gitsinde nereye giderse gitsin.rakip savunmalarin en sevdigi isim cükü adamlara yardimci oluyor atak yaptigimiz zaman topu ceza sahasindan çok iyi uzaklastirma becerisi var....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaslar bu mehmet yilmaz topic'inde eski mesajlara bakiyorum bide son mesajlara bakiyorum birbirine tam zit yorumlar var ortada,,
bu adama ne oldu böyle anlamadim ki?
ziya hoca zamaninda da gol atmiyodu ama bu kadar göze batmiyodu bilen varsa yazsin allah askina 2 senede ne degistide bu adam bu hale geldi ?
simdiki performansina bakarak bu takimda kalmasina imkan yok bi söz vardir "bir insanin kendine verdigi zarari kimse o adama varemez" ne oldu bu adama ?
koskoca pehlivan gibi adam biraz da sen gayret et mehmet son vurslarin iyi olmayabilir penalti bile atamiyo olabilirsin ama sende gayret et be kardesim sende karadenizin çocugusun ben daha ne yazim eger sen yazilip çizilenlere bakip adam olucaksan eksik kalsin benim yazicaklarimi senin hissetmen lazim,,
ben böyle bir mail i aylar önce kendisine yazmistim ama bakiyorumda tik yok,
yaziklar olsun mehmet yilmaz,bide takimin 10 numarali formasini sana varmisler onlarada yaziklar olsun ,,Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum