Yahu bin kere söyledik işe yaramaz 5 topçuya 1-2 milyon euro vereceğine sağlam bir adam al 4 milyon ver. En azından bir işe yarar. Tonla para döktüğümüz isme bak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun yanal olmuştur bir de üstüne tazminat alır bal kaymakİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim kefil olmuşsa, o versin parasını.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Azubuike ile takas edelim.Hatta Azubuike sezon sonuna kadar orada kiralık kalsın.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
850,000 € x 4,63 =3.935,000 TL
Bu para ile neler yapılmaz ki
Yorum
-
+ev + araba + puan basi primİlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle850,000 € x 4,63 =3.935,000 TL
Bu para ile neler yapılmaz ki
keske hizir ile hep beraber bu transfere karsi tepki verelim dedigimizde bize katilsaydiniz bugün bu hesaplara girismezdik
[MENTION=11374]stichus[/MENTION] gibiler o gün gelip bizi bastirdi
bugün mitomani diyip reyting pesindeler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
göztepe maçından sonra ufak bir süre foruma yazmadım ama volkan şen transferine direnmeyi ihmal etmedim. kanat transfer tercihleri kötü, hocanın hatası büyük. sanki, baklava ortasaha ile oynuyor gibi transfer yaptı. son dakika başımıza volkan şen belasını sardı.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ev + araba + puan basi prim
keske hizir ile hep beraber bu transfere karsi tepki verelim dedigimizde bize katilsaydiniz bugün bu hesaplara girismezdik
@stichus gibiler o gün gelip bizi bastirdi
bugün mitomani diyip reyting pesindelerEn son artvints tarafından düzenlendi; 18.01.2018, 23:16.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum