İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Çin'den geleceği zaman bjk taraftarı istemedi kampanyalar yaptı bjk transferinden vazgeçti, bizden de ciddi bir kesim istemedi ama şampiyonluk kadrosu vs diye alındı şimdi herkes gitsin diye gözünün içine bakıyor. gs'nin, bjk'nin gündemine giriyor taraftarlar Burak gelmesin kampanyaları yapıyor. Acaba şunları düşünüp kendisinde hata aradığı oluyor mudur?
Neyse inşallah gider de hem biraz da olsa bonservis kazanıp, hem de hak etmediği astronomik maaşından kurtuluruz.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni hiç sevmedim sevmeyeceğim karaktersizsin oğlum sen.
25 değil 50 gol de atsan benim için hiçbir zaman çok iyi bir topçu olmayacaksın..
7 kere ofsaytta kalıp 8.de gol atıp seni kral yapanları kandırabilirsin ama toptan anlayan insanları kandıramazsın.
Senin yüzünden Rodellega gibi adamdan yeterince yararlanmadık o yüzden de ayrı ayar oluyorum sana zaten.
Geldiğin güne lanet olsun inşallah gidişin yakındır..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Geçen sezon antremanlara çıkmadan maçlara çıkıp sakat sakat oynayan Burak Yılmaz Malatya maçı sonrası Gs msci oncesi klüp açıklama yapmadan ligtv mikrofonlarına sakatlığım nedeniyle 2 hafta oynamayacagim dedi
Nitekim Gs maçında oynamadı.
Ligin ikinci yarısında Gs deplasmanına tabiri caizse Gs taraftarıyla sevişmeye gitti
Tribünlere Olcay'a Ugur'a takım arkadaslarina küfürler ederken maç oncesi ısınmaktan çok tribünlere sevimlilik yapma derdindeydi
Ve bu sezon çok ihtiyacımız varmış gibi Sivas maçında 60 dakikada 2 gol atıp morale ihtiyacı varken Rodallega'yı oyundan aldırıp sakat olan kendisini oyuna sokan adam Gs maçı öncesi yine sakat.
Böyle bir oyuncunun Trabzonspor'da bulunmasından utanıyorumEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 28.08.2018, 19:01.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon antremanlara çıkmadan maçlara çıkıp sakat sakat oynayan Burak Yılmaz Malatya maçı sonrası Gs msci oncesi klüp açıklama yapmadan ligtv mikrofonlarına sakatlığım nedeniyle 2 hafta oynamayacagim dedi
Nitekim Gs maçında oynamadı.
Ligin ikinci yarısında Gs deplasmanına tabiri caizse Gs taraftarıyla sevişmeye gitti
Tribünlere Olcay'a Ugur'a takım arkadaslarina küfürler ederken maç oncesi ısınmaktan çok tribünlere sevimlilik yapma derdindeydi
Ve bu sezon çok ihtiyacımız varmış gibi Sivas maçında 60 dakikada 2 gol atıp morale ihtiyacı varken Rodallega'yı oyundan aldırıp sakat olan kendisini oyuna sokan adam Gs maçı öncesi yine sakat.
Böyle bir oyuncunun Trabzonspor'da bulunmasından utanıyorum
Yorum
-
Aslında herkese tepki var ama bir tarafa odaklanırsanız sadece orayı görürsünüz (Hakareti elbette kınıyorum, o ayrı)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
takımla hala idman yapamamış burak , geçtiğimiz yıl da bu rakam sayılı idi. maçtan maça takımla olarak çoğunlukla bitirdi sezonu . ha kendisi bireysel olarak çalışıyor sıkı bir şekilde, ne faydası var bize ?
böyle bir durumda burağın olduğu maçlarda takım oyunu beklemek çok da mümkün olmuyor . adamla idmanda pas alış verişinde bulunmayan sosa ,yusuf abdulkadir gibi pasörler bunu ancak maçlarda başarmaya çalışacaklar . bir de işin mali boyutu var tabi .
dünyada eşi benzeri yok bu durumun .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
Yorum