Bu adam bir senedir böyle. 7 numarayı giyinmesi Villa'yı bile utandırmıştır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Allah Aşkına bize bir iyilik yap sessiz sedasız bu şehride bu ülkeyide terket... Illalah senin gibi futbolcu mu olur... Sen normal bir insana bile küfür ettirirsin Volkan, adını anmaya bile tenezzül edesim yok. Bu kadar mı kulübüne, taraftarına, aldığı paraya itibar etmez bir futbolcu.. Ha oturmuşsun ha saha da almışsın o parayı... Ya düşüyorsun ya pası vermiyorsun, kendi kendine tripler.. Hayır ne yapmamız gerekiyor gitmen için??
Yorum
-
İlk olarak kandemir_kubra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimde olsa Lisansını yırtar atarım ki futbolseverlere bir faydam dokunsun..

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kandemir_kubra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı kaybettiğimize değil, 2 senedir seni kazanacağız düşüncesiyle sahaya sürenlere acıyorum.. Bitmişsen sen, senden artık bişey olmaz.. Geldiğin ilk gün attığın gollere sevinmem dedim ki hiç birine sevinmedim sevinmem..

çok ilginç yorum
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
volkani savundugnu görüyorum ve ironi yaptigni sanmiyorum. bu futboldan bisey anlamadigni gösterir. volkanin kötü oldugu bir görüs degil gercekdir.İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum
-
Çok ilginç olan nedir?? Anlayamadım... Volkan futbolculuktan öte terbiyesizin tekidir.. Bursasporda herkesle arızaydı, hocasına saygısı yoktu, ben böyle birinin futbolundan ne bekleyebilirim ki??İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çok ilginç yorum
Yorum
-
hani şu Henrique atıyormuş gibi yapıp Bjkye verdiği toptan bahsediyorsun di mi?? Onu adam gibi verebilse maç çok farklı olurdu..İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtaki en ciddi tehlikemiz olan pozisyonda Henrique'ye atamadığın topu ben bile atabilirdim.
Belki bu yorumu okuyup tencide olursun da, haftaya adın 11 e yazılınca oynamak istemezsin.
Yorum
-
mario balotelli ? pepe ? emre belezoğlu ? bunlar nasıl kişilkte bir topçuİlk olarak kandemir_kubra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ilginç olan nedir?? Anlayamadım... Volkan futbolculuktan öte terbiyesizin tekidir.. Bursasporda herkesle arızaydı, hocasına saygısı yoktu, ben böyle birinin futbolundan ne bekleyebilirim ki??
ayrıca volkan bursasporu şampiyon yapan 3 topçudan biridir .. eleştirmek yerine yapıcı olun lütfen 1 ci haftadan bitirdiniz takımı2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum