Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala Arda'yla fotoğraf paylaşıyor.

Kardeşim defol git Allah aşkına

Yorum

• amaç ne?

verilmek istenen mesaj ne?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adamın Arda ile fotoğraf paylaşmasına neden bu anlamsız tepki veriliyor
        Ben yakın arkadaşım rakip takım da top oynayacak onunla bir iki resim çekilecem ama taraftardan çekinecem he
        Şakamısınız eleştirecek başka konunuz yok mu bu kadar mı sığ düşünceye sahipsiniz
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın Arda ile fotoğraf paylaşmasına neden bu anlamsız tepki veriliyor
          Ben yakın arkadaşım rakip takım da top oynayacak onunla bir iki resim çekilecem ama taraftardan çekinecem he
          Şakamısınız eleştirecek başka konunuz yok mu bu kadar mı sığ düşünceye sahipsiniz

Kimle paylaştığı önemli değil.

Kızılan konu kimse Trabzonspor taraftarının aklıyla dalga geçmeye çalışmasın.

Burak bu fotoğrafı ne amaçla paylaştı acaba.

Dünden beri neler konuşuluyor burda.

Neyse ya iğreniyorum bu yerli tayfadan. Bir an önce kurtulsak sunlardan başka bir şey istemiyorum

Yorum

• Sene sonu gitsin başakşehirde beraber oynasınlar gram umrumda değil bu kadar umursamazlık fazla
            #50 Jackson Avelino Coelho
            #7Miroslaw Szymkowiak
            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• hayırlı işler burak
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ulan bari pres yapmasan bile rakibin pas yollarını engelle onu bile yapmadı Başakşehir maçında. Sahada yürümesi birçok şey anlatıyor zaten anlamak isteyene. Resmen kulübü ezikleyen birisine çıkıp tek laf edecek biri yok kulüpte. Küçük takım hocası Sir Rıza Çalımbay ise her açıklamasında adeta pohpohluyor Burak'ı. Resmen diğer takım arkadaşlarına da hakarettir bu şekilde davranması. Benim oynadığım takımda biri böyle davranırsa ben de zerre koşmam. Dünyada bu lükse sahip tek bir futbolcu tanıyorum o da Messi.

Gerçi ne anlatıyoruz ki... Adam kafasına göre çıkıp basın toplantısı yaptı, kulübe ayar verdi kimse tek kelime etmedi. Trabzonspor'un her alanda küçüldüğünün en büyük kanıtı Burak'tır. Şu saha içi tavırları Eto, Drogba gibi yıldızlar yapmadı, Burak'a bu cüreti veren başta taraftar sonra da yönetimdir.

Yorum

• Sorun oldu,seneye inşallah kalmaz.Gelmemesini çok istedim ama maalesef sözümüzün bir önemi yok.
                  • Memento mori

Yorum

• Sakatsan oynamazsın kardeşim değilsende mücadele et ekmek yediğin kulübe ihanet etme arda kardeşin başakşehirde diye resmen maça konsatre olmamış birde penaltı pozisyonunda penaltı olmadığını herkes çok net gördü açıklama yapmana gerek yokta benim kafama takılan soru şu topu önüne almışsın rakip arkanda kalmış müdahale şansıda yok çok rahat gol pozisyonu yapacakken neden kendini bıraktın ?
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Adam böyle olmasa, yani başına buyruk olmasa, aldırmasa vs, belki de bu kadar başarılı olamayacaktı. Ama bu hareketleri toplamda Trabzonspor'a zarar veriyor. Ayrıca Yusuf'un da dolaylı olarak etkilendiğini düşünüyorum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben bu adama kızmıyorum, ezelden beri sevmem ne karakterini ne futbolculuğunu suç bunu başımıza kral(!) yapan, Gidiş tarzını sonrasında geri dönüşünü içine sindirebilen, Kangal köpeğini bacaklarının arasına alıp fotoğraf attığında goygoy yapan taraftarımızdadır.
                        Trabzonspor taraftarı leş bir durumdadır, çürümüştür ve maalesef hakettiğini yaşamaktadır.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                        A Love..Lİke No Other

Yorum

• Haksızlık ediyprsunuz...burak gollerine ilerleyen maçlarda devam edecektir

Yorum

• Gelecek transfer döneminde bir yolunu bulup İstanbul takımlarından birisine kaçarsa şaşırmayın.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takım oyununa tecavüz ediyor nokta. Kim ne derse desin. Adebayor'u izlesin biraz.
                              Hangi takım oyunundan bahsediyorsun İsmail ? Burak yokken ne oynuyorduk da şimdi ne oynayamıyoruz ? Takımın başında teknik direktör yok sen takım oyunu diyorsun.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelecek transfer döneminde bir yolunu bulup İstanbul takımlarından birisine kaçarsa şaşırmayın.
                                ay hadi inşallah

Yorum

Çalışıyor...
                                X