Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• örnek olarak gsliler necatinin kaç para aldigini biliyorlar midir? fbliler Tuncayin kaç para aldigini, bjkliler tayfurun kaç para aldigini biliyorlar midir?

Nasil olduysa bizim taraftarlar kurusu kurusuna biliyor, bu biraz da basinin oyunu arkadaslar. Bizi ilgilendirmez kaç para aldiklari, önemli olan sahadaki oyunlaridir.

Emrah gsye imza atmisti hani, bu basinin yazdiklarina inanmayin, meslektaslarina göre en az parayi bizim oyuncular aliyorlar. Mehmetin para için sorun çikarttigina inanmiyorum ben.

Açikcasi son malatya maçindaki ruhsuz futbolu görünce, Mehmetin hirsli oyununu aradim ben. Bir taraftar olarak benim görüsüm, Trabzonspor oyuncusu öncelikli olarak savasçi olmali. Yoksa istedigi kadar kabiliyetli olsun, sahada isteksiz davranacaksa, bence takimdan çikarilmalidir. Hirsli ve istekli bir Mehmet bence her zaman oynayabilir. Özellikle deplasman maçlarinda oynamalidir da bana göre.

Bakin Hakan Sükür gsde ilk 11 oynayabiliyorsa hala, bence Mehmet Yilmaz da pekala oynayabilir Trabzonsporda. öyle degil mi?
    Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• Ya ne garantisi istiyo anlamadim Trabzonsporun çatisi altinda olduguna sükretsin...
      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

Yedek kulübesinde oturma bedeli 960 bin ytl olmamali.

Amabu yönetim neyi dogru yapti ki bunu yapsin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

özetlemis arkadasimiz iki cümleylse iste,[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Mehmet Yilmaz ve Hakan Sükür'ün kiyaslanmasina karsiyim ben.. Hakan'in hava hakimiyeti, top saklamasi, pasörlügü var.. Mehmet Yilmaz'in bu saydigim özellikler arasinda baskin sayilabilecek bir tane bile yok.. Tek benzeyen yanlari pres yapmalari bana göre.. Tabi isler degisir mi bilemeyiz.. Fatih Tekke için Sota'dan yetenekli dendi, 20 maç oynadi 2 gol atti, gönderildi ve yillar sonra gerigeldiginde Fatih'in ne kadar üstüne kattigi ortada ama Fatih gitmeden de iyi bir pasördü, gitmeden de iyi çalimlari ve teknigi vardi.. Belki Mehmet'de var olani göremedik bunca zaman, bundan sonra çok iyi olur belki.. Yinede ümitlenmemek en iyisi bence.. Belki üzerindeki baskiyi atinca o da rahatlar üstüne katmaya baslar..
          BORDO MAVİ

Yorum

• Artik sözlesmesi de uzatildigina göre Mehmet'e olan -kininizi- kusmayi birakirsaniz kendi adima sevinirim!

Dünya'da baska hangi takimin bir oyuncusu bu kadar acimasizca elestirilmistir acaba,üstelik oynadigi maçlarin %80'nin de falan (bence) basarili isler yapmistir ama yine de bizim taraftarlara yaranamamistir!

Ben Gökdeniz'i elestirirken yemedigim laf kalmadi neredeyse;Yok O'na sahip çikalim,yok bizim evladimiz.Bunlarin aynisi neden Mehmet için söylenmiyor?(Üstelik Mehmet öz be öz Trabzon topraklarinin çocugu iken)Bu çifte satndar da bir son verelim lütfen!!!

Bu yorumdanTrabzonlu(dogumlu) oldugumu çikarmayin lütfen dogma büyüme D.Bakir'li oldugumu da belirteyim yanlis anlasilmalara karsi!Edited by: thepatfhinder
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Haydi Mehmet Yilmaz. Haydi Senol Hoca su adama bir kerede 3 mac arka arkaya 90 dakika sans verin ya. Evet zamaninda fb yi reddetti (daha cok para veriyordular)
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Mehmet Yilmaz hakkindaki yorumlari okudum ve bazi kisilerin yorumlarina dikkat ettim.Gol attigi zaman,formda oldugu zaman, "mükemmel topçu ,seni seviyoruz,vs..""Çok geçmeden,2-3 hafta sonra Mehmet kötü oynuyor,yüklenen yüklenene...Ayni sahis yorum yapiyor:"Birak git sen de futbolcu musun?" !!!

Iyi oldugunda arkasindasin,kötü oldugunda vur tekmeyi.Iyi futbolcuyu herkes destekler.Futbolcuya destek ver ki o da arkamda birileri var diye düsünüp hirslansin,formunu artirsin.

Fatih Tekke ye verdigin destegin birazini ona her durumdaversen?O da Trabzonlu,Trabzonsporlu...

Yorum

• evet bencede. AVATARIMI MEHMET YILMAZ YAPIYORUM
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Tamam bizi bugüne kadar hep Trabzon lu oyuncular basariya götürdü ve yine aynisi olacagini umuyoruz, ama Mehmet Yilmaz olayinda bu umut biraz abartildi galiba. adamin 960 milyar a imza atmasi bi yana zaten iki yildir bu rakam civarinda bi ücret aldiginida biliyoruz. Bu inanilmaz bir rakam yapiyor. Sizce Mehmet Yilmaz TS de olmasaydi forvet hattinda çok büyük birsorun olur muydu? Bence hayir. Bu kadar duygusal düsünülmemeli. Mehmet istekli, pres yapiyor, iyi kötü hava hakimiyeti var ve inanilmaz güçlü ama adam golcü degil. Bosuna umut baglamayalim. Hos bu saatten sonra bu yorumu yapmaninda bi anlami yok belki. Umarim beni haksiz çikarirda Trabzon sokaklarinda YATTARA formali çocuklar degilde M.YILMAZ formali çocuklar görürüz..
                    Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• sayin mehmet efendi bana sans verilmiyor diye dert yaniyor,sans verildide ne oldu,koskoca trabzonsporu siradan bir anadolu takimi haline getirdiler
                      BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• Memoooooooooooooooooooooooo [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Allah'im ya ben hayatimda bu kadar kazma herif görmedim bence o top oynamayi bilmiyor ve hala oynama sansi bile aliyor Allah'im yaa [img]smileys/smiley4.gif[/img]Attigi goller ya bos kaleye ya da baligina ya da bi adama çarpar öyle girer zeka yok bu adamda ya [img]smileys/smiley4.gif[/img]

ÇOK ÇALISMAN LAZIM ÇOOK!! Forvette kosan adam durmali (katir gibi degil), öz kosmalisin... [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Of mehmet demeyin bana ya kopuyorum onun Trabzonspor ile ilgisi oldugunu duyunca [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        Emin Buğra SARAL ~ www.rahmetli.net

Yorum

• ama ne zaman sikissak al mehmeti oyuna diye çirpiniyoruz
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• sacmalamayin be. adam oyuna girdi bence cokta iyi oynadi. ne yani fatihten assagi kalir yanimi vardi? alismiz elimiz, her mactan sonra mehmet mehmet. daha cok sans verilmeli. 3 mac 90 dakika oynatsalar gösterecek kendini. anlasilan junda sakatlanmaliki mehmet oynasin.

Yorum

• mehmete geldiginden beri destek olmaktan yanayim hala daha da öyle sadece kalibinin kullanmasi bile yetiyor ama zaten çok büyük golcü degilki onunisi bende defansi dagitmak ve arkadaslarina bos alan yaratmak bunu da iyi yapuiyor. Ama arkadaslari degerlendiremiyorsa o ne yapsin
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• mehmet yilmazi anlamiyorum neden bu adam kendini gelistirmiyor.ben mehmet yilmazi cok seviyorum ama seviyorum diye onu tutmak olmaz.bence antrmandan sonr gitsin calissin eksikliklerini yoksa bu gidisle klubeden kurtulamaz
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim