Sende bunu yapma.. Bari seni başka bilelim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
13 Haziran 2012 Çarşamba 10:57
Son noktayı koydu
Fırtına'nın süper yıldızı Burak Yılmaz, "Beni ben yapan takım Trabzonspor. Bu camiaya ve bu renklere ihanet etmem" dedi
Trabzonspor'da ayrılığı gündemi meşgul eden Burak Yılmaz, geleceğiyle ilgili kararını birkaç gün içinde vereceğini söyledi. İddia edildiği gibi Galatasaray'la bir ilgisinin olmadığını ifade eden Burak Yılmaz, "Para için Trabzonspor camiasını karşıma almam" ifadesini kullandı. Başkan Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş ile görüştükten sonra ayrılık kararı aldığını ifade eden Burak, "Ben kulübümü satıp gitmiyorum. Beni ben yapan takım Trabzonspor. Bu camiaya ve renklere ihanet etmem. Mutsuz olduğum için değil, hayallerim için gitmek istiyorum" diye konuştu. Küçük yaşlarda geleceğin yıldızı olarak gösterildiğini hatırlatan Burak, "O zaman hep Avrupa'da oynamanın hayalini kurardım. Trabzon'a gelene kadar çok sıkıntı yaşadım. Şimdi önüme bir fırsat geldi. Üç büyük futbol ülkesinden teklif var. Gideceğim yer sadece Avrupa olur" dedi.
SAKIN İSTANBUL'U DÜŞÜNME OĞLUM!
Antalya'da ailesinin yanında tatil yapan Burak Yılmaz'a babasından da nasihat geldi. Oğlunun Şenol Güneş'in de katkısıyla Trabzonspor'da kendini kanıtladığını ifade eden baba Fikret Yılmaz, Galatasaray ile ilgili uyarılarda bulundu. Fikret Yılmaz'ın oğluna "Avrupa'ya gitmek istiyorsan git. Ama Türkiye'de kalacaksan Trabzonspor'daki rahatını bozma. Daha önce İstanbul'da yaşadığın sıkıntıları unutma. O günlerde biz de çok üzülmüştük. Şimdi rahatın yerinde. Sakın İstanbul'u düşünme" uyarılarını yaptığı öğrenildi. lCevat KOL
LAZİO HEYECANLI
İtalya'dan Lazio, İspanya'dan Atletico Madrid ve Almanya'da Borussia Dortmund'un takibinde olan Burak Yılmaz'ın İtalya'ya daha yakın olduğu öğrenildi. Lazio taraftarları da internette Burak'la ilgili olumlu yorumlar yapıyor."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İnşallah söylemleri ile eylemleri örtüşür de.
Biz de vefa İstanbul'da bir semt adıymış demek zorunda kalmayız.
Son bir iki yıldır,paraya tapan profesyonel görünümlü sahtekarlar travmaya yol açtı bizlerde.
Ama gerçekten buna ihtiyacımız var Burak.Gitme İstanbul eziklerine,şikenin anavatanına gitme.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Valla kendisi bilir birazda....
En kötü zamanında destek olduk Ona. futbol kariyeri bitmek üzereydi....
Sahip çıktı Şenol Hoca. Şans verdi....
Oda o şansı çok güzel kullandı yıldız oldu....
Ama değil ülke şartlarında Avrupa çapında ücret alıyor...
Laziodaki hiç bir oyuncu onun kadar para alamıyor mesela.....
Buna rağmen gitmek isterse zorla kal diyecek değiliz...
ama burasıda Gençlerbirliği değil oyuncu yetiştirip satan bir klüp değiliz...
Umarım Yöneticiler mukavele yaparlarken biraz dikkatli olurlar bundan sonraNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bir oyuncuyu alıp, kâr ederek satmak bence hiç de gocunulacak bir şey değil.
"Gençlerbirliği değiliz" demişiz.
Keşke oyuncu ticaretinde bir Gençlerbirliği kadar, bir Ajax kadar, bir Porto kadar başarılı olabilsek.
Futbolda oyuncu satmak başarılara engel olsaydı
her yıl en az 2-3 tane önemli oyuncusunu satan Porto Avrupa'da Şampiyon olamazdı.
Burak Yılmaz'a gelince...
Gökhan Ünal'a karşılık üzerine bir de € 3,5M alarak transfer ettik.
Yani Gökhan Ünal gibi faydasız bir forveti verdik Gökhan'a vereceğimiz Trilyonlar da kurtuldu.
Burak Yılmaz artı €3,5 milyon oldu.
Diyelim ki Burak o zaman G.Ünal ile aynı seviyedeydi.
€ 3,5 Milyon kâr.
Diyelim ki Burak € 5 Milyon ile de X bir takıma gidecek
etti € 8,5Milyon
Bu arada bir şampiyonluk var, CL var;
64 gol atmış, 14 tane de asist yapmış.
Geldiği gün birisi bu rakamlardan bahsetse herkes kim bilir ne kadar gülerdi...
Bence Burak Yılmaz transferi gelişiyle de giderse gidişiyle de başarılı bir transferdir.
Trabzonspor bu kadar düşük maliyetle en son ne zaman € 8,5M para kazanıp da
bu kadar performans almıştır bir oyuncusundan???
Yönetimin hataları çoktur.
Eleştiri de önemlidir.
Ama kimse de kimsenin hakkını yemesin...En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 12:12."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir oyuncuyu alıp, kâr ederek satmak bence hiç de gocunulacak bir şey değil.
"Gençlerbirliği değiliz" demişiz.
Keşke oyuncu ticaretinde bir Gençlerbirliği kadar, bir Ajax kadar, bir Porto kadar başarılı olabilsek.
Futbolda oyuncu satmak başarılara engel olsaydı
her yıl en az 2-3 tane önemli oyuncusunu satan Porto Avrupa'da Şampiyon olamazdı.
Burak Yılmaz'a gelince...
Gökhan Ünal'a karşılık üzerine bir de € 3,5M alarak transfer ettik.
Yani Gökhan Ünal gibi faydasız bir forveti verdik Gökhan'a vereceğimiz Trilyonlar da kurtuldu.
Burak Yılmaz artı €3,5 milyon oldu.
Diyelim ki Burak o zaman G.Ünal ile aynı seviyedeydi.
€ 3,5 Milyon kâr.
Diyelim ki Burak € 5 Milyon ile de X bir takıma gidecek
etti € 8,5Milyon
Bu arada bir şampiyonluk var, CL var;
64 gol atmış, 14 tane de asist yapmış.
Geldiği gün birisi bu rakamlardan bahsetse herkes kim bilir ne kadar gülerdi...
Bence Burak Yılmaz transferi gelişiyle de giderse gidişiyle de başarılı bir transferdir.
Trabzonspor bu kadar düşük maliyetle en son ne zaman € 8,5M para kazanıp da
bu kadar performans almıştır bir oyuncusundan???
Yönetimin hataları çoktur.
Eleştiri de önemlidir.
Ama kimse de kimsenin hakkını yemesin...
Yorum
-
Yani ne Burak'mış kardeşim nerdeyse onla yatıp onla kalkıyoruz....Bilmiyorum bizde kalsa dahi seneye yine tek forvet ve onun üzerine kurulu biz düzen istemiyorum ben...Bir takım düşünün 50 gol atmış 40 ını bir oyuncu.....Bu ya o takımın başarısızlığı yada o oyuncunun büyüklüğüdür...Real de ronaldo 40 gol attı ama benzama higuen de 20şer gol attı...kakası mesutu herkes gol attı...Bizde burak hariç toplamda 10 golu olan oyuncu yok....Olay bu kadar basit...
Tek kişiye çalışılacağına takım olmayı denesek çok daha iyi olurdu.....Ama Şenol Hoca yapmaz böyle şeyler
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Selçuk İnan:Burak Yılmaz ile çok önemli bir dostluğımuz var. Basında, Burak'ın Galatasaray'a gelmesi için baskıda bulunduğum yönünde haberler var ancak bunlar doğru değil. Benim, Burak Yılmaz'a Galatasaray'a transferi konusunda bir baskım ya da söylemim olmadı. Burak'ın aklında zaten Avrupa var ve kendisi de Avrupa'da futbol oynamak istiyor" dedi.
Yorum
-
İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerzaman aynı duygusallık aynı şeyler.Adam bal gibi gidecek hemde Galatasaraya.Trabzon taraftarı artık ne zaman gerçeklerle yaşamayı öğrenecek onu da merak ediyorum doğrusu..
Esas bizim taraftarımız, bir konu sonuca ulaşmadan önce, o konu hakkında atıp tutmaktan ve İstanbul medyasının gazına gelmekten ne zaman vazgeçecek; ben de onu merak ediyorum.
Yorum
-
galatasaraya gitmesinin taraftarin gercekleri görmesiyle alakasi yok...
Trabzonsporlu bir futbolcu istanbul takimlarina gidemez! bu bizim prensibimizdir, dahada ileri gidilmelidir...
bu 3 takim senin rakibin. gerekirse öyle bir anlasma koyki her aldigin fubtolcuya, bunu gelen herkes bilsin.
"arkadas Trabzona gidersem istanbul takimina gidemem". bunun bilincinde gelen futbolcu gercekten senin icin gönülden oynar...
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaraya gitmesinin taraftarin gercekleri görmesiyle alakasi yok...
Trabzonsporlu bir futbolcu istanbul takimlarina gidemez! bu bizim prensibimizdir, dahada ileri gidilmelidir...
bu 3 takim senin rakibin. gerekirse öyle bir anlasma koyki her aldigin fubtolcuya, bunu gelen herkes bilsin.
"arkadas Trabzona gidersem istanbul takimina gidemem". bunun bilincinde gelen futbolcu gercekten senin icin gönülden oynar...
Ki, Burak açısından bakacak olursak "benim memleketim artık Trabzon" şeklinde konuşan bir futbolcunun bu bilinçten çok da uzak olduğunu düşünmüyorum.
Burak'a güveniyorum. Söylediği gibi, yurtdışına gitmezse bizde kalacaktır.
Yorum
Yorum