Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan dün mükemmel felan değildi...İyinin yakınlarından bile geçmedi...Attığı gol güzeldi okadar ötesi yok...

1 sn gözlerimi kapattığımda hiç ettiği 3 pozisyon direk geliyor aklıma...

Yorum

• Volkan başarılı olabilecek potansiyelini Bursasporda göstermiştir. Şu anda aynı performansı trabzonda gösterememesini sadace Volkan a bağlamak doğru değildir.

Yorum

• Volkan Şen

Beşiktaş'a kakalasak ne güzel olur!

%61 Loading...

Yorum

• volkan iyi falan oynamadı.umarım bikaç gol daha atar da sene sonu birine kakalarız.ne zamandır bekliyorum düzeldi düzelecek diye ama umudumu kestim bu adam düzelmez.
          from BOGAZIÇI

Yorum

• Bilek hareketi müthişti.

Ayrıca Volkan Şen bu takımda kalmalıdır, bu takım ile birlikte olmalıdır

Yorum

• 2.yarı sağ taç çizgisinde iki kişinin içinden geçip gittiği bir pozisyon var eski Volkan'ı hatırladım. Kalmalı zaten hedef varsa Volkan da istekli hırslı oynar hedef yoksa Volkan da yok.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2.yarı sağ taç çizgisinde iki kişinin içinden geçip gittiği bir pozisyon var eski Volkan'ı hatırladım. Kalmalı zaten hedef varsa Volkan da istekli hırslı oynar hedef yoksa Volkan da yok.
                bende en az 4 kontra atağımızda pas verip ceza sahasına kaçmak yerine rakibin bağırsaklarından geçmeye çalışıp top kaybettiğini hatırlıyorum...

Yorum

• Gereksiz calimlari cildirttiriyor insani.

.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çok yetersiz çok. Dünkü oyun hiçbir şeydi. Çabukluk-koordinasyon yok ki çalım atabilsin. Deniyor deniyor olmuyor haliyle.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çalım denemeleri çok olabilir. Maç içinde defalarca top aldı denedi çabaladı. Koştu kaydı atladı çırpındı. İstiyor. Yeneteği de var. Şu ikisi bile olmayan bir sürü adam var kadroda. Alacağımız adam Volkan'dan iyi olmayacak öyle kolay kolay. Takımda kalmalı.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Re: Volkan Şen

Kalan iki lig macinda ilk 11 de oynatip piyasa yaptirmaliyiz. Takasla elden cikarirken ise yarar.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2

Yorum

• Fiziki olarak cok kötü durumda, 2 maçta bir sakatlanıyor.
                          Beşiktaş'a iteleyelim.

Yorum

• Dün ilk defa maçı sağlam tamamlayabildi takdir etttim ilerleme var.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Volkan Şen

Kanadinda defans yapmasi bile bir arti. Penalti aldirdi, gol atti, Adrian'in son golündeki atagi baslatan isim oldu. Cok top ezdi ama sonuca direk etki edebildi.

Uzub lafi. kisasi Yasin'e bu haliyle bile 1928192 basar !!!
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• bizde tutmadı yapcak birşey yok . ama kolay elden cıkarılacak bır topcu gibi . mesela henriqe yı satmaya calıs satamazsın elınde kaldı . volkan pek oyle degıl gıbı . takas olsun normal olsun elden cıkarılabılır .
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim