Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu trabzonlular cok garip insanlar saracak kimseyi bulamayinca kendi kendilerine sariyorlar gerci bu ilk degil Ogün ede aynisini yapmislardi yazi yazik coook yazik
    bunu yazan bir şikebahçe taraftarı ama adam haklı sölemiş
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir kişinin yaptığı olayı tüm camianın taraftarına nasıl mal ediyorsun ?

Şükürler olsun durumum iyi hayırdır ?
      Tamam ben cevabımı aldım
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam ben cevabımı aldım
        İnşaat firmamız var ekskavatör makinalarımız var arsa açma işi falan ev lazımsa satabiliriz

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Volkan'in işittiği hakaretleri savunanlar Trabzonsporlu ise ben Trabzonsporlu değilim. Insanın haysiyetinin söz konusu olduğu yerde para hiçtir, ister 5 trilyon ister 5 kuruş. Ister para içinde yüz, ister meteliksiz gez.
          Alper iş yerinde çalışırken biri gelip sana küfür ederse işi bırakıp eve mi gidersin?
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Ben o sahada futbolcu olsaydım( mesela Maluoda) yarın kötü oynadığımda aynı şeyin bana yapılacağıno düşünürdüm.
            Veya transfer listendeki herhangi bir futbolcu bu maçı izliyor olsaydı o davranışa karşı nasıl bir tepki verirdi?

Yorum

• Eleştirebilirsin ama küfür edemezsin

Yorum

• mukavele feshetme hakki kazanmismiyizdir? cekti gitti adam sanki amatör kümedeymis gibi, bizim taraftari bilmiyor sankide bugün ögrendi.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mukavele feshetme hakki kazanmismiyizdir? cekti gitti adam sanki amatör kümedeymis gibi, bizim taraftari bilmiyor sankide bugün ögrendi.
                  küfür etmeyi destekliyorsun demekki sende ?

Yorum

• Volkan Şen

Her konuda profesyonelsin ama tribunlere karsi pek bi amator ruha burunmussun.
                    Tribundekiler sana kufreder,bagirir cagirir. İsini yap ta kendine kufrettirme.

Sen kimsinde,sahayi terkediyorsun.
                    Haddinemi? Moralin mi bozuldu, istersin iznini cikarsin oyundan hatta mumkunse bu takimdan da gitme izni iste.

En kisa zamanda bu klubu terkedecegin gunu iple cekiyorum.

Sana kufredieyecek bir tribun bulursan eger git orada oyna sen yavrucum.

Yolun acik olsun ama ,ucak la bile bu sehrin mumkunse uzerinden gecme.
                    En son M. Fatih ALEMDAR tarafından düzenlendi; 27.08.2013, 00:22.
                    TRABZONSPOR

Yorum

• bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim kendisine.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Volkan Şen

İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alper iş yerinde çalışırken biri gelip sana küfür ederse işi bırakıp eve mi gidersin?
                        Alper ne yapar bilemem ama ben agzini burnunu kirarim adamin
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bence Trabzonda küfür yemeyen futbolcu yoktur. Tarihimize bakalım belki de en iyisinden en kötüsüne kadar hepsi küfre maruz kalmıştır. Tabiki sahada futbolcunun yapması gereken taraftarı bu anlamda duymamazlıktan gelip onlarla münakaşaya girmemektir. Profesyonelliğin gereğidir bu bence. Türkiye'de olay bu çünkü her stadyumda her futbolcuya küfür var.

Yanlış anlaşılmasın ben küfür eden adamı savunmuyorum. Yapmaması gereken şeyler yapmıştır. Kötü bir olay yaşanmıştır umarım bir daha görmeyiz böyle olayları sahalarda.

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her konuda profesyonelsin ama tribunlere karsi pek bi amator ruha burunmussun.
                            Tribundekiler sana kufreder,bagirir cagirir. İsini yap ta kendine kufrettirme.

Sen kimsinde,sahayi terkediyorsun.
                            Haddinemi? Moralin mi bozuldu, istersin iznini cikarsin oyundan hatta mumkunse bu takimdan da gitme izni iste.

En kisa zamanda bu klubu terkedecegin gunu iple cekiyorum.

Sana kufredieyecek bir tribun bulursan eger git orada oyna sen yavrucum.

Yolun acik olsun ama ucak bile bu sehrin mumkunse uzerinden gecme.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yıl 2010'du. Bu söylediğinin aynısı başıma geldi. 500 lira aylık alıyordum ve kendime bakmak zorundaydim. Gün içerisinde çalışırken başıma buna benzer bir hadise geldi, her şeyi olduğu gibi bırakıp eve gittim. Paraya çok ihtiyacım olmasına rağmen maaşın bir kısmı da içeride kalmıştı. Aldırmadım çünkü paradan daha değerli şeyleri yitiriyordum artık. Oradan ayrıldım, daha iyi bir yer buldum sonra, içerideki paramı da fazlasıyla aldım sonra.

Yorum

• Volkan Şen

İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim