ya ben sadece örnek verdim yani kendini gelistirmesi lazim bence bu hali yetersiz kaliyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
İlk olarak ftunsal tarafından gönderildiFORVETE KIM GELIRSE GELSIN MEHMET TAKIMDA KALMALI.
ANLIK AKSIYONLARI MAÇI ÇEVIREBILIR.
HIRSLI FORMA IÇIN MÜCADELESINI HAKKIYLA YAPIYOR.
TEKNIGI YOK ,ÇALIM YAPAMIYOR,PAS YÜZDESI DÜSÜK,TOP SÜREMEZ VS GIBI OLUMSUZLUKLARI SAYAN ARKADASLAR VAR.BUNLARIN BI KISMI DOGRU OLABILIR AMA HEPSINIDE YAPABILSEYDI REAL MADRID TE OYNARDI
Fatih Tekke hepsini yapiyor ve trabzonspor'da.. Herkes ayni olacak diye bir kaide yok ama mehmetin bir özelligi yok, savasçi dersiniz belki de o da anca düsmeye oynayan takimlara söker..
arkadasim fatih te bizde ilk oynadiginda bunlar varmiydi acaba fatihte? zamanla kendini yetistirdi ve simdi harikalar yaratiyor! mehmet yilmazin da bunlari yapabilmesi için zamana ihtiyaci var! onunda böyle olmasi için fatih gibi sürgün mü edilmesi lazim?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
mehmet yilmaz ayarinda hiçbir adam bu kadar yedek oturup sorunsuz durmazdi,kiymet bilmiyoruz hiç.
onun hirsi gelecek için bana güç veriyor[img]smileys/smiley14.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
mehmet yilmaz ayarinda hiçbir adam bu kadar yedek oturup sorunsuz durmazdi,kiymet bilmiyoruz hiç.
onun hirsi gelecek için bana güç veriyor[img]smileys/smiley14.gif[/img]
+1967x1967Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildiHer sey iyi güzel de su sitesini de bi güncellese.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
çok dogru![img]smileys/smiley2.gif[/img]
su bi gerçekki m.yilmaz bu senede yedek çikacak maçlara ve uzun bi süre gol atmasi için kupa maçlarini bekleyecegiz. ben herseyden önce onun takimi yavaslattigini düsünüyorum (maçlarini hatirlayanlar varsa aldigi toplarin çogunu rakip kaleye degil bizim kaleye dogru oynamistir)no pasaran
Yorum
-
İlk olarak phoenix tarafından gönderildisu bi gerçekki m.yilmaz bu senede yedek çikacak maçlara ve uzun bi süre gol atmasi için kupa maçlarini bekleyecegiz. ben herseyden önce onun takimi yavaslattigini düsünüyorum (maçlarini hatirlayanlar varsa aldigi toplarin çogunu rakip kaleye degil bizim kaleye dogru oynamistir)
1- Ilerde adam olsa ileri dogru oynar hiç kuskun olmasin.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak phoenix tarafından gönderildi
1- Ilerde adam olsa ileri dogru oynar hiç kuskun olmasin.
valla ne demek istedin pek anlamadim.m.yilmaz hakkindaki görüslerimi söyledim alinganlik yapacakta fazla bisey yok bence.
Topu geri atiyor diyorsun.Ilerde olmayan adama mi atsin?Bu arada alinma falan yok.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Yorum
-
mehmet yilmaz gibi oyuncular baska takimlara gidince anlariz degerlerini. evet bende çok kiziyorum ona maçlarda bazen . ama kizmamak mümkünmü. acemice hatalar yapiyor. birazdaha dikkatli olsa. eline geçen bu sanslari daha dikkatli degerlendirse . eminim degismez oyuncumuz olabilir. ama daha dikkatli olmak zorunda.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum