hay senide seni oynatacak adam i da neyse...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
rekorlar kitabina geçmek için basvuran mehmet yilmaz bunu gerçeklestridi.Bir maçta ayagina top degmeden maç tamamlama rekorunu kiran mehmet yilmazi tebrik ediyorum.helal olsun aldigin paralar.[img]smileys/smiley32.gif[/img]elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Mehmet den umidim coktan gecmisti. Fatih cikinca helede golu yiyinci kim daha gol atabilirki diye düsündüm ve cevapini buldum hic kimse. Böyle beceriksiz forvetler daha pas veremeyen dogru dürüst Fatih disinda forvet oyuncudan ne beklersin sen. Bos kaleye sar sor atiyor ara sira. Bide iki tane böyle forvetden olunca Jun gibi, daha ne diyebilirim ki. Cok kosuyor, ama nereye? Hava toplarina cipliyor ara sira cogu bos. Ah Mehmet Ah [img]smileys/smiley7.gif[/img] Edited by: canim TSTRABZONSPOR
Yorum
-
bu kadar yeteneksiz bir forvet olabilirmi bilmiyorum. ayiptir ya bu adam 1 trilyon para aliyor. bu para ayip degil haramdir.. Yeter artik nere yollucaksaniz yollayin sunu. üste para verin yine de yollayin ayip yaa, 15-16 yasinda bi çocuk çiksin onun yerine çok daga iyi olur biseyler ögrenir enazindan. büyük trabzon futbolcusu, trabzon maçta puan kaybetmis, rezil bir hakem yönetimi var bence oyundan çikarken hakemin elini sikip çikiyo, bi diger büyüklerin oyuncularinin tepkilerine bakin bi bizim mehmetin. defol git nereye gidiyosan.. yanina da hasani ibrahim egeyi alirsan çok memnun oluruz..
sen arkadaslarinin emegini çalan bir insansin..
Yorum
-
Yorum yapmiyorum artik ne diyeyim sana ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ya mehmet, efendi çocuksun buyüzden senin için çok üzülüyorum tamam hirs yapiyorsun oynamaya çalisiyorsun ama olmuyor be koçum!! kendine de zarar veriyorsun, gerçekten üzülüyorum senin için. insaallah gittigin takimda çok basarili olursun bunu yürekten diliyorum. Hoscakal..!0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum