Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• psikolojisi acayip şekilde bozuk biri. öyle böyle değil hem de. başakşehir maçından sonra arda ile fotosunu paylaşmış bir ruh hastası. şimdi de değişik işler peşinde.

Yorum

• Trabzonspor'u takipten çıkardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Parayı getirsin nereye gidiyorsa gitsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlgi budalasi, biz puan kaybetmişiz adamın kovaladiği şeylere bak. Edebinle git.

Yorum

• Çomar.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• 33 yaşında liseli.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• buraya kadarmış

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu da sözünü yiyip 4.5 milyon euro'nun altında satarsa yazıklar olsun

Yorum

• size müstehak.

İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bu adama kızmıyorum, ezelden beri sevmem ne karakterini ne futbolculuğunu suç bunu başımıza kral(!) yapan, Gidiş tarzını sonrasında geri dönüşünü içine sindirebilen, Kangal köpeğini bacaklarının arasına alıp fotoğraf attığında goygoy yapan taraftarımızdadır.
                    Trabzonspor taraftarı leş bir durumdadır, çürümüştür ve maalesef hakettiğini yaşamaktadır.
                    İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nolur git, benim trabzonsporluluğumda senin gibilere yer yok.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                    A Love..Lİke No Other

Yorum

• Kral diyenlere kızmıyorum. Ama umarım bu adamı artık tanımışlardır. Futbolu külliyen zarardı. Isterse 50 gol atsın o varken takım oyunu yok. Bak Rodallega 3 maç 3 gol gidiyor, bırakın devam etsin. Trabzonspor kaybetmez, şu Burak i da asla aramaz. Burak in gidişinden sonra Yusuf ve Abdulkadir in cep telefonlarından bu arkadaşın numarası ve sosyal medya hesapları silinmeli. Bizden uzak olsun. Bu saatten sonra transferi gerçekleşmese dahi 1 dk süre verilmemeli.
                      TRABZON SPOR

Yorum

• Seni hiç sevmedim sevmeyeceğim karaktersizsin oğlum sen.

25 değil 50 gol de atsan benim için hiçbir zaman çok iyi bir topçu olmayacaksın..

7 kere ofsaytta kalıp 8.de gol atıp seni kral yapanları kandırabilirsin ama toptan anlayan insanları kandıramazsın.

Senin yüzünden Rodellega gibi adamdan yeterince yararlanmadık o yüzden de ayrı ayar oluyorum sana zaten.

Geldiğin güne lanet olsun inşallah gidişin yakındır..

Yorum

• İnsan karakter yoksunu olur da bu kadar olmaz.
                          #Dik oyna

Yorum

• Cezayı basarsın. Yollamazsın, süründürürsün. O zaman sana kulüp derler. Herkesin anladığı dilden. Ama gönderirsen aynı davranışları başkalarından da görmeye başlarsın
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ne yaptı etti haberim yok ama burası profesyonel bir kulüpse disiplin sürecini işletirsin. İşletemiyorsan büyük kulübüm diye caka satmayacaksın.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Paranı getir git.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X