Burak SOnuna kadar haklı adam parasını istiyor o zaman istemedi ama şimdi istiyor bu kadar basit. Bu adam bu kadar sorunlu bir adamdı neden satmadınız yahu son gün? az bile ediyor Burak. 3 e 5 e bakmadan satsaydınız adamı ki devre arası zaten satacaksınız. Ne yani oynayacağını filan mı düşündünüz devre arasına kadar.. Ya da yiyorsa kadro dışı bırakın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yılmaz'dan Trabzonsporlu yöneticiye: "Bana baskı kurulmasın. Sezon sonuna kadar 1 lira istemiyorum. Tff'ye çektigim ihbarnameyi de geri cekicem." (TRT Spor)
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta 13 milyon euroya Burak, Sosa ve Kucka'yı almayı teklif ettiğinde neden redddettiniz? Madem reddettiniz şimdi neden zırlıyorsunuz?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Nasıl yani baskı, zirt pırt antreman istemiyorum, cuma günü yeterli, maçtan sonra İstanbul'a akar kaza da yaparım, maçta oynamayacaksam sakatim yedek kulübesine oturmam, oynarsam oyundan çıkmam gibi şeyler mi? Bİraz samimiyet gidecek hocaya diyecek ki emrindeyim nasıl istiyorsan öyle oynarım klup de en yakın transfer dönemine kadar parasını mümkün olduğunca ödemeye çalışacak, fırsat olursa da istanbul'a gönderecek.
Yorum
-
Hafiften umutlanmıştık bu karaktersiz yüzünden ne heyecan kaldı ne de başka bir şey..
Mevzu para değil tamam biliyoruz da ne ulan mevzu.
Göndermek mi istediler ..Ulan karaktersiz kulübün anahtarını almışsın göndermeyip ne yapacaklar.
Hala buna kral deyip tezahürat yapanların da beynini........
Tamam küfretme ama sevgi gösterisinde de bulunma.
Adam doğum gününe İstanbul'a , maç yerine balığa gider tabii kapı gibi sözleşmesi var
Şu aşamada tek istediğimiz Rodellega ve Ekubanın çok iyi oynayıp Burak'ın hiç şans bulmaması olmalı.
Sonuçlar iyi giderse bunu kimse hatırlamaz aksi takdirde ilk fırsatta ortalığı karıştırır bu karaktersiz..
Yorum
-
Nasıl olduğuyla veya olması gerektiğiyle ilgilenmiyorum. Artık umrumda bile değil. Kulübün içindeki 3-4 insan arasında cereyan eden olayı mümkünse kulübün içindeki o 3-4 kişi bir şekilde halletsin. Olumlu sonuç versin demiyorum, olumsuz sonuç da verebilir ancak bir şekilde sonuç vermeli bu olay.
Birkaç gün önce Galatasaray'ı 4-0 gibi sansasyonel bir skorla darmadağın etmiş bir camia, hem ondan saatler öncesinde hem de ondan sonra ısrarla ve inatla Burak Yılmaz aşağı, Burak Yılmaz yukarı türlü tartışmalar içerisinde yuvarlanıp duruyor. Benim bu aşamada önemsediğim tek şey taraftarın enerjisini önümüzdeki lig maratonuna vermesi gerekliliği. Her şeyin sonunda çıkar açıklamalarınızı yapar, taraftarlarınızı aydınlatırsınız. Sıkıldım artık, gerçekten...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedi Usta'nın fedaisi.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl olduğuyla veya olması gerektiğiyle ilgilenmiyorum. Artık umrumda bile değil. Kulübün içindeki 3-4 insan arasında cereyan eden olayı mümkünse kulübün içindeki o 3-4 kişi bir şekilde halletsin. Olumlu sonuç versin demiyorum, olumsuz sonuç da verebilir ancak bir şekilde sonuç vermeli bu olay.
Birkaç gün önce Galatasaray'ı 4-0 gibi sansasyonel bir skorla darmadağın etmiş bir camia, hem ondan saatler öncesinde hem de ondan sonra ısrarla ve inatla Burak Yılmaz aşağı, Burak Yılmaz yukarı türlü tartışmalar içerisinde yuvarlanıp duruyor. Benim bu aşamada önemsediğim tek şey taraftarın enerjisini önümüzdeki lig maratonuna vermesi gerekliliği. Her şeyin sonunda çıkar açıklamalarınızı yapar, taraftarlarınızı aydınlatırsınız. Sıkıldım artık, gerçekten...
Yorum
-
'Önümüzdeki tabakta fındıkta, fıstıkta, kuru üzüm de var. Tabağın içindekilerin hepsi bir değil. Biz samimi olanlarla yürürüz' Ünal Karaman'ın bugünkü sohbet toplantısından...
Hoca noktayi koymuş.
Burak ne kadar da buyuk golcü olsa da, artık Trabzonspor'da işi olmamali.
Yaptığı 1 değil, 2 değil, 3 değil.
Burak yüzünden Hacısalihoğlu nefretim bile bir nebze duruldu.
Artik Burak ile Trabzonspor'un kani uyuşmaz.
Devre arasına kadar orta halli bir yol bulunmali ve Burak - Trabzonspor kaosu simdilik kapanmalı.
Devre arası büyük ihtimalle gönderilir zaten üçe bese bakmadan.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 19:49.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
Yorum