Iste Fatih Tekke bu.Maçin sadece gollerini gördüm ama bunu söylememe yetti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
hosgeldin SULTANIM...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
umarim bazi kisilere büyüklügünü tekrar göstermistir...[img]smileys/smiley36.gif[/img]sultanimiz Fatih Tekke...yine müthistin[img]smileys/smiley32.gif[/img]OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
f.tekke atinca güzel oluyor çünkü öyle alistirdi..
ancak yinede kendisine gelen toplardaki ustaligini ve bitiriciligini arar olduk... f.tekkenin trabzonsporluluguna güveniyorum ve inaniyorum...
geçen seneye avrupa muhabetti çiktiginda gitmtmesini istemistim ama bu sene artik gitmesini istiyorum.. iyi niyetle istiyorum... gitsin oynasin oynayamazsa yine bize gelir hiç olmazsa içinde "gidemedim" diye bir sey kalmaz.. akli oralarda kalmaz.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildiIste Fatih Tekke bu.Maçin sadece gollerini gördüm ama bunu söylememe yetti.
Dostum dün Kral mükemmele yakin oynadi.
O attigi kafa golünün bir benzerini 3.haftadaki A.gücü maçinda atmisti hatirlatirim.
Yaptigi asistte mükemmeldi.Alçak hakem 'ofsayt' diye 1 net golünü kesti.Yoksa hatr-rick yapacakti ama olsun.
Sessizlik lütfen...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
O her zaman kraldir.Onun gibi kafa gollerini kaç kisi atiyor Türkiye'de.Bu sayfalardan onun gitmesini isteyen arkadaslar Mehmet Yilmaz'mi atacak onun attigi golleri onu elestirenleri bende elestiriyorum...
Alemin Krali FATIH SULTAN TEKKE
Saygilarimla,
Yorum
-
memleketimin güzel insani hiç degismeyecek.Arkadaslar görevini yapiyor isi gol atmak ve a-ta-cak.Birileri kendisine aga olmadigini hissettirdigi zamanlar golünü atiyor hepsi bu.
Agalik krallik devri bitmistir yasasin Demokrasi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
memleketimin güzel insani hiç degismeyecek.Arkadaslar görevini yapiyor isi gol atmak ve a-ta-cak.Birileri kendisine aga olmadigini hissettirdigi zamanlar golünü atiyor hepsi bu.
Agalik krallik devri bitmistir yasasin Demokrasi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
mehmet yilmaz'in da ,litchkin'in de,misse misse'nin de,lange'nin de,hasan özer'in de,seyit cem'in de .... isleri gol atmak degil miydi??neredeydi demokrasi biz kafamizi duvarlara vururken kaçan gollerde?
sen sevmek zorunda degilsin fatih tekke'yi asiri derecede ama biz asiri seviyoruz ve sen de saygi bizim sevgimize saygi duymak zorundasin,demokrasi budur...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
fatih i asiri seven arkadaslaaaaarrrr.....fatih i asiri sevebilirsiniz hatta onu kral padisah sultan imparator ilan edebilirsiniz...ama onu çok seviyorsunuz diye elestirenleri çamur atiyor veya ... atiyor gibi seviyesizce elestiremezsiniz...elestiriye tahammül etmeyi ögreniniz.. gerçek demokrasi de bu olsa gerek....
Yorum
-
buraya döktürmeyin bana elestiri adi altinda TRABZONSPOR KAPTANI'na söylenenleri...Baskalari söylese kavga çikartacagim seyleri bizim taraftarimiz söyleyince bise diyemiyorum.. s..tir git bile dendi fatih tekke'ye...o zaman nerdeydiniz demokratik arkadaslar??BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum