Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav bu kadar cahilmisiniz

yani biz simdi 1 sezon icin 7 milyon € mu harcadik

yani bu kadarda olmaz, ne cehalettir bu.

ist. probagandasin ne dese inaniyorsunuz
    yazik
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gidiyor mu , iyi iyi.

Haydi topla valizi ofsayt kralı.
      .

Yorum

• Çok ararız.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yav bu kadar cahilmisiniz

yani biz simdi 1 sezon icin 7 milyon € mu harcadik

yani bu kadarda olmaz, ne cehalettir bu.

ist. probagandasin ne dese inaniyorsunuz
          yazik
          Kulüp bonservisi için para ödememiş Çin'e kendisine ödeme yapıldığı da şüpheli. Öyle bir gider ki...

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çin'den 10-15 milyon euro geliyordu ne oldu şimdi kargalara bedavaya mı gidecekmiş, 3.5m euro verdik aldık enayi miyiz niye bedavaya bırakalım ? Haberlere inanmıyorum, maaşını 2 milyona düşürürler devam ederler ya da 7-8 milyona satarlar. Bedavaya bırakırsa hem de rakibe bırakırsa Ağaoğlu büyük ayıp eder, sert eleştiriler alır. Gönderdiği gün Demba'yı getirirse ancak o zaman eleştirmem.
          Burak'a 7-8 biraz zor onu söyleyeyim de... Bjk'ye gider zaten gidecekse Şenor hozamın kankaları vermez başkasına. 250bin euroyla ceza alan kimseye kuruş ödeyemeyen bi takımız. Gider gider üstüne para vermezsek iyidir.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulüp bonservisi için para ödememiş Çin'e kendisine ödeme yapıldığı da şüpheli. Öyle bir gider ki...

ben gitmez demiyorum, öyle ist. basini dedigi gibi bedava gitmez

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben gitmez demiyorum, öyle ist. basini dedigi gibi bedava gitmez
              Abi her türlü zararla gidecek. Burak için 3 milyon alsak onu Çine versek alacaklari kalan borç falan derken bu sezonun bütçesinden yine içeri gireriz
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Abi her türlü zararla gidecek. Burak için 3 milyon alsak onu Çine versek alacaklari kalan borç falan derken bu sezonun bütçesinden yine içeri gireriz
                cine giderse her türlü 5,2 milyon € bonservis aliriz

ist. giderse 3 m€ + alacaklarini birakir

lakin burak birakilacaksa o zaman her türlü ustanin teklifi kabul edilmelidir, niye ugrasacan adam sana 15 milyon garantisi verirken

son haberlere göre burak, sosa, kucka, onazi, bero bu pakette, kabul et 15 milyonu ccebe indir

baska birisi bu pakette 15 milyon KEMIKSIZ kazanc cikartacagini diyebilir mi?

Ünal Karaman

Yorum

• Dünya'da onbinlerce forvet oyuncusu var ve biz bu onbinlerce forvetin içinden 1 tanesi için kıçımızı yırtıyoruz kalır mı gider mi diye...Transfer 3 aylık değil 365 günlük iştir diyoruz anlatamıyoruz...Transfer için planın programın merkezin ihbar hattın ekibin olacak diyoruz dil döküyoruz ama olmuyor..

Durmak yok fanboyluğa devam...Usta giderse ben de giderim manasına gelen türlü demeç veren sakat olup olmadığını kendisi belirleyen takım içindeki arkadaşlarına küfreden daha yazıp uzatamayacağımız onlarca disiplinsizliği ayan beyan ortada olan bir adamı ya güdeceksin ya göndereceksin bu kadar basittir bu iş...
                  En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 12:20.
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• nolur git, benim trabzonsporluluğumda senin gibilere yer yok.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                    A Love..Lİke No Other

Yorum

• Evet Burak gidince 30 milyon avro daha harcarız artık... Bize Fazla Burak

Yorum

• İşin komik tarafı 2 milyon€ kar yapmak için şimdi 10 milyon€ zarar yapacağız. Bir sene daha kalabilir en azından geçiş süresinde küme düşmemizi engeller.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ben anlamadım bu adam ne yaptı da nolur git, defol filan diyoruz?

Tek sebebi transfer dedikodusu mu?
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• -Adam antremanda yardımcı antrenorune bulaştı kaç yaşında adamı getirip özür dilettiler
                            -Maç içinde gitti teknik direktörüne ayar çekti o oyuncuyu değil bu oyuncuyu al diye
                            -Sezon içinde iki farklı dönemde iki farklı yönetime canlı yayında ayar verdi teklifler var giderim diye
                            -Her maç kendisini mutlaka ceza alanında yerde gördüğümüz ve hakeme yakaran adam şampiyon olmadini istedigi kankası ile oynarken penalti tartismalari yasanan pozisyonda hakeme "yok birsey"dedi
                            -Galatasaray forması ile avni akerde attıkları bir gol sonrası kulübeden fırlayıp tribünlere hareket çeken adam Trabzonspor forması ile TT Arena'ya futbolcusundan taraftarına şirin gözüküp duygusal anlar yaşamaya gitti
                            -Sezon boyunca saha içinde takım arkadaşlarına el kol hareketleri ,cümleleri hep tepki topladı
                            -2.haftadaki fb maçından sonra sakatlanıp 1 ay sonra millimac ile sahaya dönmeye çalışıp daha kötü hale geldi,sanki Trabzonspor sakat bir futbolcuya muhtaçmış gibi her maç sakat oynayıp Rodallega'yı bir daha kazanamayacağimoz şekilde futbola ve devamliliga kusturdu

Ve bu adam 2012'de Moskova'ya gidiyorum diye soluğu Floryada alan "adamgillerden" türk futbolunun en tehlikeli jenerasyonunun üyesi

Bu sezon birçok maç öncesi acaba hangi Trabzonspor'u izleyeceğiz diye düşündük
                            Biz yıllardır büyüklerle savaşan takım
                            olduk
                            Ve biz futbolcusundan yönetimine büyüklerle savaşan bir topluluk.gormek istiyoruz

Şampiyonluga gidiyor diye kazandığı maç sonrası instagramindan Ardayı paylaşan ya da Başakşehir ile oynanan.mac sonrası kendisine tepkiler varken açıklama yapmak yerine ınstagramdan Arda'yı paylaşıp camiasına mesaj veren futbolcu değil

Bu yazdıklarım sadece buzdağının görünen kısmı;

Devre arası kanat-forvet transferine karşı çıkması
                            Koridorlarda ben buradayken gelemeyeceksin diye bağırması
                            Alanya maçının devre arası yaşananlar...

O dönemlerde küçük haberler çıkmış ama hep üzeri kapatılmıştı
                            İşte bu yüzden sevmiyoruz Burak Yılmaz 'ı

Ve Burak Yılmaz olmasa küme düşerdik diyenlere sadece gülüyorum
                            Sizinle aynı değeri temsil etmiyorum

Sosa'nin cebine harçlık koyduğuna bile inanıp "kral yav" diyen bir kitleyiz.Bosa konusuyoruz
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 13:13.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Burak'a 7-8 biraz zor onu söyleyeyim de... Bjk'ye gider zaten gidecekse Şenor hozamın kankaları vermez başkasına. 250bin euroyla ceza alan kimseye kuruş ödeyemeyen bi takımız. Gider gider üstüne para vermezsek iyidir.
                              bizim yönetim bu konuda beni korkutuyor gerçekten... valla verirler senol hozanin gönlü olsun diye, akillarinda da "neyse seneye bunu da iknâ kozu olarak kullaniriz bonus olarak, kiyak yapalim simdilik" gibi düsünceler olur, emînim...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=39542]Ogün YAZICI[/MENTION]

valla Burak konusunda biraz kararsizim ama tespitlerine de bir sey diyemiyorum son derece haklisin... bence olay kendisinde, isterse kalir ya da gider, bizim abartmamiza zorlamamiza gerek yok
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X