Sivas maçinda sag taraftan adamin biri bindiriyor -tabi ki yattara- , Mehmet'in önünde bir defans adami...Yahu kardesim hiç mi hayatinda maç izlemedin?..Adamin önüne geç,olmadi arka direge kaç,adamdan uzaklas...Ben evde halinin üzerinde yirtinip tepiniyorum,bizim Mehmet ayni oldugu yerde bekliyor,adamin tam arkasinda...Adamcagiz 30 metre top sürdü,bizimkinde hareket yok...Sonuçta ortayi defans adami vurdu disari atti...Ne umuyordun Mehmet?Top adamin içinden mi geçecekti?Ya da lazin muz kabugunu görüp "eyvah yine düsecegim" demesi gibi "eyvah önümde defans var yine topa vuramayacagim" mi diyordun?..Ben yönetimin yerinde olsam sözlesme zamani alir bu pozisyonu oynatir,sonra da"simdi söyle bakalim kaç para istiyorsun?" derdim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sivas maçinda sag taraftan adamin biri bindiriyor -tabi ki yattara- , Mehmet'in önünde bir defans adami...Yahu kardesim hiç mi hayatinda maç izlemedin?..Adamin önüne geç,olmadi arka direge kaç,adamdan uzaklas...Ben evde halinin üzerinde yirtinip tepiniyorum,bizim Mehmet ayni oldugu yerde bekliyor,adamin tam arkasinda...Adamcagiz 30 metre top sürdü,bizimkinde hareket yok...Sonuçta ortayi defans adami vurdu disari atti...Ne umuyordun Mehmet?Top adamin içinden mi geçecekti?Ya da lazin muz kabugunu görüp "eyvah yine düsecegim" demesi gibi "eyvah önümde defans var yine topa vuramayacagim" mi diyordun?..Ben yönetimin yerinde olsam sözlesme zamani alir bu pozisyonu oynatir,sonra da"simdi söyle bakalim kaç para istiyorsun?" derdim...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
Sivas maçinda sag taraftan adamin biri bindiriyor -tabi ki yattara- , Mehmet'in önünde bir defans adami...Yahu kardesim hiç mi hayatinda maç izlemedin?..Adamin önüne geç,olmadi arka direge kaç,adamdan uzaklas...Ben evde halinin üzerinde yirtinip tepiniyorum,bizim Mehmet ayni oldugu yerde bekliyor,adamin tam arkasinda...Adamcagiz 30 metre top sürdü,bizimkinde hareket yok...Sonuçta ortayi defans adami vurdu disari atti...Ne umuyordun Mehmet?Top adamin içinden mi geçecekti?Ya da lazin muz kabugunu görüp "eyvah yine düsecegim" demesi gibi "eyvah önümde defans var yine topa vuramayacagim" mi diyordun?..Ben yönetimin yerinde olsam sözlesme zamani alir bu pozisyonu oynatir,sonra da"simdi söyle bakalim kaç para istiyorsun?" derdim...
Dün (Pazartesi) idmanda ayni böyle bi pozisyon oldu.Celaleddin ortaladi,Mehmet Yilmaz Kürsat in arkasinda bekliyor.Ihsan Derelioglu durdurdu oyunu,geldi Mehmet e;"Böyle böyle(anlattiklarin)yapcaksin kardesim" diyordu.Eksikleri var,ama ÇOK IYI FUTBOLCU.
Yorum
-
Oflu144 kardesim tamam da bu adam 19 yasinda degil ki,bunlari daha yeni mi ögreniyor?..Hali sahada birimiz böyle yapsa firça yer herkesten,bu adam profesyonel futbolcu,idmandan sonra kalsin fazladan iki saat eksiklerini gidersin bari...Mehmet'ten çok ümidimiz oldugu için kiziyoruz aslinda,yabanci forvet alacagimiza Mehmet olsun diyoruz ama,"ben artik gelisebilecegim kadar gelistim,bundan sonra daha fazla gelisebilecegime inanmiyorum" seklinde son derece saçma bir fikir beyan eden adamdan ne bekleyebiliriz bilmiyorum,hayatta gelisme hiç biter mi kardesim ya?..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Yanarimda bu herife yazdiklarimin silinmesine yanarim.Ama ben yinede vazgeçmiyecegim elestirmekten.Birak git artik.Param olsa Trabzonspor camiasi menfaati adina senin bonservisini alir ,''Trabzon il sinirlari içindehiç bir takimda forma giyemez'' maddesi koyar serbest birakirim.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Bu yil sadece böyle talihsizler yasayip forvetsiz kaldik.Yoksa daha iyisi olunca zaten oynamiyor daha dogrusu oynatilmiyordu.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildiSahada Kürsat ve Hüseyin gibi iki top oynama ö..lü varken herkes gidip mehmeti görür.Daha iyisi vardi da teknik direktörmü oynatmadiZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildiBu yil sadece böyle talihsizler yasayip forvetsiz kaldik.Yoksa daha iyisi olunca zaten oynamiyor daha dogrusu oynatilmiyordu.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildiSahada Kürsat ve Hüseyin gibi iki top oynama ö..lü varken herkes gidip mehmeti görür.Daha iyisi vardi da teknik direktörmü oynatmadi
Ben ilk cümleye vurgu yapmak istemistim ama neyse."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
sadece tek kelime ile mehmet yilmaz
KAZMA
Yorum
-
İlk olarak TUPAC tarafından gönderildi
sadece tek kelime ile mehmet yilmaz
KAZMA
yerinde tespit[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bu aksam bunainsallah sans vermes hocamiz çünkü bu hakkini yeterince doldur bende kredisi bitti valla.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum