Antipatik futbolcumuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu ne Allah Askina? Ayiptir.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntipatik futbolcumuz.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Forumda ayıp öleli çok oldu . . .İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne Allah Askina? Ayiptir.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Ekşi'den
bitiricilik... 0
oyun zekası... 404 not found
top kazanma becerisi... yalandan pres
oyun görüşü... yok
pozisyon yaratma... %98.62 başarısız
gol vuruşu ... hak getire
top sürerken kendini sandıgı... lionel messi
trabzonspor'dan sonra gidebileceği en iyi klüp bursaspor..Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
bunu ben de okumuştum önceden, bi kaç gün sürdü gülmemİlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkşi'den
bitiricilik... 0
oyun görüşü... yok
trabzonspor'dan sonra gidebileceği en iyi klüp bursaspor..
Yorum
-
Komik falan ama yapılan en doğru yorum budur. Ey gidi eyy A.Karmil'i aldıkları gibi diğerlerinide alsalar A takıma ne büyük iyilik ederler. Yazık oradaki yeteneklere..İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkşi'den
bitiricilik... 0
oyun görüşü... yok
trabzonspor'dan sonra gidebileceği en iyi klüp bursaspor..#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
bence hazırlık maçında en etkili oyuncularımızdan biriydi belki de en etkilisi. sakatlık sorunları yaşamasından dolayı bir türlü istikrar yakalayamadı. volkan çıktığında hücum edemedik. kim ne derse desin ben volkan ve olcan'ı beğeniyorum. iyi bir volkan iyi bir olcan bu takımı kanatlandırır ! ama önce takımdaki en büyük sorun olan takımdaşlığı takım olma duygusunu yeniden getirmek gerek, kopukluk var bu kopukluğun giderilmesi lazım.TRABZON SPOR
Yorum
-
Yolda yürürken bile sakatlandığına dair söylentiler var.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aynen,komik ama bir o kadar da dogru yorumlar.Ustune surekli sakatlanip durmasi ve fizik olarak yetersizligi de cabasi.Keske olsa diyoruz hepimiz ama iki mac ustuste bile goremiyoruz kendisini ve ben artik umidimi kaybettim Volkan konusunda, bu adam olmayacak cunku en basta zeka yok,fizik sifir.İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkşi'den
bitiricilik... 0
oyun görüşü... yok
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne Allah Askina? Ayiptir.
bir futbolcunun antipatik bulunmasini ( ki boyle bana gore pek yanlis olmasa da ) ayip olarak algilamana saygi duydum.
ayni hassasiyeti diger futbolcular ve teknik ekibe yapilacak hakaretler edildigi ve antipatik bulunduklari durumunda da gostermen temennilerimle.
Yorum
-
sacma sapan bir yorum bence..bunlari yazan adam gitsin kumdan kale yapsin..İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkşi'den
bitiricilik... 0
oyun görüşü... yok
bu adam hayatinda hic volkan'i izlememis sanirim..
senol gunes'in kurbanlarindan biridir volkan..uc mac ust uste oynatilmayan
adama bu kadar yuklenmek dogru degil..gol vurusunu merak eden
gecen sene kayseriye attigi golu bir daha izlesin..
pozisyon yaratma desen en gunceli kupadaki kasimpasa maci..adam sayesinde
turu gectik..
gun gelecek bu adami itin bir tarafina sokmaya calisanlar utanacak..
bana gore bu takimda surekli oynamasi gereken bir adam..En son burrows tarafından düzenlendi; 09.01.2013, 14:53.
Yorum
-
Bu mevsimde kumdan kale değilde kardan kale daha güzel olur benceİlk olarak burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesacma sapan bir yorum bence..bunlari yazan adam gitsin kumdan kale yapsin..
bu adam hayatinda hic volkan'i izlememis sanirim..
senol gunes'in kurbanlarindan biridir volkan..uc mac ust uste oynatilmayan
adama bu kadar yuklenmek dogru degil..gol vurusunu merak eden
gecen sene kayseriye attigi golu bir daha izlesin..
pozisyon yaratma desen en gunceli kupadaki kasimpasa maci..adam sayesinde
turu gectik..
gun gelecek bu adami itin bir tarafina sokmaya calisanlar utanacak..
bana gore bu takimda surekli oynamasi gereken bir adam..
Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
...İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYolda yürürken bile sakatlandığına dair söylentiler var.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum