Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seni seviyorum ve her kosulda yanindayim...Gol attiginda sevincini paylasmayi bildigim gibi...Her an,her saniye seninleyim....
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• mehmeti gençler ve ankara belediye istiyormus sanirim. gençlere verirsek yerine ugur boral'i ankaraya verirsek wederson'u alalim bari.

Yorum

• Ah Mehmet ah.Biz senden çok sey bekLedik ama bosuna bekLemisiz.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ya bence gitmesin cunküm oynadigi zaman gerçekten isimize cok yariyor
          "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• her sene daha kötüye gitti grafigi.. yükselis bekledikçe düstü..
            BORDO MAVİ

Yorum

• oy nedeyeyim bu çocuga ben hala seviyom bu adama bak baskasina verirsek adam çosar valla diyorum yojk diyosunuz adamda istikrar yok yani hiç ard arda maç oynamadi biraz güven lazim gibi neyse hayirlisi olsun...
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ben gitmesini istemiyorum cok iyi bir oyuncu sans verilirse iyi seyler yabior temin eski videolar bakdim söyle gecen sneki maclara memo götürdü bizi son macalrda oynatirsan kendini buluyor ama yedekde morali bozuluyor gizmesin karsiyim
                FIRTINA61

Yorum

• Rek kelime söylüyorum "beceriksiz"
                  [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• oyoy mehmet gitmesin bence! gerçi arkadasin dedigi gibi beceriksiz amadaha çok oynatilirsa iyi olacagini düsünüyorum

Yorum

• Hergün milyonlarca kez sükrediyorum Tanriya,seni yeryüzüne yolladigi için...Ortak kocaman bir sevdamiz oldugu için...Iyi ki dogdun memleket gözlüm...Hiçbir yere gitmeyeceksin,d mi??? Seni çok seviyorum ben...Senin için dua edecegim ve üflediginmumlarin ucunda olacagim bugün...Bordomavi sna çok yakisiyor Mehmetim...Birlikte nice yillara.... Edited by: 61viya

Yorum

• Seni seviyorum MEMLEKET GÖZLÜM:.........BIRLIKTE NICE YILLARA......

Yorum

• evet bu adama laf edenler görür insanlah ben seni seviyorum koçum..
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Aglattin ulan beni.. Tebrikler Mehmet Yilmaz
                            BORDO MAVİ

Yorum

• golü güzel asisti harika.. bildiimiz mehmet mi bu?? Tekrar tebrikler yani..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• bu adam min göndermek isteyenlere cevapolsun bu aslanim ne güzel oynadi
                                FIRTINA61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim