biraz iyi oynamaya başlayan yıldızı parlayan adam TS den gitcem diye tutturuyor. Bu nasıl iştir anlamadım. Hiçmi bu oyunculara TS nin büyüklüğü anlatılmıyor anlamıyorumki İstanbul takımlarında varmı böyle bişey. kimse kusura bakmasın bu takım şampiyon falan olamaz... önce adamlarımız ADAM olduğunda takımı bırakmayı aklından çıkaracak kıvama gelecek sonra biz 3 sene üstüste şampiyon olacağız... Bu şekilde olmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Burak'ın sözleşmesindeki madde...
" 5 milyon euroyu getiren Avrupa takımına gidebilir şeklinde değil"
" 5 milyon euroyu verdiği takdirde serbest kalır"
Yani Burak isterse 5 milyon euro getirdiği takdirde Galatasaraya hatta Fenerbahçeye bile gidebilir....
Sözleşmesine böyle bir madde koyan becerikszi yönetimi bir kere daha tebrik ediyorum....
2. bir Selçuk vakası daha yaşıyoruz tek farkımız 3-5 kuruş fazla kazanıyor olmamız....
Adrianı bile alamıyoruz bu para ile.....
Buraka bir şey demiyorum....
Gsye giderse iyi işler yapabilir ama Avrupada asla başarılı olabileceğini düşünmüyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın sözleşmesindeki madde...
" 5 milyon euroyu getiren Avrupa takımına gidebilir şeklinde değil"
" 5 milyon euroyu verdiği takdirde serbest kalır"
Yani Burak isterse 5 milyon euro getirdiği takdirde Galatasaraya hatta Fenerbahçeye bile gidebilir....
Sözleşmesine böyle bir madde koyan becerikszi yönetimi bir kere daha tebrik ediyorum....
2. bir Selçuk vakası daha yaşıyoruz tek farkımız 3-5 kuruş fazla kazanıyor olmamız....
Adrianı bile alamıyoruz bu para ile.....
Buraka bir şey demiyorum....
Gsye giderse iyi işler yapabilir ama Avrupada asla başarılı olabileceğini düşünmüyorum....
ha bu 33 gol olmaz da 19 gol olur o ayrı"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
SADRİ ŞENER:
"Burak, Trabzonspor'da kral oldu. Onu hep el üstünde tuttuk. Kalmasını isteriz. Ama gitmek istiyorsa gelip önce bana söylesin. Gerekeni yaparız"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili takımdan ayrılmak istediği iddia edilen ve her gün bir transfer haberi ile gündeme gelen Burak'la ilgili haberlere tepki gösterdi. Fotomaç'a konuşan Şener, "Gitmek istediği söyleniyor ama benim haberim yok" dedi. Gol kralı ile bugün İstanbul'da görüşeceğini belirten Şener, "Burak sözleşmeli futbolcumuz. Trabzonspor'da kral oldu. Şenol Güneş'in elinde değerini buldu. Trabzonspor olarak onu el üstünde tuttuk. Takımda en büyük parayı verdik. Sözleşmesi bitene kadar bordo-mavili formayı giymesinden yanayız. Ancak gitmek istiyorsa gelip önce bana söylesin. Gerekeni yaparız" ifadelerini kullandı.
BİZİM İÇİN ŞİKE DAHA BİTMEDİ
Başkan Şener ayrıca TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in "Bize göre şike süreci bitmiştir" sözü için de "Bizim için daha süreç bitmedi. Bu işin UEFA'sı var, adliyesi var" diye konuştu. Kulüpler Birliği başkanlığı için de adı geçen Şener, şunları söyledi: "Başkan olmamı isteyenler var ama bu konu öncelikli değil. Benim bir davam var."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılmıyorum splinter oyuncular başarılı olmak için takım ayırt etmez.Milli takımda da trabzonsporda da heryerde atar burak yeter ki istekli olsun.
ha bu 33 gol olmaz da 19 gol olur o ayrı
1 maç sabreder...
2 maç sabreder....
3. maçta koyar yedeklere.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra tartışma çıkınca da "sevmek zorunda değilim" demeniz abesle iştigaldir. Umut'un konusu dahi yokken sarfettiğiniz cümlelere bakın. Yazık yahu, sadece yaşınıza hürmet ederim. Ötesi yok...
katılmazsınız olur biter.....
ben öyle düşünüyorum siz düşünmüyorsunuz o kadar basit....
Ben Umut ya da herhangi bir oyuncu ya da kişi hakkında yorum yaptığımda bazı arkadaşlar sanki Umuta Buraka değilde şahıslarına hakaret ediyormuşum gibi neden algılıyorlar anlamıyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
Bu nasılsa giderim imajı trabzonsporu yaralıyor.Bunun önününün alınması gerekiyor.Burağa gelince.Adına profosyenellik denilen kepazeliğe sığınarak "ben görevimi yaptım"diyerek arkasına bakmadan bizi terk eden adam için tek şey söylüyorum.Cehennemin dibine kadar yolun var.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Selçuk
Egemen
Jaja
Engin
Umut
ve şimdide Burak.....
Bravo yönetim.....
Tarihin en güzel takım dağıtan parasını çarçur eden yönetimisin sen....
Sırada kim var para edebilecek ve gitmek isteyen...
Colman.....
gitmek istiyorsa satın gitsin....
herkes gitsin ama siz koltuklara kazık çakın..... yapışın yapışın..... hiç kalkmayın yerinizden....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Batuhan 16 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok sevdiğiniz Umut Toulouse'da 61 mi giyiyoda Burak giycekmiş bırakın bu ayakları.Güle güle koçum senden daha iyisini buluruz.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
Yorum