mehmet yilmaz dan olsa olsa stoper olur hala bu konuda israr ediyorum !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kaplan6161 tarafından gönderildi
Mehmet Yilmaz mücadeleyi seviyor ve mücadelede ediyor ama son vuruslari etkisiz. Bununda üstesinden gelecegine inaniyorum.
ne zaman gelecek? Kac sezondan beri bizde ve gelemedi simdi yakinda mi gelecek? Mehmet TS göre oyuncu degil, tamam kosmasina birsey demiyoruz ama Forvet isi hep kosmak degil gol atmakdir ve Mehmet bunu sadece bir kac macta basariyor. Cogu zamanda bos kosuyor. Yaw cogu defans oyunculari Mehmet den cok gol atiyor, artik Mehmetin futbolunu görmeye dayanmiyorum. Bende hep diyordum düzelir alisir ama hep bos. Mehmet Y. artik gitme zamani geldi.TRABZONSPOR
Yorum
-
Kara trenin lokomotifine ne kadar komur koyarsan koy dizeli gecebilir mi?? Mucadele, kosmak, su bu... gol atamadiktan sonraneye yariyor? Hic! Fatih yokken, Jun kazmasindan da hayir yokken, bu takim senden gol atmani bekliyor ama nerde? Fatih'i bu kadar alternatifsiz birakan yonetime en derin sevgilerimle...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
gelmis gecmistrabzonspor formasi giyen en kotu oyuncu insallah yonetim devre arasinda satmamak gibi bir yanlis yapmaz(tabi mehmet yilmazi kim ister?)ona verilen parayla afrikadan5 oyuncu daha alinir. en iyisi a.sebata bedava verilsin yerine ali guzeldal geri alinsin.
Yorum
-
adam zaten elinden gelen herseyi yapiyor ve de iyi oynauyor bu ortasahya bir forvet ancak bu kadar oynar. mehmet yilmaz hakkinda tek bir cumle kuruyorum sen gercek bir forvetsin bu yolda devam et. eger gol atamiyorsan bunun sbebei ortasahadaki oyunculardir.
seni seviyoruz mehmetSafak KOÇBIYIK
Yorum
-
bence de iyi niyetinden hiç süphe yok olmuyo olmuyo olmuyo.. Trabzonspor'un sistemine uymuyo deyin, orta saha desteklemiyo deyin(ki ben buna katilmiyorum, orta sahasiz oynuyoz maden 34 maçta 31 gol atan Fatih'i orta sahali düsünemiyorum), sansiz deyin ama olmuyo. Git kardesim artik sende rahatla bizde.. Keske gitsen gittigin takimda özgüven yakalayip basarili olabilip fatih gibi dönsen ama sende 2-3 takim gezip geldin Trabzona ???
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildiMehmet Yilmaz in babasi bayramda Of'taydi..
Evet sevgili seyirciler Yilmaz ailesinin bayramda nereye gittigini muhabirimiz Baris'tan aldik.Simdi tekrar stüdyoya dönüyoruz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildiMehmet Yilmaz in babasi bayramda Of'taydi..
Evet sevgili seyirciler Yilmaz ailesinin bayramda nereye gittigini muhabirimiz Baris'tan aldik.Simdi tekrar stüdyoya dönüyoruz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
la siir
bilgi verdik fena mi[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum