Kötü bir oyuncu, çok şey bekliyoruz her sezon başında ama adam gelmiş 26 yaşına ne katabilriki bu yaştan sonra futboluna, casper misali adamların içinden geçmeyi eskiden de denerdi.Şİmdi de deniyor.Olgunlaşmamış maalesef.Her koşan oyuncuya iyi niyetli diyoruz ya arkadaşlar nedir bu iyi niyet? Boştaki arkadaşına pas atamıyorsan sen iyi niyetli değilsindir.Eskiden olsa hak verirdim.Niye futbol seyircisi çalışan adamı seçemiyor, gol atana hayranlık duyuyordu.Yeteneği olanda sahada şov yapıp diikkat çekiyordu.Şimdi öyle değil kulübede oturan futbola aç bir oyuncu bile kalitesi yönünden değerlendiriliyor.O nedenle volkan şenin saha içinde saçma sapan hareketler yapmasına gerek.Faydalı olursan insanlar anlar ve takdir eder.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Volkan eğer sakatlanmazsa ve bu iştahını yitirmezse çok faydalı olabilir. Eksiklerini hepimiz gibi kendisi de Mustafa Hoca ve ekibi de görüyordur. Bence gelişim hiç bir zaman tamamlanmaz, değil bir sporcu herkes hangi yaşta olursa olsun kendini geliştirebilir.Onur-Bosingwa(?)-Aykut-Mustafa-Kadir(?)-Aykut-Colman(?)-Malouda-Adrian-Volkan-Henrique(?)
Yorum
-
Volkan Şen
İyi niyetle mücadele etti deseniz tamam da Volkan dün geceki maçta takımın iyilerinden di demeyin Allah aşkına
Beni kanser etti neredeyse , bazılarıda sabır sabır iyi olacak diye yazıyorlar bende diyorum ki ilk yarı sonuna kadar bütün maçlar 90 dk oynasa bile bu Volkan'dan bir cacık olmaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum