Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hay senide seni oynatacak adam i da neyse...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• rekorlar kitabina geçmek için basvuran mehmet yilmaz bunu gerçeklestridi.Bir maçta ayagina top degmeden maç tamamlama rekorunu kiran mehmet yilmazi tebrik ediyorum.helal olsun aldigin paralar.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• Mehmet den umidim coktan gecmisti. Fatih cikinca helede golu yiyinci kim daha gol atabilirki diye düsündüm ve cevapini buldum hic kimse. Böyle beceriksiz forvetler daha pas veremeyen dogru dürüst Fatih disinda forvet oyuncudan ne beklersin sen. Bos kaleye sar sor atiyor ara sira. Bide iki tane böyle forvetden olunca Jun gibi, daha ne diyebilirim ki. Cok kosuyor, ama nereye? Hava toplarina cipliyor ara sira cogu bos. Ah Mehmet Ah [img]smileys/smiley7.gif[/img] Edited by: canim TS
        TRABZONSPOR

Yorum

• bu kadar yeteneksiz bir forvet olabilirmi bilmiyorum. ayiptir ya bu adam 1 trilyon para aliyor. bu para ayip degil haramdir.. Yeter artik nere yollucaksaniz yollayin sunu. üste para verin yine de yollayin ayip yaa, 15-16 yasinda bi çocuk çiksin onun yerine çok daga iyi olur biseyler ögrenir enazindan. büyük trabzon futbolcusu, trabzon maçta puan kaybetmis, rezil bir hakem yönetimi var bence oyundan çikarken hakemin elini sikip çikiyo, bi diger büyüklerin oyuncularinin tepkilerine bakin bi bizim mehmetin. defol git nereye gidiyosan.. yanina da hasani ibrahim egeyi alirsan çok memnun oluruz..

sen arkadaslarinin emegini çalan bir insansin..

Yorum

• bal yapmayan ari.. Paslarina gülüyorum artik. Bu kadar parayi böyle bir adama nasil veriyoruz sasiyorum. Artik faydasi olmayacagini iyice kanitladi. Sans bulmamaktan yakiniyordu kaç maçtir oynuyor ortada hiçbirsey yok. Takasta falan kullanabilsek iyi olur.
            BORDO MAVİ

Yorum

• her zaman söylemisimdir.. Mehmet ten ne Köy olur ne kasaba ..
              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• ULAN MEHMET BIRAZDA KOSSAN BIRAZ DAHA ÇALISSAN VAR YA NE GÜZEL OLACAK AMA NERDEEEEE
                Ö.ABDIK

Yorum

• Yorum yapmiyorum artik ne diyeyim sana ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• oOOOOooooO MEHMET YILMAZ ooOOoOoOO

MEHMET SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    Ö.ABDIK

Yorum

• BEYLER KONUYU DEGISTIRIYORUM AMA

TS:1 1:GB SONUCUNA NE DERSINIZ

FATIH ÇIKTI TÜM TAKIM SÖNDÜ YAAA

DOGRU DEGILMI?

Ö.ABDIK

Yorum

• İlk olarak babacan_ofli tarafından gönderildi

oOOOOooooO MEHMET YILMAZ ooOOoOoOO

MEHMET SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN[img]smileys/smiley1.gif[/img]

ilginç biyorum.. Herseyimiz Mehmet'se hiç biseyimiz yok demektir..Edited by: QuakeviL61
                        BORDO MAVİ

Yorum

• ya mehmet, efendi çocuksun buyüzden senin için çok üzülüyorum tamam hirs yapiyorsun oynamaya çalisiyorsun ama olmuyor be koçum!! kendine de zarar veriyorsun, gerçekten üzülüyorum senin için. insaallah gittigin takimda çok basarili olursun bunu yürekten diliyorum. Hoscakal..!
                          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Geçen Mehmet Yilmaz için sadece iyi bir kürek sapi olur yazmistim. FAkat sonunda anladim kürek sapi olsa bir ise yarar...
                            FxY

Yorum

• olmuyor mehmet olmuyor .
                              saldim cayira mehmet mevlam gayira mehmet.&nbsp ;&nbsp ;

Yorum

• olmuyor abi olmuyor.eline geçen sansi iyi degenlendirmeliydin.kaç hafta banko oynadin.eger bu firsatlari degenlendiremiyorsan yedekte kaldiginda da konusmaya hakkin yok
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim