Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak fizik olarak hız güç olarak çok avantajlı. Kendini geliştirirse çok can yakar.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hocanın Umut varken neden seni çıkardığını anlayamadım.Keşke zamanında gökhanı değilde seni alsaydık.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yuhhh Bu ne bee

İlk transferini duyduğumda gereksiz bir transfer daha dediydim ama bu çocuk sağlam Acayip kanım ısınmaya başladı valla
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Evet hava toplarına inanılmaz yükseliyor. Antalya maçında Gençler maçında Antep maçında da gördük bunları.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• vay be ne yükselmiş

Yorum

• Şaka mı bu?
              Herşeyin abartısı kötüdür. Abartılı yükselmiş...Yükselmesini frenlemeli

Yorum

• Resmen 2 tane Sabri boyunda yükselmiş adam.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Burak daha iyi olacak,

Şenol Güneş'e teşekkürler.

Yorum

• Iyi transfer oldugunu bastan söylemeye gayret ettim bunuda simdi görüyoruz diyebiliriz.

Siplama gücü tekke kadar umarim vuruslarida öyle olur
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yuh beee Burak ne yaptın öyle. Nerelere çıkmışsın, Kaç metre yükselmişsin.Maç izlemeyen biri fotomontaj bile der.

Yorum

• Çok yararlı...
                        Teo'nun Burak'ı kesmesi zor...
                        FxY

Yorum

• Zıpladığı pozisyonun devamı nasıl sonuçlandı , Hatırlayamadım ?

Yorum

• Orta açmayı bilmiyor.Forvet olur mu bilmem
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zıpladığı pozisyonun devamı nasıl sonuçlandı , Hatırlayamadım ?
                              Zannedersem arkaya Umut'a indirdi. Umut da çok kotu ayak tabanıyla avuta vurdu.
                              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Çok zorladı rakibi. Bekletimin çok üstünde şu an. Pozisyonlarda biraz ince düşünübilse çok daha faydalı olacak.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X