tebrik ederiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
artık hoca diyeceğiz ona. düşünce yapısı farklı oyuncuykende böyleydi o yüzden eğitim yerine işin içinde kalmaya çalışıyor doğru yanlış onun için zaman gösterecek. inşallah başarılı olur.
komple forvet fatih sultan tekke oynamasa bile komple dünya takımlarının özlemle andığı tek oyuncuİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece aşk bizimkisi
Yorum
-
pro lisansi aldimiİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'ye neden ilk kez takım çalıştırıyormuş gibi davranılıyor ?
İlk takımı değil arkadaşlar. Kayseri Erciyes, Boluspor, Manisaspor gibi takımları çalıştırdı.
Bu 4. takımı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Takımları çalıştırdı. Şuan da takımın başında ama TFF'de yine onun adı yok.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepro lisansi aldimiBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
yani halen amatörİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımları çalıştırdı. Şuan da takımın başında ama TFF'de yine onun adı yok.
bakalim sergen mi fatih mi önce pro lisansi alacak
bu kafaylan bi yere varamaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ben Tekke'nin hocalık durumunu yorumlamadan kariyer planlamasında çok kötü kararlar verdiğini düşünüyorum.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani halen amatör
bakalim sergen mi fatih mi önce pro lisansi alacak
bu kafaylan bi yere varamaz
Neredeyse düşmesi garantilenmiş Manisaspor'a gitti imza attı. 7-8 hafta sonra ayrıldı. İlk görevi K.Erciyes, düşme hattının dibindeydi, oraya gitti. Takım küme düştü. Onlu veya değil, sonuçta takımlar küme düşüyor. Mesela Denizli'ye de öyle geldi. 7 puan vardı üst sırasındaki takım ile, geldiği ilk maçı kaybetse rakip kazansa puan farkı 10.Tek maçta küme düşmüş gibi bir şey olacaktı. Neden bu tür takımlarla anlaşıyor hiç aklım almıyor. Bu şekilde devam ederse bir yere varamaz.
Ayrıca Manisa da Denizli de maddi açıdan çok zor kulüpler. Bu tür buhranlar yaşayacağına gidip yurt dışında 2 yıl geçirse daha iyi olmaz mı acaba ? Pratik daha önemli belki de, direkt takımı tek başına yönetmenin daha fazla tecrübe katacağını da düşünüyor olabilir ama henüz kariyerinin başında fazla riske giriyor gibi geliyor bana.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 21.02.2018, 20:53.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
ne yaptigini bilmedigi icinİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Tekke'nin hocalık durumunu yorumlamadan kariyer planlamasında çok kötü kararlar verdiğini düşünüyorum.
Neredeyse düşmesi garantilenmiş Manisaspor'a gitti imza attı. 7-8 hafta sonra ayrıldı. İlk görevi K.Erciyes, düşme hattının dibindeydi, oraya gitti. Takım küme düştü. Onlu veya değil, sonuçta takımlar küme düşüyor. Mesela Denizli'ye de öyle geldi. 7 puan vardı üst sırasındaki takım ile, geldiği ilk maçı kaybetse rakip kazansa puan farkı 10.Tek maçta küme düşmüş gibi bir şey olacaktı. Neden bu tür takımlarla anlaşıyor hiç aklım almıyor. Bu şekilde devam ederse bir yere varamaz.
hic bir egitim almadan hocaliga giristi
ayni kafaylan devam ediyor..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ama sırf Trabzonspor'un çok iyi bir forvetiydi diye şu başlığa 2'de 2 yaptı diye bize yakıştıranlar varİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yaptigini bilmedigi icin
hic bir egitim almadan hocaliga giristi
ayni kafaylan devam ediyor...
40 fırın ekmek yemesi lazım.
Az önce o yüzden yazdım sanki ilk takımı Denizli'ymiş gibi davranılıyor. Teknik direktörlük kariyerine 2'de 2 ile başlamış gibi yazılıyor. Alakası yok. Yukarıda yazdım durumunu.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum

Yorum