Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adamın bonservisine 500 bin euro-1 milyon euro verseydik emin olun fazla göze batmazdı..
    ama adama 3,5 milyon euro verdik..ve katkısı 2 gol bir o kadar asist..
    yemez volkan şen..sen en iyisi bursaspora git..

Yorum

• yasin olmus kac sen hala cocuk gibisin.. yaninda halil bombos. mac 0-0 umrunda mi ts... boyle adamlari seven taraftarlarimiz var ben ona daha cok yaniyorum

Yorum

• nasıl şuttu öyle volkan
        ama hala yetersizsin..

Yorum

• Bismillah adam kaç maç ilk 11 çıkmış kaç maç üst üste oynamış geldiğinden beri. Attığı goller birşeyler yapmaya çalışması etkili oyunları kimseye batmasın. Bireysel yetenek anlamında ligde mevkisinde ilk 2 ilk 3tedir. Hep dediğim gibi tek ihtiyacı olan fizik gücünü biraz yukarıya çekip kendine güven sağlaması büyük oyuncu olduğuna tekrar inanması. Bu sürekli oynamasından geçer. Hocayı tebrik ediyorum Volkan ilk 11de devam. Açıkta gayet iyi bir alternatif olur seneye. Çok cüzi miktara göndermektense alternatif olarak kalsın.
          En son MuratJ tarafından düzenlendi; 13.05.2013, 20:44.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bismillah adam kaç maç ilk 11 çıkmış kaç maç üst üste oynamış geldiğinden beri. Attığı goller birşeyler yapmaya çalışması etkili oyunları kimseye batmasın. Bireysel yetenek anlamında ligde mevkisinde ilk 2 ilk 3tedir. Hep dediğim gibi tek ihtiyacı olan fizik gücünü biraz yukarıya çekip kendine güven sağlaması büyük oyuncu olduğuna tekrar inanması. Bu sürekli oynamasından geçer. Hocayı tebrik ediyorum Volkan ilk 11de devam. Açıkta gayet iyi bir alternatif olur seneye. Çok cüzi miktara göndermektense alternatif olarak kalsın.
            Bu uyar.Ama Volkana güvenip sağa açığa transfer yapmazlarsa işte o zaman işimiz yaş.

Volkan alternatif olarak kalabilir ama ilk 11e çok iyi bir transfer yapılması şartı ile.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu uyar.Ama Volkana güvenip sağa açığa transfer yapmazlarsa işte o zaman işimiz yaş.

Volkan alternatif olarak kalabilir ama ilk 11e çok iyi bir transfer yapılması şartı ile.
              Bende kesinlikle bunu diyorum. Şimdi Volkan gibi adamı sırf elden çıksın diye çok cüzi paralara göndermek salaklık olur bence. Alternatif olarak kalsın ciddn bireysel yeteneği fazlasıyla var disiplin altında form tutarsa işimize çok yarar. Ve tabi ki ilk 11 e çok kaliteli 2 açık almalıyız zaten. Ki sağ açık kesinlikle üst düzey yabancı bir isim olmalı.

Volkan önce güçlenecek yerden kalkmayı öğrenecek düşmeyecek.

Yorum

• volkan olcana güvenilecekse bıraksın gitsin tolunay bunlarla ancak 8. olursun bu sene olduğu gibi.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Oynadigi her Macta Gol veya Assist yapiyor son Maclarda.Bravo.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    volkan olcana güvenilecekse bıraksın gitsin tolunay bunlarla ancak 8. olursun bu sene olduğu gibi.
                    adamin elinde suanda baska futbolcumu var???? Nedir sizdeki bu Tolunay Düsmanligi ??? Elinizde olsa Senol Günesi takimin basinda tutup her sezon küme düsmemeye oynayan takim seyrederdiniz...Sadri Baskan acik acik dedi Senol Günes izin vermedi transferlere diye. Neyine güvendiyse bu Kadronun...Senol Günesi bende severim o ayri...
                    En son yatara tarafından düzenlendi; 13.05.2013, 23:15.

Yorum

• Klas bir gol attı ama istikrar sağlaması çok zor gözüküyor. Her darbede kendini yere bırakıp beni değiştirin diyen biri takıma ne katkı sağlayacak?
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzonspor'da en çok kalmasını istediğim oyuncudur.

Volkan çok yetenekli bir oyuncu ve bunu Bursaspor'u şampiyon yaptığında görmüştük.
                        Bu zamanda böyle yetenekli bir yerli oyuncuyu kaçırmayacaksın

Yorum

• gereksiz birkaç hareket dışında gayet iyiydi...kondisyon açığı belli ediyor kendini...inşallah iyi olmaya devam eder...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'da en çok kalmasını istediğim oyuncudur.

Volkan çok yetenekli bir oyuncu ve bunu Bursaspor'u şampiyon yaptığında görmüştük.
                            Bu zamanda böyle yetenekli bir yerli oyuncuyu kaçırmayacaksın
                            Benimde takımdan ilk olarak gitmesini istediğim oyuncu. 30 dak. civarında Halil bomboş pozisyonda dururken, kendisi imkansız pozisyondan şut attı. 2 dak. bir kendini yere atiyor, el kol haraketleri beni acaip sinirlendiriyor. Çıktığında kime söyledi bilmiyorum ama ağızından sanki "ne var...". Çok havalarda, bu nasıl sönecek bilmiyorum. Bana göre çok antipatik bu adam.

Yorum

• Ynt: Volkan Şen

Nedendir bilmem Volkan takımda ki elit oyuncu varsa oynuyacak bir tip gibi duruyor keza Olcan'ın Burak dan öncesi sonrası gibi bugün golden sonra Onur'a koşması gibi ya da ben çok takıyor olabilirim de böylesine olaylara

TRABZONSPOR ~| '

Yorum

• Valla güzelsin hoşsun volkanım,bugün golünde süperdi ama,sen bursadayken bukadar sakatlanmıyordun ya her pozisyonda biryerine birşey oluyo....Oyun olarak iyisin umarım seneye daha sağlıklı bir volkan olursun inşş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim