Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar çok çaliskan ve mücadeleci bir futbolcu. bence en önemli eksigi sirti kaleye dönük olarak topu karsilamasi. böyle olunca dönene kadar biraz agir futbolcu oldugundan dolayi hemen önünü kapatabiliyorlar.

hazirlik maçlarindaki performansini ligde ve avrupada gösterirse çok goller atabilir.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    <center><font face=\"Courier New, Courier, mono\"><font size=\"2\">Düsünmek ve söylemek kolaydir, fakat yapmak ve basari ile sonuçlandirmak çok güçtür!.. </font></font></center>

Yorum

• İlk olarak yabgu61 tarafından gönderildi

arkadaslar çok çaliskan ve mücadeleci bir futbolcu. bence en önemli eksigi sirti kaleye dönük olarak topu karsilamasi. böyle olunca dönene kadar biraz agir futbolcu oldugundan dolayi hemen önünü kapatabiliyorlar.

hazirlik maçlarindaki performansini ligde ve avrupada gösterirse çok goller atabilir.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      evet bu konuda haklisin aama memo bunuda halldeder çok iyi bir oynucu insanlah gollere devam eder...
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• mehmet yilmaz hala hakan sükürün varisi olabilir hala milli takimin en güvendigi forvet olabilir.fakat yaptiklarinin üstüne koymasi ve son vuruslarina daha dikkat etmesi gerekiyor.gol bölgelerine daha çok girmeli.daha fazla kafasini ayagini sokmali gol pozisyonunu.çünkü hem zeka hem fizik hemde kisilk açisindan tam trabzonsporun istedigi bir oyuncu.fatih ile müthis bir kili olurlar ama hala kendisinden istedegimz patlamayi tam yapamadi.halbuki bunun için hesey müsait....
        asiliz

Yorum

• Son macta Mehmet Yilmaz ona yaptigimiz elestirilerin ne kadar haksiz oldugunu gosterdi bize..Canla basla savasti..Gercekten helal olsun..Bole devam et Mehmet Yilmaz..Sen boyle savastigin surece her zaman arkanda olucaz..

[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]

warning TRAP-ZONE...

Yorum

• anorthosis maci mehmetin kalitesini kanitlayacagi mac olur ins
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• gazetede okudugum açiklamasinda demis ki:"bu maça da tam kadro çikamiyoruz.senol hocam bana güvenip tek forvet oynatacak.bana olan güvenini bosa çikarmayacagim.fatihin yoklugunu aratmayacagim ve turu garantileyip gelecegiz." demis.

hirsli ve istekli görüyorum bu sene memoyu.bence bu sene yedek kulübesinin gülü olmayacak
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Mehmet Yilmaz i gerçekten çok begeniyorum futbolcu olarakda kisilik olarak da.Bu sene çok iyi bir çikis yakaliycak ve insallah milli takima kadar yükselcek Mehmetin hazirlik maçlarindaki hirsina hayran kaldim bütün futbolcular Mehmeti örnek almalilar.
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Mehmet Rumlara karsi hem Bomba hemde siper olacaktir
                  GÖLGESINDE YASIYORSAN
                  BAYRAK SENDEN UTANMASIN
                  TRABZONSPOR=ASK

Yorum

• İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi

gazetede okudugum açiklamasinda demis ki:"bu maça da tam kadro çikamiyoruz.senol hocam bana güvenip tek forvet oynatacak.bana olan güvenini bosa çikarmayacagim.fatihin yoklugunu aratmayacagim ve turu garantileyip gelecegiz." demis.

hirsli ve istekli görüyorum bu sene memoyu.bence bu sene yedek kulübesinin gülü olmayacak
                    eger böyle demisse ben korktum simdi.[img]smileys/smiley1.gif[/img] Mehmet Yilmaz ne zaman böyle iddali konussa tam tersi oluyor[img]smileys/smiley5.gif[/img] insallah seytanin bacagini kirar bu kez[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    Fanatik Pacci

Yorum

• Böyle iddiali konusmalar bana Augustine'yi hatirlatti[img]smileys/smiley4.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE

Edited by: thepatfhinder
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• evet biz agustin diye aldik adam 1955 model austin kamyon çikti.

ben mehmet yilmaza da inan miyorum bizim derdimize derman olamaz

ha mücadele ettigi dogrudur ama trabzonda sokaktan kimi çevirsen en az o adam kadar kosar bu takim için en azindan trilyonlar istemez

benim için mehmet yilmaz takimda olsada olur olmasa da olur

İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• İlk olarak gultekinsurul tarafından gönderildi

evet biz agustin diye aldik adam 1955 model austin kamyon çikti.

ben mehmet yilmaza da inan miyorum bizim derdimize derman olamaz

ha mücadele ettigi dogrudur ama trabzonda sokaktan kimi çevirsen en az o adam kadar kosar bu takim için en azindan trilyonlar istemez

benim için mehmet yilmaz takimda olsada olur olmasa da olur

abi 2 ay öncesine kadar ben de senin gibi düsünüyodum ama hazirlik maçlarinda oynadigi futbolla bir anda fikirlerim degisti kalmali bence elinden geleni yapiyor
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• yarin hattrick olurmu olur

Yorum

• Mehmet gerçek bir delikanli...suan trabzondan gitmek istese adam en az 20takim ister onu istanbul takimlari dahil...ama TRABZONSPOR u çok seviyor belli...katar maçinda diger maçlarda ne old.gösterdi..terinin son damlasina kadar mücadele ediyor ALLAH yardimcisi olsun utandirmaz onu ve TRABZON umuzu insallah rumlar karsisinda....
                              EY ÖLÜMSÜZ TÜRK ULUSU!KENDINE DÖN!SU GIBI AKITTIGIN KANINA,DAGLAR GIBI YIGDIGIN KEMIKLERINE LAYIK OL...!?

Yorum

• Demek kimi çevirsek sokaktan,onun kadar kosar haa....O da güzel...Ayiptir arkadaslar,yaziktir.Neyse susmak da bi erdemdir deyip susuyorum simdi...

Yüregim sizinle memleket gözlüm...Bol sans...Sevgimizi hissedin!!!!
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim