#f4f4fb ="text">21-Nisan-1910</TD></TR></T></T></TABLE>

Bu sitede ''fatih''i sevmeyen tek kisi sizmisiniz.Buluttan nem kapmayalim lütfen!

Essiz!!!!!!anlayisinizdan ötürü ben de sizi alkisliyorum!
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• verdiginiz adres beni gösteriyor.sizin "öyle sandiginiz" anlama, en yakin gelenmesaji ben yazdim.Edited by: no NAME
                  .

Yorum

• Essiz!!!!!!anlayisinizdan ötürü sizi bir kez daha alkislkiyorum!

Lütfen ''Güzelim Fatih Tekke'' topicini kirletmeyelim...

Yorum

• neyse
                      .

Yorum

• Yukaridaki yaziyi anladiginizi tahmin ediyorum.Böyle bir kelimelik seyler yazmak için açilmadi bu topic.Çok istiyorsaniz gidip bir topic açabilirsiniz bu konu hakkinda...

Yorum

• kirletmeyelim gidelim dedigin halde bir avci gibi burda bekliyorsun. "acaba cevap gelecek mi"diye. neyse deyip gidelim buralardan dedim daha çikmadan pesime takildin. üstelik tahrik eder bir uslupla sana adece su essiz sözle karsilik verecegim ve devami gelmeyecek;

"aptallarla tartismayin görenler aranizdaki farki anlamayabilirler.

kaynak: tarihe adanmis sözler. yazarida TRABZONLU, hemserim olur.

SELAM VE HÜRMETLE
                          .

Yorum

• Bakin size güzel bir söz de ben söyliyim belki anlarsiniz...

Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kimi isimli kullanicinin imzasindan alintidir yukaridaki söz...

Yorum

• Onu koyacak yer bulamiyorum....O bir kral,o bir aslan yürek,o bir idol,o bir fenomen.........vs

HUZURLARINIZ DA FATIH SULTAN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• GÖLÜN SÜPERDI TEKKEM BENIM HELE O SENIN O SEVINCIN BANBASKAYDI SENI COOOOOK SEVIYORUZ HARBI TRABZONSPORLUSUN HELEL SANA!!!!!!!!!
                                ben siradan olamam cünkü ben TRABZON`LUYUM:))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim