Bir daha oynamaması lazım kesiği yedi Yusuf kaptı formayı. Tribünde ağlasın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

şu bjk maçı koşu mesafeleri kalsın burada.gün gelir lazım olur.volkanı burada her savunana cevap niteliğinde şu tablo...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Volkan Şen
Sen ne diyorsun. Yadsıyamadımİlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma katkısı üst seviyedeydi dün.
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Oynamadığı için büyük katkı sağladı takıma. Oynayınca 1 kişi eksik karşısıda 1 kişi fazla oynuyor o yüzden.İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen ne diyorsun. Yadsıyamadım
Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
Volkan Şen
Yanlış anladın, ben Volkan'a söylüyorum zatenİlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamadığı için büyük katkı sağladı takıma. Oynayınca 1 kişi eksik karşısıda 1 kişi fazla oynuyor o yüzden.
Volkan'ı yadsıyamadım anlamında ...
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Oynamadığı sürece en büyük destekçisiyim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bende aynen öyle, onun yaptigi hareketleri hermacta hakaret küfür yiyen hakemler yapsa liglerde hicbir mac bitmez.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamadığı sürece en büyük destekçisiyim.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
...İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet rakip oyuncunun ayağını kırmak için uğraşıyor onu destekliyorlar sizde trabzonsporun formasını terleteni küfür edecek aciz ve tuhaf kişiliksiniz resmen size acıyorum
Henrique başlığından;İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefol şu takımdan batıracak bizi bu adamForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum