Gereksiz çalım denemeleri ve yaptığı antipatik hareketler, arkadaşlarına hakemlere durmadan el kol yapmalar. Volkan deyince aklıma gelenler bunlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doğru ama Volkanı biliriz. Bir maç iyi oynar, arkaya yardım eder falan filan ve kendini ilk 11'e yazdırır. Ondan sonra yine havalara girer, gereksiz çalımlar atar, pas vermez.... bu kaç kere böyle oldu saymadım. Üstüste 2-3 düzgün maçını hatırlamıyorum. Hoca Yasin'i süper bir oyuncu diye değil, Volkan'nın istikrarsızlığından dolayı tercih etti. Ama şimdi yine pazartesi ilk 11'de çıkar ve oynar, neyse ki sadece 2 lig maçı ve 1 kupa maçı kaldı.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam iki penalti aldirdi biri calinmadi.Süper bir Gol atti ve hirsliydi.Daha ne yapsin,ben cok begendim.
Yasin Amatöründen iyi.
Yorum
-
helal olsun yorum 10 numaraİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam iki penalti aldirdi biri calinmadi.Süper bir Gol atti ve hirsliydi.Daha ne yapsin,ben cok begendim.
Yasin Amatöründen iyi.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
ne bekliyosun geri pas atmasını yada düz oynamasınımı ?İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGereksiz calimlari cildirttiriyor insani.
.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
verimlilik önemli, kanatlarda olcan ve volkan oynarken ilerde top tutamıyorsanız, rakip sahaya yerleşemiyorsanız, hücumlarınız başlamadan bitiyorsa bu iki oyuncunun büyük vebali vardır.çünkü bu adamlar topu isterler, istedikleri şekilde de paylaşmazlar.çalım atma driblig yapma özel işlerdir.kararını tutturamazsan, heleki mental ve fizik olarak iyi değilsen seyirciye zulüm olursun.açın bütün maçları izleyin manzara budur.önce akıllı olacaklar, işlerine saygı duyacaklar, camianın büyüklüğünün farkına varıp sorumlu olacaklar.tabi bunları mevcut ortamın oyunculara yaptırması lazım.yoksa sürekli pohpohlanan bu oyuncular yola gelmezler.durum budur.
Yorum
-
Olcan ve Volkan klasik kanat oyuncuları olmadığından, bu iki oyuncunun oynadığı takımın kanatlarının çalışma ihtimali yok...
Takımın bu oyuncularla oynayabileceği en iyi sistem Sivas maçındaki gibi duvar olabilen bir forvet ile defansın arkasına kaçmaları veya ters kanatta oynayıp içeri kat ederek pozisyon bulmaları olacaktır...
Yorum
-
Arkadaş yazmış Yattara'yı hayranlıkla izlemiş taraftar olarak ben beğenmiyorum Volkan'ı. Hele o kafasını kaldırmadan top süren, her 5 topla buluşmasında 4 top kaybı yapan, vasat orta açan, çok yere düşen, futbol zekası kısıtlı bir arkadaşımız. Aldığımız paraya yakın veren varsa ben satardım. Hele Oğuzhan'la falan takas ihtimali varsa balıklama atlardım. Aybaba inşallah kovulmaz da bir şeyler olur belki.
Yorum
-
Hadi görüşürüz hacı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum