Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı Vokan'ı gönderme kararından ötürü kutluyorum, bravo.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sende işe girersin sana biri küfür eder küfür edenleri ben desteklerim senide kovarlar bende sevinirim
      Ediyorlar zaten merak etme. Edenler dediğin gibi çok ciddi destek de buluyorlar. Ama ben küfür ediyorlar diye işe gitmeyecek kadar dangalak değilim. Gitmezsem de kovsunlar zaten. Sen benim işçin olsan ben seni kovarım. Başkan da benimle aynı düşüncede sanırım o da kovar inşallah.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Sonunda kurtulduk sanırım ama kötü oldu.

Ayrıca Selçukun söyledikleri çok çarpıcı
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan az önce habertürk'teydi. 'Bunu ancak mahallede misket oynayan çocuklar yapar, profesyonel futbolcunun yapacağı iş değil bu, bu tarz bir şey yapan futbolcuyla çalışmayız...' tarzından şeyler söyledi.
            Kafamdaki "Trabzonspor" her geçen gün yara alıyor...
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanı Vokan'ı gönderme kararından ötürü kutluyorum, bravo.
              Son yıllarda neredeyse hiçbir futbolcu Trabzon'dan güzel anılarla ayrılmıyor.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyrun işte. Kulüp başkanı ayrı konuşur hoca ayrı. Mümkünse Volkan ile beraber sen de git IHO
                Amin, inşallah.

Hoca kalsın ama iyi adam lan

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ediyorlar zaten merak etme. Edenler dediğin gibi çok ciddi destek de buluyorlar. Ama ben küfür ediyorlar diye işe gitmeyecek kadar dangalak değilim. Gitmezsem de kovsunlar zaten. Sen benim işçin olsan ben seni kovarım. Başkan da benimle aynı düşüncede sanırım o da kovar inşallah.
                  küfürü kaldırabilecek mideniz varsa çok güzel insanlar namusu gururu için yaşar ...
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• burak yılmaz ve selçuk da profesyonel futbolcu istediği yere giderler o zaman. İtirazı olan?!
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan az önce habertürk'teydi. 'Bunu ancak mahallede misket oynayan çocuklar yapar, profesyonel futbolcunun yapacağı iş değil bu, bu tarz bir şey yapan futbolcuyla çalışmayız...' tarzından şeyler söyledi.
                      Başkan çok acele konuşuyor ve bence böyle yaparak Trabzonspora zarar veriyor. Aynen teknik direktörü olan bir takıma yeni teknik direktör getirdiğini söylemesi gibi.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son yıllarda neredeyse hiçbir futbolcu Trabzon'dan güzel anılarla ayrılmıyor.
                        çünkü volkan gibi sadri şener de amatördü.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• artık Trabzonsporlu taraftarı olduğumu utanacak dereceye geldim malesef
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alper'in başına gelen olaya üzülüp dangalak demeniz de gerçekten ibretlik.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanı Vokan'ı gönderme kararından ötürü kutluyorum, bravo.
                              Abi satanist falan mısın? Bu kadar insanlıktan uzak, şeytanca bir hırsla niye saldırıyorsun adama??

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buyrun işte. Kulüp başkanı ayrı konuşur hoca ayrı. Mümkünse Volkan ile beraber sen de git IHO
                                Burada doğruyu söyleyen başkan.

Loading %61..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim