Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü bir oyuncu, çok şey bekliyoruz her sezon başında ama adam gelmiş 26 yaşına ne katabilriki bu yaştan sonra futboluna, casper misali adamların içinden geçmeyi eskiden de denerdi.Şİmdi de deniyor.Olgunlaşmamış maalesef.Her koşan oyuncuya iyi niyetli diyoruz ya arkadaşlar nedir bu iyi niyet? Boştaki arkadaşına pas atamıyorsan sen iyi niyetli değilsindir.Eskiden olsa hak verirdim.Niye futbol seyircisi çalışan adamı seçemiyor, gol atana hayranlık duyuyordu.Yeteneği olanda sahada şov yapıp diikkat çekiyordu.Şimdi öyle değil kulübede oturan futbola aç bir oyuncu bile kalitesi yönünden değerlendiriliyor.O nedenle volkan şenin saha içinde saçma sapan hareketler yapmasına gerek.Faydalı olursan insanlar anlar ve takdir eder.

Yorum

• Dün iyiydi bence.Takımda iletişim sorunu var.

Yorum

• Dün iyi oynadi aslinda cok calisti...

Ama cok calima gidiyor...

Adrian-Malouda yaninda Olcan-Yusuf-Volkan 3 lüsü rotasyon yapilabilir.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Akşam takımın en iyisiydi
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Volkan eğer sakatlanmazsa ve bu iştahını yitirmezse çok faydalı olabilir. Eksiklerini hepimiz gibi kendisi de Mustafa Hoca ve ekibi de görüyordur. Bence gelişim hiç bir zaman tamamlanmaz, değil bir sporcu herkes hangi yaşta olursa olsun kendini geliştirebilir.
            Onur-Bosingwa(?)-Aykut-Mustafa-Kadir(?)-Aykut-Colman(?)-Malouda-Adrian-Volkan-Henrique(?)

Yorum

• Volkan Şen

İyi niyetle mücadele etti deseniz tamam da Volkan dün geceki maçta takımın iyilerinden di demeyin Allah aşkına
              Beni kanser etti neredeyse , bazılarıda sabır sabır iyi olacak diye yazıyorlar bende diyorum ki ilk yarı sonuna kadar bütün maçlar 90 dk oynasa bile bu Volkan'dan bir cacık olmaz

Yorum

• çıplak gözle izleyince kesin kararımı verdim vasat altı bir futbolcu

yavaş düşünüyor bencil oynuyor bildigi iki hareket var onu yapmaya çalışıyor yapamıyor da

ezbere oynuyor
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• hep böyle minksmaçı gibi oyna ağzımı açmayacağım sana bir daha beğendim bu maç.....biraz daha akıllı olsa çok gol attırır....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sezon başlıyor avrupa da ve türkiye de başarılarımızı arttırman gollerini sıralamanı bencil olmanamnı sakatlık geçirmeden sezonu bitirmeni temenni ederim
                    https://www.saltanatmt2.com.tr/
                    https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                    https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Aninda kadro disi birakilmali.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sana olan duygularımı buraya yazsam ömür boyu ban yerim volkan. Midem bulanıyo ulan senden

Yorum

• Bildigim tum kufurler sana volkan bugun hayatim boyunca ilk kez bukadar igrendim tiksindim yuru git lan takimdan
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sezonda 10 gol 10 asist de yapsa o surat ifadesiyle olmaz.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Bide duran toplarda topun basina geciyor. Bayginlik geliyor. Hami geldi, Olcanlan sana biraz sut ögretir belki dedim kendi kendime. Daha dogru dürüst pas veremiyorsun.
                              Kesinlikle takimda kalmasini istemiyorum. Insallah ayrilir
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bu adam kesinlikle olaganustu yeteneklere sahip. Boylesine futboldan uzakken 90 dk oyunda kalabilmek olaganustu yetenek gerektirir. Hocasinin bitanesi...

Nefretimsin!
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim