seneye Mehmet Yilmaz bu takima sart.
Bir kere ondan iyisini servet vermezsek bulamayiz.
Mehmet özellikle iç saha maçlarinda faydali olacak bir oyuncu bana göre. Zurawski gelsin gelmesin, Mehmet gibi bir oyuncudan vazgeçilmemeli. Daha çok oynatip, kendini gelistirmesine imkan verilmeli.
Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.
ULAN BU MEHMET YILMAZ DA SEZON BOYU KÖTÜ OYNUYO. BIR KRITIK MATA COK IYI SEYLER YAPIYO. ONDAN SONRA MILLETIN KAFASI KARISIYO. KESKE HER MActa takima böyle katkida bulunsa.
mehmet yilmaz gerek kisiligi gerekse futbolculuguyla trabzonsporun çok kritik maçlarda kurtaricisi olmus bundan sonra da takimini sirtlamaya devam edecektir ona herzaman ihtiyacimiz var hele FATIH'in ameliyat olacagi bir dönemde ligi 2. bitirirsekki bizi kimse durduramaz sampiyonlar ligi ön eleme maçinda takimin önde gelen isimlerinden olacaktir mutlaka takimda kalmali
UMARIM MEHMET YILMAZI BU SAYFALARDA ACIMASIZCA ELESTIRENLER DÜN GEREKEN CEVABI ALMISLARDIR! MEHMET YILMAZI EN IYI ANLAYAN OYUNCU YATTARA O DA DÜN NEFIS BIR ORTA YAPTI VE MEHMETTEN ADRESE TESLIM! MEHMET IÇIN TEKNIK YOK DIYEN ARKADASLAR FATIHE VERDIGI TOPUK PASINA IYI BAKSINLAR BELKI GÖRÜRLER! BU TAKIMIN MEHMETE IHTIYACI VAR SIZ ISTEMESENIZDE! HELE FATIHIN AMELIYAT OLMASI MUHTEMEL DÖNEMLERDE! MAALESEF BASILARI MEHMETIN KIYMETINI BILMIYOR NE YAZIK!!!
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
bir futbolcuyu tek bir maçtaki tek bi topuk pasiyla degil, sezon boyunca oynadigi tüm maçlardaki toplam istatistiklerine bakarak degerlendirim ben.
kaç pas atmis, kaçi yerine gitmis? kaç pas almis, kaçini ezmis kaybetmis? kaç asist yapmis, kaç gol atmis? bir forvet için bu istatistiklere bakacaksin. saymana da gerek yok, oynanan maçlardaki ortalama m.yilmaz görüntülerini hatirlamak yeterli.
koca sezonu tek bir topuk pasiyla kapatarak, TRABZONSPOR da forvet olunuyorsa biz bu sekilde hiçbir yere varamayiz.
mehmet yilmaz'dan S.L. de oynayacak bir TRABZONSPOR için forvet olmaz.
çünkü;
1) m.yilmazin pas isabet yüzdesi çok çok düsük. kadroda en düsük pas yüzdesi istatistikleri onda. Hasan üçüncünün istatistikleri bile daha iyi.
2) yine oynanan dakka basina en çok top kaybi onda.. markaj altinda ayaginda top saklama becerisi yok.
3) sahada sadece kosarak, topsuz oyun oynayarak iyi forvet olunmaz. iyi forvet gol atar, asist yapar..
4) bir futbolcunun çok iyi trabzonsporlu olmasi ya da internette ve BMN de saglam çevresiolmasi onun iyi forvet oldugunu göstermez.
5)trabzonspor kadrosunda; hatta buradaki taraftar yorumlarinda es, dost arkadas kollama zihniyetiterk edilmedigi, duygusalliktan vazgeçilmedigi ve kadro liyakata göre sekillendirilmedigi sürece, bir 20 sene daha da geçse sampiyonluk bize hayaldir..
Ben de Mehmet Yilmaz'in çok kaliteli bir futbolcu oldugunu düsünenlerdenim.Ancak iki sezondur çok verimli oldugunu da söyleyemeyiz.Hatirlarsaniz Hakan Sükür de g.s deki ilk yillarinda çok elestiri alan,çok top ezen ve dogru dürüst gol atamayan bir oyuncuydu.Tipki onunla ayni stildeki A.Gücü'nden Hüseyin Kartal gibi...
Bu tip oyuncularin en büyük handikapi çok kosup alan bosaltmasina ragmen toplu oyunda çok fazla düsünerek oynadiklari için top kaybetmeleridir.Kendisine yapilan adrese teslim ortalari siçrayip gögsünde düzeltmeye çalisan Hakan Sükür saçmaliklarini ne çabuk unuttuk?Bu nedenle Mehmet Yilmaz'in da antremanlarda çok çalisip, maçlarda otomatige baglanmis makine gibi duraksamdan oynayip gollerini ve asistlerini siralamasi gerekir.
Ne elestirirken ne de överken asiriya kaçmamak lazim
UMARIM MEHMET YILMAZI BU SAYFALARDA ACIMASIZCA ELESTIRENLER DÜN GEREKEN CEVABI ALMISLARDIR! MEHMET YILMAZI EN IYI ANLAYAN OYUNCU YATTARA O DA DÜN NEFIS BIR ORTA YAPTI VE MEHMETTEN ADRESE TESLIM! MEHMET IÇIN TEKNIK YOK DIYEN ARKADASLAR FATIHE VERDIGI TOPUK PASINA IYI BAKSINLAR BELKI GÖRÜRLER! BU TAKIMIN MEHMETE IHTIYACI VAR SIZ ISTEMESENIZDE! HELE FATIHIN AMELIYAT OLMASI MUHTEMEL DÖNEMLERDE! MAALESEF BASILARI MEHMETIN KIYMETINI BILMIYOR NE YAZIK!!!
Madem bana atifta bulundun cevap hakki dogdu diye dusunuyorum. Acimasizca elestirdigimi sanmiyorum fakat Mehmetin golculugunu elestiren kisilerdenim.
Mehmeti 1 macla degerlendirmek ve o macta 9 kisi kalmis rakibe 1-0 ondeyken gol atan ve 1 de asist yapan bir golcu futbolcuyu goklere cikarmak nekadar dogrudur ? Mehmete cok guveniyordum ama artik Mehmetin bize faydali oldugunu dusunmuyorum, insaallah beni yaniltir Mehmet ama hic sanmiyorum.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Madem bana atifta bulundun cevap hakki dogdu diye dusunuyorum. Acimasizca elestirdigimi sanmiyorum fakat Mehmetin golculugunu elestiren kisilerdenim.
Mehmeti 1 macla degerlendirmek ve o macta 9 kisi kalmis rakibe 1-0 ondeyken gol atan ve 1 de asist yapan bir golcu futbolcuyu goklere cikarmak nekadar dogrudur ? Mehmete cok guveniyordum ama artik Mehmetin bize faydali oldugunu dusunmuyorum, insaallah beni yaniltir Mehmet ama hic sanmiyorum.
MEHMET YILMAZIN 2002-2003 PERFORMANSINA BIR BAKALIM! LIGDE 8 GOL TÜRKIYE KUPASINDA ISE TAM ''9'' GOL ATMIS! BIZE GELDIGI ILK SEZON! E ONDAN SONRA FATIH TEKKE GIBI BENCE ''DÜNYANIN EN IYI FORVETI'' ONUN ÖNÜNDE OYNADIKTAN SONRA MEHMETIN PERFORMANSININ DÜSMESI DOGAL KARSILANABILIR! VE TABII TAKIMIMIZIN MEHMETI NASIL KULLANILDIGI(!) DA ORTADA ! MEHMETIN BU TAKIMDA ANLASTIGI ENIYI ISIM YATTARA! YATTARA NIN GEÇEN SENE VE BU SENE OYNADIGI MAÇLARDA...
BURADA SÖYLEMEK ISTEDIGIM BIZIM TAKIMIN MEHMET YILMAZI GEREKTIGI GIBI KULLANAMADIGIDIR.YOKSA BURADA HIÇBIR KIMSEYLE SAHSI BIR PROBLEMIM OLMADI OLAMAZ DA!