Hocam orta yapıyorsun iyi güzel de kim vuracak ? Fatih tekke mi var içerde ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir tek ben beğendim heralde.Volkan hırsıyla seneye sinyal veriyor.
Saçma orta açıyor diyenlere de soruyorum kafayı kim vuracak ? İstekli oynaması sevindirdi.Vuruşlar gol olmaya başlayınca off ..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burak Yılmaz var,Olcan adın var,Gustavo Colman var,Alanzinho varİlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam orta yapıyorsun iyi güzel de kim vuracak ? Fatih tekke mi var içerde ?
orta illa havadan kafa vurmalık pas atmak değildirBİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
Burak'ın kaç golü var kafayla .Colman diyorsun ya yuh .Sonradan gördüm Alan mı !İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz var,Olcan adın var,Gustavo Colman var,Alanzinho var
orta illa havadan kafa vurmalık pas atmak değildir
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Çoğunlukla kafa vurulur ama.Alanzinho burak olcan colman ne zaman ortadan top almış kafa vurmuş ?İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz var,Olcan adın var,Gustavo Colman var,Alanzinho var
orta illa havadan kafa vurmalık pas atmak değildir"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Düzgün okursa kafa vurmalık pas değildir diyorum yani bu demek ki illa kafayla atmıcaklar golü orta yerdende yapılabilir ayaklada vurabilirlerİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın kaç golü var kafayla .Colman diyorsun ya yuh .Sonradan gördüm Alan mı !
Burak,Olcan,Colman,Alan 4'ününde son vuruşları çok iyi daha 2 hafta önce alan golü halil'in yaptığı (yerden gelen)ortayla atmadı mıBİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
Haydaa hala ne zaman kafa vurmuş diyosun yerden orta yapsın diyorum illa kafalık mı orta yapıcak.her orta kafalık olsaydı asistçi kalmazdı o zamanİlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğunlukla kafa vurulur ama.Alanzinho burak olcan colman ne zaman ortadan top almış kafa vurmuş ?
Volkan zaten topla ceza sahasına giriyo daha niye kaldırsın topu bugün ilk yarıda vurduğu şutu düşün içerde burak,olcan boş birine verse gol bu da bi ortadırBİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
E her orta gol olmazda gol olacak yere kesilen orta var kesilmeyen orta var.Volkan kestiği ortaların yarısından fazlasını anlamsız noktalara kesti.Ayrıca ayağına aldığı her topla çizgiye kadar inip orta kesmek zorunda değil bununda söylenmesi lazım kendisine.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tek ben beğendim heralde.Volkan hırsıyla seneye sinyal veriyor.
Saçma orta açıyor diyenlere de soruyorum kafayı kim vuracak ? İstekli oynaması sevindirdi.Vuruşlar gol olmaya başlayınca off ..
Bugün hiç beğenmedim açıkçası sonuca götürmeyen hırsda bir işe yaramıyor malesef.Seneye kadar kendini çok geliştirmesi lazım .Umarım başarılı olur.
Yorum
-
İçerde adamın yok ki yerden atsan ne faydaİlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzgün okursa kafa vurmalık pas değildir diyorum yani bu demek ki illa kafayla atmıcaklar golü orta yerdende yapılabilir ayaklada vurabilirler
Burak,Olcan,Colman,Alan 4'ününde son vuruşları çok iyi daha 2 hafta önce alan golü halil'in yaptığı (yerden gelen)ortayla atmadı mı
Yorum
-
Kötüydün bu maç.Hele defansif anlamda sıfır katkı...
Yorum
-
Abi tamam da 90 dk boyunca hiç mi yok içerde adam ben hiç hatırlamıyorum volkan'ın içeriye düzgün bir pas attığını aldığını vuruyoİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçerde adamın yok ki yerden atsan ne fayda
Burda kimse volkan'ın yeteneklerinden şüphe etmiyodur heralde,volkan'ın sadece daha basit oynaması lazımBİZE HER YER TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum