Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonda ilk 11 e yakışmıyordu , geri gelmesinden yanada değilim. Ama gittiği takımda 61numaralı formayı giymesini takdir ettim..
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• gerı Sakın gelmesın.Ona bu takımda yer yok.Hasandan da kotu bı oyuncu bence..

Yorum

• ne yani hasan kötü futbolcu mu??
        Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)

Yorum

• ewt.hasan ın yerınde appıah turu oyuncu olsaydı bızde suan acık ara ondeydıkk

Yorum

• hemşerim oflu mehmeti samsundayken de beğenmezdim. Beni 2 maçta şaşırtmıştır. ikisi de kupa finalidir. Gitmesi hayrımıza olcağını hep sölemiştim ama fenere gol atıp puan kaybettirmesini beklemiodum. Aferim Mehmet, böle devam
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• iste bizim ozumuzde yatan kendi icimizden cikmasini istedigimiz degerlerin sebebi budur.kusmedi TRABZONSPOR'a ..

Yorum

• işte sivas-ankara maçında 61 numaralı formasıyla mehmet yılmaz, 85 te girdi 90 da gol attı...
                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Kupa Golcüsü Mehmet Hilmi Yılmaz Aman Geri Gelmesin hasan iiçin konuşuyorum yeri dolmaz 3 kişiden biri

Yorum

• Mehmet tılmaz iyi futbolcudur ama şampiyonluğa oynayan bir kadro için yeterli değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X
                    WhatsApp Resmi İletişim