Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Derbilerde gol atamıyor (!)
    En son Oruç tarafından düzenlendi; 01.04.2012, 22:04.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tebrikler Burak. Trabzonspor tarihine adını yazdırdın...

Yorum

• Abi sen gol atınca ben bi tuhaf oluyorum ya. fblilerin arasında bi gol diye bağırdım kendimi Hulk sandım. Helal olsun sana be.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• "Come onnnnnnnnnnnn"

Anladık biz

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Derbilerde gol atamıyor (!)
            Bu söz herkesin gözünün icine girsin. Su eziklerin taraftarlarin da bir yerlerine gelsin. Ücünede atti. 32 gol ile tarihimizde en cok gol atan futbolcu. Helal olsun.
            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İkinci yarı oynadığın için teşekkürler.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Tebrikler Burak'ım.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Artık kafan rahat olsun.Bugün oynadığın gibi oynasaydın son maçlarda şerefsizim şuan 35 36 golün vardı.Artık takım kazansın diye oynamalısın .

Teşekkürler bu mücadelen için

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi sen gol atınca ben bi tuhaf oluyorum ya. fblilerin arasında bi gol diye bağırdım kendimi Hulk sandım. Helal olsun sana be.
                    Aynı duygularla sevindim ben de attığı gole..Tebrikler ula Burak.

(UEFA)

Yorum

• Bu maç gayet iyiydi. Tebrik ederim. Sonunda rekoru da kırdın, sen de kurtuldun biz de
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Gol resmen ustalik eseriydi, harika atti. Yoboyu gecisi, kaledekini kipirdatmayan vurusu muhtesemdi. fenerlilerden ziyade bizim taraftardan bazilarina hediye olsun kralin golu!

Yorum

• o golde defans hatası var dıyen ınsanlar yanılıyor neden burak'ın topu onune nasıl aldıgnı gormuyosunuzun?
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Kral Burakmadı...
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• Üzerimde resmi üniformayla o cafede gol diye haykırdım ya sayende helal olsun sana KRAL..!

Yorum

• Sezon sonu satılmalı (!)
                                FIRTINA

Yorum

Yükleniyor...
                                X