Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gese Sardi Başkan ile arasını bozmamak için Baros + 3 milyon € önerse Burak için ne dersiniz beyler? öyle bir söylem geçiyor bazı yerlerde...

Yorum

• Yahu ne çok büyüttük Burak'ı.....Burak bize gelmeden önce hangi sezon ve hangi takımda 10 golü geçmiş ki şimdi yalvarıyoruz nerdeyse.....Para kazandıracak sa ve daha iyisi alınacaksa herkes satılabilir...

BAk Milan Ronaldoya 200 milyon euro verecekmiş....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Thor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gese Sardi Başkan ile arasını bozmamak için Baros + 3 milyon € önerse Burak için ne dersiniz beyler? öyle bir söylem geçiyor bazı yerlerde...
        baros eski baros degil ne gs de nede milli takimda eger bir takas olacaksa baros arti 5 milyon euro arti ikinci satisindan yüzde 30 olursa tam süper olur az bir zararla kurtarmis oluruz.....

Yorum

• Burak bu aşamadan sonra türkiyede her halükarda minimum 10 15 gol atar. Gitmemesi, gidecekse de yurt içine gitemesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben sezon sonun'da Burak gayseye gidecegini demistim ve baya elestiri aldim burda. Yine diyorum: Futbolculara

G-Ü-V-E-N-M-E-Y-E-C-E-K-S-I-N
            Daha gitmeden, 'ben demiştim'ciler ortaya çıkıvermiş.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adamın sözleşmesinde "GS'ye gidemez'' diye bir madde mi var? Kaldı ki daha ortada fol yok yumurta yok adamı GS'ye transfer ettiler. Herşey bir yana bizim taraftar hakikaten vefasız. Burak Yılmaz'ın attığı gollerle kazandırdığı maçları akabindeki yerlere göklere çıkaramamalarınızı ne çabuk unuttunuz da şimdi kalkmış işkembeden yeteneksiz golcü vs gibi cahilce atıp tutuyorsunuz?
              Sonuçta Burak Yılmaz ne doğma büyüme Trabzonlu ne de tuttuğu takım Trabzonspor ama çoğu "Trabzonlu" sıfatının ekmeğini yiyip de Trabzonspora bir kurus katkısı olmayan kişiden daha has Trabzonludur bu da biline.

Yorum

• medya tüm gücüyle çalışıyor hayırlısı olsun.
                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Taraftar da medyadan aşağı kalmıyor.

Kim kimin ekmeğine yağ sürüyor belli değil.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar da medyadan aşağı kalmıyor.

Kim kimin ekmeğine yağ sürüyor belli değil.
                    işte biraz sakin olabilsek..

bir hafta içinde fanatikte çıkan burak haberlerini sıraya dizsek ortaya karikatür çıkacak.

4-5 haber lazio, avrupa gidecek gitmeyecek... sonra yavaş yavaş gs haberleri başlıyor. Alıştıra alıştıra... Gazetelerde de aynı durum söz konusu.

Yorum

• Medyayı geçtik yalnız, adamı yolladık, sallamaya da başladık, bir sakin yahu...

Geçen seneden sonra kimseye güvenmeme kararı aldım ama bu farklı, ben fazlasıyla güveniyorum Burak'a, 'babasına'...

Yorum

• güle güle burak

Yorum

• Degeri bulunsaydi verilse daha guzel olurdu ama hangi dahi o maddeye 5milyon yazmis yazdirmis yerine yerine yillardir gidenin yeri doldumu en bssit jaja ve sdrian 6aylik kizim bile adriandan etkili olur hic degilse tatli burak gideceksen ingiltere olsun yoksa lazioyla trabzonun arasinda bi fark yok
                          işkenaz

Yorum

• Burak'ın sözleşmesi yapıldıdıgında o madde herkes tarafından zaten biliniyodu kimsede tartişmamıştı
                            burak kimsenin beklemediği bi şekilde patlama yaptı.
                            kimse adama sallamasın, kötü oyuncuda demesin
                            adam ts tarihinin en cok gol atan oyuncusu oldu.laga luga yapmayın
                            we benim gözümde 96'dan bu yana efsane olan tek oyuncudur.
                            umarım gittiği yerde başarılı olur.

Yorum

• Türk takımına gitmediğin sürece milyonlarca insan seni şimdiki gibi adam la bu diyip efsane yapacak.

Avrupa'ya git göğsümüzü kabart kral.
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burak'ın sözleşmesi yapıldıdıgında o madde herkes tarafından zaten biliniyodu kimsede tartişmamıştı
                                burak kimsenin beklemediği bi şekilde patlama yaptı.
                                kimse adama sallamasın, kötü oyuncuda demesin
                                adam ts tarihinin en cok gol atan oyuncusu oldu.laga luga yapmayın
                                we benim gözümde 96'dan bu yana efsane olan tek oyuncudur.
                                umarım gittiği yerde başarılı olur.
                                fatih tekke ? gökdeniz ? yattara ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X