psikolojisi acayip şekilde bozuk biri. öyle böyle değil hem de. başakşehir maçından sonra arda ile fotosunu paylaşmış bir ruh hastası. şimdi de değişik işler peşinde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
size müstehak.
İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu adama kızmıyorum, ezelden beri sevmem ne karakterini ne futbolculuğunu suç bunu başımıza kral(!) yapan, Gidiş tarzını sonrasında geri dönüşünü içine sindirebilen, Kangal köpeğini bacaklarının arasına alıp fotoğraf attığında goygoy yapan taraftarımızdadır.
Trabzonspor taraftarı leş bir durumdadır, çürümüştür ve maalesef hakettiğini yaşamaktadır.İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenolur git, benim trabzonsporluluğumda senin gibilere yer yok.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
Kral diyenlere kızmıyorum. Ama umarım bu adamı artık tanımışlardır. Futbolu külliyen zarardı. Isterse 50 gol atsın o varken takım oyunu yok. Bak Rodallega 3 maç 3 gol gidiyor, bırakın devam etsin. Trabzonspor kaybetmez, şu Burak i da asla aramaz. Burak in gidişinden sonra Yusuf ve Abdulkadir in cep telefonlarından bu arkadaşın numarası ve sosyal medya hesapları silinmeli. Bizden uzak olsun. Bu saatten sonra transferi gerçekleşmese dahi 1 dk süre verilmemeli.TRABZON SPOR
Yorum
-
Seni hiç sevmedim sevmeyeceğim karaktersizsin oğlum sen.
25 değil 50 gol de atsan benim için hiçbir zaman çok iyi bir topçu olmayacaksın..
7 kere ofsaytta kalıp 8.de gol atıp seni kral yapanları kandırabilirsin ama toptan anlayan insanları kandıramazsın.
Senin yüzünden Rodellega gibi adamdan yeterince yararlanmadık o yüzden de ayrı ayar oluyorum sana zaten.
Geldiğin güne lanet olsun inşallah gidişin yakındır..
Yorum
-
Cezayı basarsın. Yollamazsın, süründürürsün. O zaman sana kulüp derler. Herkesin anladığı dilden. Ama gönderirsen aynı davranışları başkalarından da görmeye başlarsınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum