Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitterdan aynen düsüncelerimi yazdim buraga, bu taraftarin onu haketmedigini ona deger verilen biyere gitmesini yazdim, yaziklar olsun ya bu nasil taraftarlik bu nasil destek anlayisi, hayretler icinde izliyorum yazilanlari, BMN yönetimi uyuyomu acaba, söyleyecek tek sözüm yok artik, sunuda iyi bilin burak gitmeyecek, kacacak.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Twitterdan aynen düsüncelerimi yazdim buraga, bu taraftarin onu haketmedigini ona deger verilen biyere gitmesini yazdim, yaziklar olsun ya bu nasil taraftarlik bu nasil destek anlayisi, hayretler icinde izliyorum yazilanlari, BMN yönetimi uyuyomu acaba, söyleyecek tek sözüm yok artik, sunuda iyi bilin burak gitmeyecek, kacacak.
      gidince çok ağlar herkes ama nafile .

Yorum

• Yazık vallahi, çok yazık.
        Adamın gidesi yoksa da , burada yazılanları okuyunca gidesi gelir.

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fibiklere
          fibiklere gidecek kadar hıyar olduğunu düşünmüyorum da

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazık vallahi, çok yazık.
            Adamın gidesi yoksa da , burada yazılanları okuyunca gidesi gelir.
            Aynen aga, taraftar kendi kendine adamı yolladı, sövenler var, üzülenler var Bakalım zaman ne gösterecek diyorum bende
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Vallah GS'ye gidersen senin bu takima verdigin tüm emekleri yok sayarim, gözümde Yekta,Yigit veya Sercan gibi bir isimden farkin kalmaz.
              Haaa, Avrupa'ya gidip hem Türkiye'yi, hem de Trabzonspor'umuzu temsil edersen gözümde efsane olursun, Krallarin krali olursun.
              Iki secenek, karar senin BY17.

Edit: Tabii ki ücüncü secenek bizde kalmak. En iyisi bu olur ama pek sanmiyorum.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Facebook sayfasında herkes yalvarıyor kal diye. Hey Allah'ım ya Trabzonspor'dan hiç bir futbolcu büyük değildir. Ne gereksiz taraftarlarımız var ya. Aklında bir gram gitmek varsa 10 saniye tutma gönder arkadaş.
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Trabzonda kalıp sembol olmak..

Ya da İstanbula gidip tıpkı diger giden tüm oyuncular gibi camiasız futbolcu olmak..

Karar senin..
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• @asilhamsi Lafım sana değil.Bizim kulüpte kalıpta Sembol olacak bir tek kişi bile olmayacak.Bunu hepimiz biliyoruz.Bizim taraftarımızın saygısı sadece efsane kadromuza var.Geri kalanı hikaye.Hatta ona bile kalmadı artık.

Şenol Güneş gibi bir insana bu forumda ne tarz eleştiriler yapıldığını gördükten sonra Burak'a kal burada efsane ol diyemezsin.Taraftarımız böyle bir şeye müsait değil çünkü.

Eleştiriler yapıcı değil yıkıcı, Şenol Güneş bunu söyledi, iyiki söyledi çünkü ben bunu o söylemeden önce bilmiyordum.Eleştiri yapmasını değil konuşmasını bilmeyen o kadar çok taraftar var ki böyle bir ortamda efsane olamazsın.

Dengesizin bir tanesi (Tamam taktiğini,sistemini) beğenmemiş olabilir, bende bu sezon için iyiydi demiyorum, çıkıp Bu Şenol ne oynattığını bilmiyor diyebiliyor ? Şenol ? Sen kimsin cidden ? Bu takımın gerçek sahiplerinden mi oluyorsun Şenol diyerek ? Bunu söyleyen keza 15-20 yaşında genç bir renktaşım, keza 30-40 yaşında bir abim.

Bunu söylediği adam hepimizden daha Trabzonspor'lu Şenol Güneş.Konuşmayı bilmeyen bir taraftar var ortada ? Kim nereye efsane oluyor ?

Bu tarz söylemlerle kendimizi kandırmayalım.Burak ligin son 10 haftası başlangıçtaki Burak değildi.Ona da kabul.Sonra hırsız ilan edildi, takımı bozuyor oldu, bencil, egolarını tatmin etmek isteyen biri olarak ilan edildi.Bu adam mı efsane olacak bu kulüpte ?

Sırf ben dedim demek için, kendini bir nane sandığı için,kendini bu kulübün gerçek sahibi benim yalanına kaptırdığı için bu takıma düşünce olarak bile zarar veren tonla taraftarımız var.

Bu düşünce tarzımızı değiştirmeden değil Burak, Messi-Ronaldo bile efsane olamaz.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• VAlla çıkcası iyi paraya gidebilir...Önümüz sezon Trabzon'a haber gönderir ben mutsuzum gelin beni alın diye.....İstanbul takımlarında okadar yıldız varken Burak'mı parlayacak...Yapmayın beyler...Soww mu Burak'mı?Elmandermi Baros mu Burak'mı?Kimi kimle karşılaştırıyoruz biz....Burak iyi olsaydı o takımlarda zaten oynardı Trabzonda'ki gibi artistliğini İstanbul takımlarında hiç birine yapamaz beyler akıllı olun....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yaw adam bu sezondan seneye daha iyi olacağız dedi ne gitmesi.Yine başladılar hurafe üretmeye
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• ben hala beşiktaş maçında ne yapmak istediğini anlamaya çalışıyorum.
                          Oyna dik oyna!

Yorum

• Kimsenin belkide öyle bi düsüncesi yok ama Adamin kafasina zorla Galatasarayi biz sokacagiz, bu nasil is anlamiyorum, BMN nin girisindeki haberde Bile GS lafi geciyo.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• bu haberleri trabzon kaynaklı medyacılar uretiyor diye tahmin ediyorum. burak'ın onumuzdeki yıl aynı performans gostermesi zor diye dusunuyor olabilirler, hazır degerini bulmusken okutalım hesabı. ancak bu haberleri sevgili baskanımızın kestirmesi lazım. olmaz boyle. resmen bize kucuk takım muamelesi yapılıyor.

Yorum

• Karadeniz gazetesindeki manşete inanamadım zaten. Burak Yılmaz Galatasaray'da..
                                Ee yuh ama ya kendi adamın sana neler yapıyor dışarısı ile nasıl uğraşacağız
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X