Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Elestirin ama asagilamayin! Adam gibi elestirin..
    Adam dedigin adam gibi elestirilir.Ortada bir adam sözkonusuysa sayet.
    BU arada sülo sendin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• BELKIDE SENI NE KADR SAVUNDUGUMU BILEMEZSIN AMA ARTIK SENIN GITMEM GEREK BUNA KESIN KARAR VERDIM YOLUN AÇIK OLSUN BYE

Yorum

• Mehmet Ali SAHIN beyden rica etsek bu adamida Trabzonspordan kovarmi ki?[img]smileys/smiley17.gif[/img]
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• d.bakir macinda 80 dakika boyunca rakip sahada kendine atilan hic bir topa hamle yapmayip, 80. dakikada junun ciktigi topa hamle yapip topun XXX fubolcunun onune dusmesini saglayip 3.golu yememize sebep olan arkadas...

tam fikralik...

Yorum

• bu adam eskiden kotu diildi ama -kotu diil dedigim fena yedek degildi- sonra evlendi de mi boyle oldu, ne oldu nasil oldu arastirma konusu...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi

d.bakir macinda 80 dakika boyunca rakip sahada kendine atilan hic bir topa hamle yapmayip, 80. dakikada junun ciktigi topa hamle yapip topun XXX fubolcunun onune dusmesini saglayip 3.golu yememize sebep olan arkadas...

tam fikralik...

o zaman fikra yapip anlat bunu[img]smileys/smiley7.gif[/img]

yaw ne acayip yorumlar yapiyorsunuz bu biizm futbolcumuz ha bilmeyenlere hatirlatayim kralsin mehmet bunlara bakma sen[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Seni Seviyoruz Mehmet YILMAZ
              ....bordomavinette 2. sene....

Yorum

• kralmi?[img]smileys/smiley5.gif[/img]bu sene hiç göremedik kralligini...

Yorum

• Kralmis yerim onun kralligini ben yaptigi tek krallik var o daa maasinin 900 milyar olmasinda büyük performans gösterdi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Rakip defanslarin tatli rüyasi mehmet yilmaz.

bu adam nasil bu hale geldi? [img]smileys/smiley5.gif[/img]dün gibi hatirliyorum gençlerbirligi kupa finalinde attigi müthis voleyi.

Zaten en son golüde o idi herhalde. [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• mehmet yilmaz takimin içinde oldugu olumsuz havadaa n etkilenior die düsünüorum kalitesi tartisilmaz bi golcü

genler kupa maçinda attigi vole gol hala aklimda

22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildi

mehmet yilmaz takimin içinde oldugu olumsuz havadaa n etkilenior die düsünüorum kalitesi tartisilmaz bi golcü

genler kupa maçinda attigi vole gol hala aklimda

allah im sana sukurler olsun sonunda sitede mehmet e sovmeyen birini buldum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Seni Seviyoruz Mehmet YILMAZ
                        ....bordomavinette 2. sene....

Yorum

• İlk olarak Avare tarafından gönderildi
                          İlk olarak faithus tarafından gönderildi

d.bakir macinda 80 dakika boyunca rakip sahada kendine atilan hic bir topa hamle yapmayip, 80. dakikada junun ciktigi topa hamle yapip topun XXX fubolcunun onune dusmesini saglayip 3.golu yememize sebep olan arkadas...

tam fikralik...

o zaman fikra yapip anlat bunu[img]smileys/smiley7.gif[/img]

yaw ne acayip yorumlar yapiyorsunuz bu biizm futbolcumuz ha bilmeyenlere hatirlatayim kralsin mehmet bunlara bakma sen[img]smileys/smiley2.gif[/img]

gs'nin rapid wien'e gol atan savasa yaptigi gibi, 36 yasina kadar kadro tutup maas baglayalim o zaman (lemanda da karikaturu vardi bunun, son zamanlar makosen ayakkabiyla gidiyordu idmanlara)..

ben calistigim sirkete zarar veriyor olsam, ikinci gun ayrilirim herhale, hele gonul bagim olan bir sirket...

Yorum

• kral golcu m.yilmaz, bizi zirveye tasi...

Yorum

• biz ne kadar yillardir yirtindigimiz gibi bu adam gitmesi için yirtinsakta bu adam gene kalir bu topicde 100 lü sayfalara geçer.

yazmiyorum bu adama daha bisey diyecegim ama biliyorum beni gene delirtecek gene yazacagim.

Laaa mehmet bigün oku sunlarida git daaaaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Her ne kadar yeteneklerin kisitli olsa da,her ne kadar Trabzonspor ilk 11inde oynayacak kapasitede bir futbolcu olmasan da ,günah keçisi yapilmana gönlüm razi olmuyor Mehmet Yilmaz..En azindan gerçek Trabzonsporlusun ve sahada o bilinçle savasiyorsun..En azindan "ruhsuz" degilsin..

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim