Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupaya gitmesi disinda guzel bir yol kalmadi maalesef,

gayse olayi benim icin buyuk yikim olur,Allahdan cincon parasiyla birseyi almaya alisik degil ve Burakda kendisini 2 kere yokolmanin esigine getiren Istanbuldan korkar kanaatimce.

Yorum

• ben gsye falan gıdecegne ıhtımal vermıyorum o medyanın yenı eglencesı,, kendısı gorevını fazlasıyla yapmıstır ve artık kendısını takımdan ustun gorme trıpleırne gırmıstır bazı hal ve hareketlerı cekılır gıbı degıldı takım oyununa zarar vermeye baslamıstı her ıkı taraf ıcınde en hayırlısı olmustur bence

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim anlamadigim bize gelen her futbolcu futbolu trabzonsporda mi birakmali? Adamin en dogal hakki aldigi paranin hakkini verdi simdide para kazandirarak gitmesi satmak mi oluyor? Duygusal davranmanin, bir futbolcuya baglanmanin hicbir manasi yok. Onlar futbol iscisi belirli bi yasa kadar yapacagi meslekte en tabii hakki cok parayi verene gitmek,kariyer yapmak,ilerisi icin kendisini kanitlamak. Gurur duyacaginiza adamla bizi avrupada temsil edecegi icin, bi kalemde silip atmaya calisiyorsunuz. Kirik burunla oynayan, beyin kanamasi riski bulundugu halde maca cikan, 2 sezonda 50 kusur gol atan, kulup tarihinin bir sezonda en col gol atan futbolcusu benim icin pek ala trabzonsporludur. Burak Yilmaz trabzonsporda misyonunu bu sene itibariyle tamamlamistir. Kalmasi ne onu kafa olarak isine vermesini saglar ne de bizim taraftarin en ufak bir performans dusuklugunde ona tahammul etmeyi saglar.

Yolun Açık Olsun Kral.

Farklı düünmüyoruz.benim yazdıklarım galatasaraya gitti haberleri ile ilgili, bu rağın galatasaraya gitmesi,ne kadar kazandırırsa kazandırsın ihanettir. Avrupaya gidecese gitsin, anadolu kulüplerinden bırıne gıdecekse gıtsın,ama galatasaraya gıtmesın. Takımın üzerine leş kargası gibi çöken bir kulüple ilişkili bır oyuncu kımse kusura bakmasın efsane olamaz.bır sezonda en fazla go atan oyuncu olması da bunu değiştirmez.İnsallah İstanbul kulüplerinden bırısıne gıtmez. Ne olursa o milli takım kamplarında oluyor, dikkatli olmak lazım.iyi oyuncunu milli takıma yollamayacaksın.affını isteyeceksn.Gecen yıl selçuğun kanına arda, bu senede burağın kanına selcuk gırdı, bu böyle devam eder saadet zinciri gibi

Yorum

• beyler sakin adamın biyere gittiği yok
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• 3- Yıllık ücret çıkmazı

Lazio, Burak için Trabzonspor’a fazladan para vermeyi kabul etti ancak milli golcünün yıllık 2.7 milyon Euro istemesi konusunda anlaşmazlık devam ediyor. Lazio yetkilileri görüşmelerde, “Almanya Milli Takımı’nın ve Avrupa’nın en üst düzey forvetlerinden biri olan Miroslav Klose’ye bile 2 milyon Euro veriyoruz. 2.7 milyon Euro’ya çıkmamız bizi sadece ekonomik açıdan zorlamakla kalmayacak, takım içindeki dengeleri de değiştirecek” ifadelerini kullandı. Burak’ın bu konuda geri adımatıp, 2 milyon Euro’yu kabul etmesi halinde imzalar atılacak.

vay be Klose'den daha iyisin heralde Burak efendi..
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• seni bazı aptallara karşı savunmak çok zevkliydi kral. unutulmayacaksın.
              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Kral her yerde kraldir, adam gİbİ adamdir burak, gİtse de para kazandirarak gİdecek...
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Avrupa'da orta sıralara oynayan bi takıma gider, 5-6 gol atar Umut gibi, sezonun yarısını yedek gecirir, sene sonu da kankası Selçuk GS-ye aldırır. Sergen den sonra 4 büyüklerin hepsinde oynayan 2. oyuncu oldum diye havalanarak gezer...

çok sinirliyim, GS'nin pilot takımı gibi olduk. Bizim nasıl 1461 imiz varsa GS nin de Trabzonsporu olucak yakında. Bundan sonra burda 5 yıllık sözleşme yapmayacak hiç bir adamı almayalım, sözleşmeye madde koydurmaktan da vazgeçelim.

Bunları kabul etmeyeni de hemen satalım ... kimse kim.. en azından biz göndermiş oluruz, kendisi kaçtı demezler...
                  6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Avrupaya gitsin de benim için gerisi pekte önemli değil.

Yorum

• Burak çok büyük işler çıkardı.Avrupada oynamak hakkıdır.
                      fakat ben yöneticilere fena halde takmış durumdayım.bir büyük kulüp sözleşmesine şu kadar para getirsin gidebilir diye maddeyi nasıl koyar.lan burası çiftlikmi terbiyesizler.jaja,yattara,umut,egemen,selçuk,cale ,engin,ceyhun...hepsi işe yarayan oyuncular.birde bugünün kadrosuna bakalım.kaleciler,biraz colman biraz zokora ve burak.gerisi sıradan oyuncular.Allah belanızı versin yönetim.

Yorum

• bu gün bi gazetede okudum trabzonda misyonumu tamamladım gitmek istiyorum diye bu arkadaş nezaman geldide misyonunu tamamladı duyan burak kardeşimin trabzonun alt yapısından yetişti on küsür senedir bu kulübe hizmet ediyor zanneder bence gitmesinde hiç mahsur yok gitmese zaten elimizde patlayacak ben yapı larak takım oyuu oynamayan toculardan haz etmem

Yorum

• Seneye Avni Aker'e geldiğinde, 5 dakika ıslıklanır. Sonra geçer..
                          "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• yeteneksiz golcü

Yorum

• Trabzona 5 sene içinde boş kaleye bile gol kaçıran 50 tane oyuncu geldi.Umut bulut-Gökhan Ünal ikilisi 08-09 sezonunda bir Taner Güllerinin yaptığını bile yapamadı.Takım zaten pozisyon hazırlıyodu.İş bizim baskı kaldıramayan beceriksiz forvetlerdeydi.Burak hem geçen seneden kazanılan güvenden sonra baskı yemedi hem de adam diğer forvetlerden biraz daha becerikli.Burak yerine Milan Baros bile olsa 30 gol atardı bizde.Burak o kadar abartılması gerekilen bir oyuncu değil demek istediğim.Sadece medyanın çok abartması ve diğer furbolcularımızın beceriksizliği.Ama gidecekse de bu şekilde gitmesi ve böyle orta düzey Avrupa takımlarına gitmesi iyi değil.Ama elden bir şey gelmiyor.
                              BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                              Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Ben sezon sonun'da Burak gayseye gidecegini demistim ve baya elestiri aldim burda. Yine diyorum: Futbolculara

G-Ü-V-E-N-M-E-Y-E-C-E-K-S-I-N
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çalışıyor...
                                X