Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artik millet mehmetin sayesinde hertürlü kafa buluyolar misal;

Mehmet varya biraz daha oynasa bak göreceksin TS de çok is yapacak [img]smileys/smiley11.gif[/img]

gibi milletin makarasi oldum ya.Git mehmet git babanla git ofa mi gidiyon fenere git nereye gidersen gitte bizim formayla gitme.
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• muratdinc:YAZDI
      yeteneklerini hiç kullanamiyor bence
      OLMAYAN YETENEGI NASIL KULLANSIN
      BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
        yetenek olsaydi azicik belli ederdi

Yorum

• Mehmet?ten mesaj var
          Karadeniz ekibinde son haftalarda istedigi performansi sergileyemeyen Mehmet Yilmaz, kötü gidisi durduracaklarini ileri sürdü. Mehmet, ?Futbolda her türlü sonuç alinabilir. Ancak basarili günler bizi bekliyor. Seytanin bacagini kirmak istiyoruz. Idmanlarda çok iyi çalisiyoruz. Trabzon?dan puan almak çok zor olacak? dedi.

Evet mehmetyilmaz aynen böyle konusmus. [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• gönderilmesi gerek. jun ve mehmet göndeirlirse kaliteli bir forvet alabilme imkanimiz rahat olur.
            her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• Diyarbakir maçi ve yine mehmet. Allahim yarabbim ne olur mehmet yönetim yollamazsa sen git be biraz haysiyetli ol. Aldigin parayi haaettigine inaniyomusun Allah askina.. DEEEFFFfoollll[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Vallah agir konusmak istemiyorum. Ama artik gitme zamani geldi. Sen ne yapiyon. Hic top takip edebildinmi? Ancakkosuyor dakosuyor, Athlet gibi, ama nereye? 2:0dan sonra Fatihini güzel pasi vardi Mehmet biraz becerisi olsa gol olurdu. Ama Mehmet den bunu beklemek bir mücize gibi birsey olur. Edited by: canim TS
                TRABZONSPOR

Yorum

• ya bildiginiz kalas ya deli dana gibi tek olumlu hareketi yoktu maçta tek acil satilmasi lazim

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi
                    ya bildiginiz kalas ya deli dana gibi tek olumlu hareketi yoktu maçta tek acil satilmasi lazim

Allah için söyleyin böyle kürek sapini kim alir...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    FxY

Yorum

• Sugur daaa.Ben mi yanlis hatirliyorum bu eskiden bu kadar kazma degildi yaaa

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• DEFOL KAZMA
                        BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi

pardon o dediklerin nerede ben göremedim de hele hele bu son maçlarda hep ilk 11 de sahaya çikti hiçmi kullanmaya firsat bulamadi
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bizim yapabilecegimiz en güzel organizasyon BMN olarak para toplayip bu mehmetin bonservisini çöpe atmak emini herkes ne varsa elinde verir. biktik ya yeter insanda biraz utanma arlanma olur. seni kulüp istase ne olur be onlarda geçici kalici olan bizi biz seni istemiyoruz
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ulan hala bu adama nasil sabrediliyor yemin ederim anlamiyorum kafayi yicem bu adamde yetenegin y si yok ya bunun simdiye kadar hic bir faydasi olmadi arkadaslar ne kadar sevsede trabzonsporu olmuyo abi zarar veriyo.aslinda seviyosa kendisinin demesi lazim ben bu takima katki yapamiyorum diye ama onu diyecek tipte bi adamda diil bence derhal gönderilmeli....
                              100%100 LAZ
                              100%100 TRABZON

Yorum

• Valla Mehmet senin sonun ne olacak çok merak ediyorum dogrusu.Ya Sebat'a ya da Samsun'a gideceksin böyle giderse[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim