Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu aralar sansi pek yaver gitmiyor. Ilk hafta Eyupspora karsi cok iyi oynadilar, baya gol kacirdilar kazanamadilar, berabere kaldilar. Ikinci hafta Basaksehir macinda son dakikalarda Loide Agusto sakatlaninca oyuncu degisikligi hakki da doldugu icin 10 kisi kaldilar ve o arada golu yediler ve 3-2 geriye dustuler. Macin son saniyelerinde kornerde kaleci de ileri gitti ve korner donusu 4.folu kontradan yediler ve mac o golle bitti. E.hafta Goztepe macinda bence mac ortadaydi ama o macta da kacan goller vardi. Fatih Tekke de zamana ihtiyaclari oldugunu ve insallah yeni transferler yakin zamanda kadroya katilir dedi.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 04.09.2024, 23:52.

Yorum

• Tolunay ünal hami hepsi şansını kullandı. Sen 46 yaşındasın 50de mi gelicen? Artık tam zamanı ligi öğrendin futbolu zaten biliyorsun. Kenarda bir egemenin duruşu nası güven veriyorsa sen ondan da iyi olacaksın.

Yorum

• 3-5 sene sonra mutlaka gelecektir.. ama şimdi gelirse şota gib, hami gibi kariyeri bitecektir..

keşke bunu akıl edecek olgunluğa sahip olsa..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Ben Alanyadan kötü teknik direktör çıktığına daha şahit olmadım. Olan varsa buyursun

Yorum

• canım hocam Trabzonspor'u duyunca nasıl heyecanlanıyor içleniyor adama teklif gitse anında kabul edecek hemde boş sözleşmeye imza atar başarılı olur olmaz o ayrı ama iyi niyetinden kimse şüphe etmez

Yorum

• bizim stoper tolga seyhani da yazmis. Malatyaapordan bize gelmisti. Stoper can arat ile orta saha Kemali nasil takima yazabiliyor ikisi de o donem cok yetersizdiler.
                En son jpositve tarafından düzenlendi; 04.09.2024, 23:30.

Yorum

• Fatih Tekke

Trabzonspor’un öz evladı, "Sultan" lakaplı Fatih Tekke, kulübümüzün yeni teknik direktörü olarak, Abdullah Avcı’nın yarattığı ağır tahribattan kurtarmak için geri dönüyor.

Avcı’nın "kabız" futbol anlayışı, Trabzonspor’un özünü adeta baltaladı ve kulübün tarihine büyük zararlar verdi. Sahada oynanan ruhsuz futbol, Trabzonspor’un mücadeleci kimliğini yitirmesine yol açtı. Üstelik Avcı, kaybedilen maçlardan sonra ürettiği bahanelerle ve suçlayıcı açıklamalarıyla sadece taraftarların güvenini kaybetmedi, aynı zamanda oyuncuların moralini de yerle bir etti. Avcı, Trabzonspor’un değerini ve oyuncuların itibarını düşürerek camianın kimliğini zedeledi, büyük bir finansal tahribata yol açtı.

Fatih Tekke’nin gelişiyle birlikte Trabzonspor’da yeni bir dönem başlıyor. O, bu kulübün gerçek değerini bilen, ruhunu sahaya yansıtacak bir isim. Tekke, Trabzonspor’un kaybettiği ruhu geri getirecek, oyunculara hak ettikleri değeri yeniden kazandıracak ve bu camiayı hak ettiği zirveye taşıyacak. Artık sahada korkusuz, cesur ve zafer için oynayan bir Trabzonspor izlenecek. Haysiyetli, karakterli bir teknik direktör olarak, kaybedilen maçlardan sonra pişmiş kelle gibi sırıtarak suçu başkalarına atmayacak!

Fatih Tekke ile Trabzonspor, kaybettiği ruhunu yeniden kazanıyor!

Biyografi: Trabzonspor efsanesi Fatih Tekke, 9 Eylül 1977 tarihinde Trabzon’da doğdu. Futbol kariyerine Trabzonspor altyapısında başlayan Tekke, yetenekleri ve liderlik vasıflarıyla kısa sürede A takıma yükseldi. Trabzonspor formasıyla sergilediği üstün performans, onu bordo-mavili taraftarların gönlünde ayrı bir yere taşıdı. Özellikle 2004-2005 sezonunda attığı 31 golle Süper Lig gol kralı unvanını kazanarak takımına büyük katkı sağladı. Tekke, Türkiye dışında Zenit Saint Petersburg’da da forma giyerek UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferleri yaşadı. Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yolculuğuna adım atan Tekke, çeşitli kulüplerde edindiği deneyimlerle Trabzonspor’a geri dönüyor.

En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 17:47.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Yıkın ortalığı!

Yorum

• Garip duygular içerisindeyim
                      Basarili olmasi durumunda bunun baskana falan yazmasi biraz zoruma gider ama o ufak bir ayrinti, yeter ki takimimiz basarili olsun...
                      Ame diger yandan su da var, diger baskanlar olsa Tekke olasiligi var miydi emin degilim
                      Hele virüs Hacisalihoglu falan yönetimin kiyisinda kösesinde olsaydi bu is yatardi, divan baskanligi seçimini kazanamamasina da sevinmistim simdi de kalpten falan gidebilir Tekke netlesirse ama üzülürsem ne olayim
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• aga Tekke yazmiyor ki orada, Gökdeniz var ama Tekke yok ya da benim gözlerde mi sorun var ?
                        Erhan Albayrak bizde oynamadi, o senin dedigin Eren Albayrak ama o mesele belki de 10 sene sonraydi hatlari karistirdin
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yorum

• Başlığa ben şahsi genel fikrimi yazıyım ama uzatmayım yok öyle değil yok böyle falan diye.

İlla ki denenecekti,
                            hoca olarak bu takımın başında bi şansı hak ediyor,
                            Bi umut izleyip göreceğiz,

Bence;
                            Şota-Tolunay-Hami-Ünal vs gibi öğütüp yollayacağımız bi öz evladımız olacak.

Sebebi;
                            1-Camia olarak sabırsızız ve Maşallah her şeyi biliriz,
                            2-Fatih Tekkenin ego mu diyim, aşırı özgüvenimi diyim o garip hali, en delikanlı benim, en doğru benim falan filan, bu kötü bişi mi tartışılır ama böyle dominant karakterlerin hem takımı, hem camiayı bir arada tutması zor olur.

Ama dediğim gibi umut edip bekleyeceğiz,
                            Hayırlı uğurlu olur inşallah.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başlığa ben şahsi genel fikrimi yazıyım ama uzatmayım yok öyle değil yok böyle falan diye.

İlla ki denenecekti,

Bence;

Sebebi;
                              2-Fatih Tekkenin ego mu diyim, aşırı özgüvenimi diyim o garip hali, en delikanlı benim, en doğru benim falan filan, bu kötü bişi mi tartışılır ama böyle dominant karakterlerin hem takımı, hem camiayı bir arada tutması zor olur.

Bu camia avcı gibi kabız 2 sene sabretti.
                              Tekkeye her türlü sabreder.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlığa ben şahsi genel fikrimi yazıyım ama uzatmayım yok öyle değil yok böyle falan diye.

İlla ki denenecekti,

Bence;

Sebebi;

Fatih Tekke'nin özgüveni ve camianın içinden geliyor olması en büyük artıları. O açıdan Ünal Karaman'dan farkı yok benim için. Nasıl ki Ünal Karaman, Usta sonrası dağılan Trabzonspor'u tekrardan ayağa kaldırıp, şampiyonluğa inandırdıysa; Tekke de aynısını yapacak.

Şampiyonluk gelir mi gelmez mi bilinmez ama şu an içinde bulunduğumuz durum için en ideal isimlerden birisi Fatih Tekke'dir. Hem kendisinin Trabzonspor'a, hem de camianın ve taraftarın kendisine ihtiyacı var. Destek olmalıyız.

Ek not, bence bu seneyi MRA ile tamamlayıp Erto'dan da kurtulup Ağaoğlu gibi bir başkanla beraber Tekke'yi getirmeliydik. İnşallah, Erto'nun günahlarının ceremesini Tekke çekmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim