Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• La dur daha gitme. Senle hatira fotografi cekilecektik Hollanda kampinda.
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Kral son yılların en verimli oyuncusudur

Alırken karlı aldık

Oynadı katkı sağladı kar ettik

Giderse az ya da çok bonservisle gidecek yine kardayız

Haa Trabzonlu değilmiş başka takımlıymiş aklı zaten hep başka yerlerdeymiş kendini buyuk görürmüş bunlar fasa fiso adam kral adam

Giderse de eyvallah kalırsada eyvallah benim diyen trabzonludan daha çok iş yaptı
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Gidersende Kalırsanda Allah Yolunu açık etsin..Tek Temennim Bundan sonraki kariyeride İstanbul yer almasın...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Kalırsan Eyvallah, gideceksen yolun açık olsun. Geçen sene Bjk'a son dakikada attığın golü unutamıyorum, ne sevinmiştik be .
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Burak gitmene tabikide saygimiz var...ama adi $ikeye kari$mi$ bir takima gideceksen aklindan $üphe ederim...

Istemedigim A.Madrid'e bile gitmene raziyim...
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Burak Yılmaz'ın veda klibi
              2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Gidiyor musun kral?

Yorum

• lazio da tutunamazsa gs de görürüz kendisini.
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Gidiyor musun be kral ? Cok alismistik sana...

Yorum

• Burnun kirik bitirdigin Besiktas macinda ki ''Bize Her Yer Trabzon'' diye bagirisini unutmayacagim kral, Allah yolunu acik etsin, insallah Turkiye'de baska takimda izlemeyiz seni.

Yorum

• imzayi atmış yolun açık olsun kral dilerim 61 giyersin
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Seni herzaman biten umutlarimizi seniden tazeledigin gollerinle hatirladacagim...

Yolun acik olsun. Bari sen bizi sirtimizdan vurma. Dönersen bize dön...

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lazio da tutunamazsa gs de görürüz kendisini.
                            Hayır bunu neye dayanarak söylüyorsunuz anlayamıyorum ki?

Burak'ın içinde GS'ye kapak atma sevdası olsaydı, sene başında imzalamazdı ve şimdi 1 çuval para karşılığında GS'ye imza atardı...

Onda o baba olduktan sonra asla diğerlerine benzemeyecek, keza kendisine de çok güveniyorum...

Öyle ki söylenenlere göre, bizde kazandığından daha az kazanacak Lazio'da, ayrıca sırf kulüp biraz daha kazansın diye diretiyor, o 7.5 milyonu keyfine vermiyor Lazio...

Bu takımdan kimler kimler gitti, hemde bazıları hançerleyerek gitti ama hiç birinde böyle hislere sahip olmamıştım, giderse kolay kolay alışamayacağım buna, şimdiden bile bir tuhaf oluyorum, işallah 61 numarasıyla boy gösterir Lazio'da...

Benim için efsanesin kral, hep öyle kal emi?
                            En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 08.06.2012, 03:00.

Yorum

• Allah yardımcısı olsun.
                              Hamiş

Yorum

• Hersey istedigin gibi olsun... Gönlündeki Takima git Insallah
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Çalışıyor...
                                X