Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ONUN HAKINDA SÖYLENECEK TEKSEY

[img]smileys/smiley32.gif[/img]SULTANIM[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: vizarian

Yorum

• SENI YARATANA KURBAN OLAYIM FATIHIM TEKKEM SENIN ALDIGIN O PARALAR ANANIN AK SÜTÜ GIBI HELALDIR CANIMIZ HERSEYIMIZ TEKKEMIZ SENIN ÜZERINE TÜRKIYEDE TOPCU TANIMIYORUM

Yorum

• O BU TAKIMIN BASARISI IÇIN YARATILMIS ONA SAYGI DUYORUM[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Takimin en büyügüsün Fatih Tekke[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• fatihe aciyorum avrupaya gitmek varken takimda kaldi ama sonuç??????

Yorum

• senin yüregini sevim ben

sen bir yana o kendini futbolcu sananlar bir yana

Yorum

• "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi

su baba'daki hirsa bi bakin bi bakin boyle bise gordunuzmu ben gormedim Fatih Tekke gibi bir oyuncumuz oldugu icin Allaha sukredelim!!!
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• Dunyada en sevdigim futbolcu

Fatih SULTAN Tekke
                    Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

• TEK KELIME ...

SÜPERSIN..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Edited by: Çakir

Yorum

• Guyaaaaaaa

Yorum

• keske sendeki hirs butun takimda olsaydi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• nasil anlatilirki senin büyüklügün.herseyini ortaya koyuyorsun kazanmak için ama olmuyordi kimse senin gibi oynamiyor.o yüzden kaptanim üzülüyorum ki senin gibi bir büyük yildiiz harciyoruz sen herzmaan en iyisine layiksin.hele amactan sonra üzülsün aglayasin beni öldürdü isyan ettim o zaman senin için harcaniyorsun diye....

ama genede bu takimi birakip gitmedigin için cok tesekkürler kaptanim seni cok seviyorum ve umarim en cok hayal ettigin seyi trazonspor formasinla sampiyonluk görmeyi nasip eder..
                              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• fatihim kaptanim dumen yine senin elinde butun yuk senin omuzlarinda gorunen o yine takimimizi sen sirtlayacaksin sana guveniyoruz ne kadar buyuk futbolcu oldugunu billiyoruz sonuna kadar arkandayiz bizi sampiyonluga goturecek en onemli oyuncumuz sensin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim