Febe maçinda olasi bi malubiyet aninda oyuna girecektir ama insallah ona ihtiyac duyulmayacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hagi dahil bir sürü teknik direktör (örnegin Samet Aybaba, Ziya Dogan) Mehmet'i havada kaparlar Trabzon birakirsa. Mehmetten ümitlerini kesmis arkadaslar bunu nasil açiklarlar çok merak ediyorum? Madem Mehmette hiç gelisme yok, nedir bu ligimizdeki Mehmet sevgisinin sebebi?
Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.
Yorum
-
Sevgili M.Yilmaz ne yapiyor idmanlarda acaba?....
Ben kendisini bu kadar gelistirmeyen baska futbolcu görmedim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Çok ümitliydik,çok da istiyorduk onun gibi iyi bir Trabzonlu nun yillarca santraforumuz olarak oynamasini maçlar almasini degisilmez sembol oyuncumuz olmasini ama artik gitmesi gereken ilk futbolcu bence maalesef
((
A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....
Yorum
-
gs kupa macindan sonra bnm icin de mehmet yilmaz defteri kapanmistir cok sabretttim cok daha iyi olacak dedim sadece turkiye kupasini kazandigimiz 2 senedeki golleri kaldi aklima samp icin daha iyi santrofor lazim bize fb macinda insaallah yaniltir beni
Yorum
-
İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildiHagi dahil bir sürü teknik direktör (örnegin Samet Aybaba, Ziya Dogan) Mehmet'i havada kaparlar Trabzon birakirsa. Mehmetten ümitlerini kesmis arkadaslar bunu nasil açiklarlar çok merak ediyorum? Madem Mehmette hiç gelisme yok, nedir bu ligimizdeki Mehmet sevgisinin sebebi?
öyle deme..aa..ayip,bizim taraftarimiz herseyi çok iyi bilir..millet laf olsun diye,mehmetime süper bi adam,milli takimda oynamali diyo zaten..walla...tövbe ya...geçin bunlari artik ya..inanin birazcik..özgüven denen bisey vardir INSANDA..ve o baskalarinin da beslemesiyele desteklenir...ama kime diyorum ki........"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
arkadaslar Allah askina hala ne katkisi bekliyoruz anlamadimki...
Ya Mehmet yilmazi herkes seviyor destekliyor kimsenin art bir niyeti yok ama artik yeter ya sahada dolasmaktan baska gercekten hicbirsey yapmiyor ya adam santrafor penalti bile atamiyor bence yeter cok fazla sans verildi ama degerlendiremedi ne yazikki...
augustin nasil gonderilmisse bence mehmet yilmazda gönderilsin simdi havada kapanlar bakalim satlik listesindeyken ne yapacaklar cok merak ediyorum...100%100 LAZ
100%100 TRABZON
Yorum
-
ILK GELDIGINDE COK UMUTLUYDUM MEHMET YILMAZDAN.HAKAN SUKUR OLUR BU BUYUYNCE DIYODUM[img]smileys/smiley4.gif[/img]
AMA MALESEF VERILEN HICBIRFIRSATI DEGERLENDIREMEDI.HALA BELKI DIYORUM AMA[img]smileys/smiley5.gif[/img]
ZATEN ARTIK KENDINEDE,SENOL HOCAYADA,YONETIMEDE GUVENI KALMAMISTIR ADAMIN.GITMEKTE ISTIYORMUS,BASARILI OLUR UMARIM.SONUCTA O DA TRABZON COCUGU..TRABZONLU,TRABZONSPORLU OLMAK FARKTIR.FARKINIZI FARKEDIN..FARKETTIRIN..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum