La dur daha gitme. Senle hatira fotografi cekilecektik Hollanda kampinda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Kral son yılların en verimli oyuncusudur
Alırken karlı aldık
Oynadı katkı sağladı kar ettik
Giderse az ya da çok bonservisle gidecek yine kardayız
Haa Trabzonlu değilmiş başka takımlıymiş aklı zaten hep başka yerlerdeymiş kendini buyuk görürmüş bunlar fasa fiso adam kral adam
Giderse de eyvallah kalırsada eyvallah benim diyen trabzonludan daha çok iş yaptı...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazio da tutunamazsa gs de görürüz kendisini.
Burak'ın içinde GS'ye kapak atma sevdası olsaydı, sene başında imzalamazdı ve şimdi 1 çuval para karşılığında GS'ye imza atardı...
Onda o baba olduktan sonra asla diğerlerine benzemeyecek, keza kendisine de çok güveniyorum...
Öyle ki söylenenlere göre, bizde kazandığından daha az kazanacak Lazio'da, ayrıca sırf kulüp biraz daha kazansın diye diretiyor, o 7.5 milyonu keyfine vermiyor Lazio...
Bu takımdan kimler kimler gitti, hemde bazıları hançerleyerek gitti ama hiç birinde böyle hislere sahip olmamıştım, giderse kolay kolay alışamayacağım buna, şimdiden bile bir tuhaf oluyorum, işallah 61 numarasıyla boy gösterir Lazio'da...
Benim için efsanesin kral, hep öyle kal emi?En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 08.06.2012, 03:00.
Yorum
Yorum