Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir daha oynamaması lazım kesiği yedi Yusuf kaptı formayı. Tribünde ağlasın.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Artık oynamasın da biz de rahatlayalım. Şu adam takımdan gittiğinde bizim en büyük transferimiz olacak eminim. Yıldız gelmesini mi istersin, Volkan'ın gitmesini deseler, hiç düşünmeden Volkan'ın gitmesini istiyorum derim.

Yorum

• Dün çok iyiydi.

Yorum

• şu bjk maçı koşu mesafeleri kalsın burada.gün gelir lazım olur.volkanı burada her savunana cevap niteliğinde şu tablo...
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• boşu boşuna takımda tuttu Mra bu adamı. ne güzel kurtulacaktık sercan ın yanına gidecekti
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Takıma katkısı üst seviyedeydi dün.
              Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Volkan Şen

İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takıma katkısı üst seviyedeydi dün.
                Sen ne diyorsun. Yadsıyamadım
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen ne diyorsun. Yadsıyamadım
                  Oynamadığı için büyük katkı sağladı takıma. Oynayınca 1 kişi eksik karşısıda 1 kişi fazla oynuyor o yüzden.
                  Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Volkan Şen

İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oynamadığı için büyük katkı sağladı takıma. Oynayınca 1 kişi eksik karşısıda 1 kişi fazla oynuyor o yüzden.
                    Yanlış anladın, ben Volkan'a söylüyorum zaten Volkan'ı yadsıyamadım anlamında ...
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Oynamamaya devam edersin umarım.

Yorum

• Oynamadığı sürece en büyük destekçisiyim.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• son yıllarda taraftaarın en sevmediği oyuncu bu gibi. nerdeyse herkes antipati duyuyor

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oynamadığı sürece en büyük destekçisiyim.
                            bende aynen öyle, onun yaptigi hareketleri hermacta hakaret küfür yiyen hakemler yapsa liglerde hicbir mac bitmez.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• millet rakip oyuncunun ayağını kırmak için uğraşıyor onu destekliyorlar sizde trabzonsporun formasını terleteni küfür edecek aciz ve tuhaf kişiliksiniz resmen size acıyorum
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                millet rakip oyuncunun ayağını kırmak için uğraşıyor onu destekliyorlar sizde trabzonsporun formasını terleteni küfür edecek aciz ve tuhaf kişiliksiniz resmen size acıyorum
                                ...

Henrique başlığından;
                                İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                defol şu takımdan batıracak bizi bu adam
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim