Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya adam ağladı ya... Milyonların izlediği bir maçta gururu incindi ve ağladı. Sahte gözyaşları da değildi ciddi ciddi ağladı... Daha burda onu ağlatanları savunmaya çalışmaktaki amaç???

Volkan sevmiyor musunuz? Sevmezsiniz ve biter. Daha hangi akla hizmet o iğrenç küfürleri eden taraftarları burda savunursunuz? Nasıl bir toplumuz biz ya...
    Volkan'e yapılan küfürleri, hakaretleri lanetliyorum. Küfürleri tasvip etmiyorum. Bana söylemediğim laflar üzerinden tenkit etmen ilginç. Demogoji yapıp asabı bozma.

Ayrıca Volkan'ın sahayı terkederek ekmeğini kazandığı takıma ihanet etti demek taraftarı savunmak, Volkan'a kin beslemek demek değildir. Sözlerimi çarpıtmayın.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alper ne yapar bilemem ama ben agzini burnunu kirarim adamin
      Ağzını burnunu kırarsın abicim. O senin özel hayatın. Ama işi bırakıp eve gidersen patronun seni ertesi gün kapının önüne koyar. Para alıyorsun o iş için.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Volkan Şen

Benim yazilanlardan anladigim su, nekadar cok para kazaniyosan okadar küfür yeme hakkina sahipsin ve hicbirsey diyemeysin, kimse kusura bakmasin öyle profesyonelligin icine ederim ben, sahadaki futbolcudan profesyonellik bekleyen maganda topluluguna büründük iyice.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• SENİ AĞLATANLAR UTANSIN
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yıl 2010'du. Bu söylediğinin aynısı başıma geldi. 500 lira aylık alıyordum ve kendime bakmak zorundaydim. Gün içerisinde çalışırken başıma buna benzer bir hadise geldi, her şeyi olduğu gibi bırakıp eve gittim. Paraya çok ihtiyacım olmasına rağmen maaşın bir kısmı da içeride kalmıştı. Aldırmadım çünkü paradan daha değerli şeyleri yitiriyordum artık. Oradan ayrıldım, daha iyi bir yer buldum sonra, içerideki paramı da fazlasıyla aldım sonra.
            Alper kardeşim üzüldüm başına gelene. Küfür benim iş icabı her gün şahit olduğum bir olay. Devlet memuruyum ben. Karşındaki adam ne derse desin işine devam etmek durumundasın ben bırakıyorum diye bir olay yok. Hee Volkan da senin gibi yapacaksa kendine bir takım bulup ayrılacaksa, parasını almayacaksa tek lafım yok. Kölemiz değil adam sonuçta. Ama bunun böyle olmayacağını ikimiz de biliyoruz. Bu maçın galibiyet primini de alacak, maaşını da tıkır tıkır almaya devam edecek. Haftaya da zokora küfür yedim( diye oyundan çıkar artık. Amatörlük paçamızdan akıyor resmen.
            - Eomer -

Yorum

• Katılırsınız, katılmazsınız facedeki Tayfa sayfasının biraz düşünmek için oldukça yerinde gönderisi...

Volkan Şen'i kınayanlar var. Yaptığı doğru yanlış tartışılır. Ama ortaya koyduğu çok büyük bir ders var.
              Sevgimizin de, tepkimizin de ayarı yok.
              Umut Bulut ile Forum'da gezinirken, neler yaşadığına bir yarım saat şahit olduk.
              -Gezme la adam gibi top oyna..
              -Anca dolanırsın artist artist
              - Aldığın para haram olsun
              - Gızlarla gezmeyi bilirsiniz anca.
              (Ki yanındaki de kardeşiydi. )
              Umut bir anısını anlatıyor. Zigana'da annesi ile et yiyor, 2-3 masadan taciz ediyorlar. Annesi yarım saat bekledikleri etin tadına bakmadan, hadi gidelim oğlum diyor.
              Diğer taraftan, sevginin de ayarı yok. Adım başı fotoğraf çektirmek isteyenler, forma isteyenler, para isteyenler.
              Gecenin 2sine kadar kapılarından gençler eksik olmuyor, forma diye.
              Bunlar yine iyi tabi, sevgiden olsun da. Ama o da bir süre sonra haliyle rahatsız ediyor.
              -
              Biraz empati kuralım ve bu insanları bu şehirde bunaltmayalım.
              -
              Selçuk İnan şöyle diyor. Sokağa çıkamıyoruz. 2 tane aktivitemiz var: Biri bizim evde okey onamak, diğer Buraklar'da okey oynamak.
              Bu insanlar, sokaklarında rahat rahat gezip, şehrin nabzını tutabildikleri gün, Trabzonspor yine şampiyon olacak.
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Başkan az önce habertürk'teydi. 'Bunu ancak mahallede misket oynayan çocuklar yapar, profesyonel futbolcunun yapacağı iş değil bu, bu tarz bir şey yapan futbolcuyla çalışmayız...' tarzından şeyler söyledi.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Başkan ''bizimla deyılsın'' dedi az önce

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Buyrun işte. Kulüp başkanı ayrı konuşur hoca ayrı. Mümkünse Volkan ile beraber sen de git IHO
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan az önce habertürk'teydi. 'Bunu ancak mahallede misket oynayan çocuklar yapar, profesyonel futbolcunun yapacağı iş değil bu, bu tarz bir şey yapan futbolcuyla çalışmayız...' tarzından şeyler söyledi.
                      Eğer çark etmezse baskanın 3 aydır yaptığı 2. Doğru hareket olacak çok şükür. Buranın dingonun ahırı olmadığını öğrensinler bir zahmet.
                      - Eomer -

Yorum

• Bende bu baskanla calismak istemiyorum ne olacak?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer çark etmezse baskanın 3 aydır yaptığı 2. Doğru hareket olacak çok şükür. Buranın dingonun ahırı olmadığını öğrensinler bir zahmet.
                          sende işe girersin sana biri küfür eder küfür edenleri ben desteklerim senide kovarlar bende sevinirim

Yorum

• Laubali hareketlerinden sonra zaten iplerin koparılması ve kadro dışı kalması gerekiyordu. Yöntem biraz ilginç oldu.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Volkan bu sonu hazırlamak için çok çaba sarf etti.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Volkan Şen'e olan şahsi gıcığınızı bir kenara bırakın, bir kez daha düşünün. Ben de Volkan'ın performansını yeterli bulmuyorum ama adama 5-6 metreden ana-avrat ısrarla küfür etmek ne demektir yahu? Bu hareket nasıl savunulur? Profesyonellik bu mudur? Zidan dünya kupası finalinde ne yapmıştı? O kadar kolay değil bu işler.

1- Volkan'ın verdiği tepki insanidir.
                              2- Volkan'a yapılan ayıptır.
                              3- "Küfür yemeyen futbolcu yoktur" tezi ile bu konu farklı konulardır. Pozisyon icabı anlık olur, o başka
                              4- Çok para alıyor parasını ben veriyorum anasına da söverim bacısına da o topunu oynayacak demek; hastalıklı ve iğrenç bir düşüncedir.
                              5- Haketti iyi ki oldu bu olay yerine giren adam gol attı demek vicdansızlıktır.
                              6- Kendi futbolcumuza küfür etmek bize bir şey kazandırmaz.
                              7- Küfür var küfür var. Adamın yeni doğum yapmış karısına küfür edilir mi arkadaş.
                              8- İnşallah Trabzonspor taraftarı bu tip şerefsizleri içinde barındırmaz. Barındırmayacaktır.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Volkan Şen'e olan şahsi gıcığınızı bir kenara bırakın, bir kez daha düşünün. Ben de Volkan'ın performansını yeterli bulmuyorum ama adama 5-6 metreden ana-avrat ısrarla küfür etmek ne demektir yahu? Bu hareket nasıl savunulur? Profesyonellik bu mudur? Zidan dünya kupası finalinde ne yapmıştı? O kadar kolay değil bu işler.

1- Volkan'ın verdiği tepki insanidir.
                                2- Volkan'a yapılan ayıptır.
                                3- "Küfür yemeyen futbolcu yoktur" tezi ile bu konu farklı konulardır. Pozisyon icabı anlık olur, o başka
                                4- Çok para alıyor parasını ben veriyorum anasına da söverim bacısına da o topunu oynayacak demek; hastalıklı ve iğrenç bir düşüncedir.
                                5- Haketti iyi ki oldu bu olay yerine giren adam gol attı demek vicdansızlıktır.
                                6- Kendi futbolcumuza küfür etmek bize bir şey kazandırmaz.
                                7- Küfür var küfür var. Adamın yeni doğum yapmış karısına küfür edilir mi arkadaş.
                                8- İnşallah Trabzonspor taraftarı bu tip şerefsizleri içinde barındırmaz. Barındırmayacaktır.
                                volkan şene küfür eden taraftarları destekliyecek kadar pislik kişilerde içimizde olabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim