Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul'a gitmem diyordu. Ben Bjk'de Fb'de yaşadığı kötü günleri düşünerek Gs'ye gitmeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. Gitmesini hiç istemiyorum.Eminim ki yeri dolmayacak

Yorum

• Burak gidecekse gitsin ama GS olmasin.
      Adamlar TS bizim paf takim diyor yaa. E yalanda sayilmaz.bizim yonetim gsyi sampiyon yapti selcukla.tesekkurler yonetim!!!
      Burak giderse yurtdisina gitsin.bu saatten sonra Turkiyede oyununun ustune daha fazla bisey katamaz.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Burak Yılmaz Hic Bir Avrupa Takımına Gidemez Gs Alırmı O Da Zor Merak Etmeyin Yine Bizim Elimizde Kaldı Burak
        ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• lazio haberleri dönüyor inş gider bence buraka uygun bir yer orası taraftar olarak ararız belki ama gitmesi hayırlısı ha ben kalacam efsane olacam diyorsa iyi takımda iyi burak her zaman cok iyi olur ama hayırlısı gs ye gidersede kendi bilecegi iştir .
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Geçen sene kafan kırıkken beyin kanaması riskin varken oynadın bu sene Burnun kırıkken Kankana karşı oynamak istemedin.Sırf 45 dakika erken tatile çıkmak için takımın kaderiyle oynadın.Yat kalk Olcan'a dua et.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Medya ve bazıları el birliğiyle gönderecek Burak'ı.

Sanki yerine daha iyisini aldık da yolluyoruz adamı.

Allah akıl fikir versin.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Çetocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak Yılmaz Hic Bir Avrupa Takımına Gidemez Gs Alırmı O Da Zor Merak Etmeyin Yine Bizim Elimizde Kaldı Burak
                Merakım elimizde kalması, bi on milyon etse de gitse çok iyi olur..

Yorum

• gitmesini istiyorum.amaaa gs ye gitmesi selçuk ve enginin ardından hem itibar hem prestijimiz adına tekrar eksi puan olarak işler.Biz gs nin pilot takımı olacaz sanki
                  Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Ya su yorumlara bakin hele yaa, nasil bir taraftarimiz var bizim anlamiyorum, yeminlen söylüyorum ben buragi. Yerinde olsam 5dak durmam burada, yeter ya bu nasil bi anlayis.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• gs ye gidecegini dusunuyorum. giderse uzulmem keza bizdeki misyonunu tamamladi. artik faydasi olmaz bize. yerine basariya ac daha golcu ozellikleri olan 2 forvet alinmali. Mumkunse 1 afrikali(liberya,gana,nijerya,gine,fildisi) genc kisaca kopek gibi kosan, bitanede brezilya,arjantin karisimi forvet, 10 numara 5 yildiz olur. Teofilo veya jardel tarzi golu koklayan biriside olabilir. Siparis oldu ama burakla olmaz bundan sonra. avrupada basari icin egoist degil takim icin oynayan karakterde oyuncular lazim.
                      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Hayır twitterde her bişey için girip bişeyler yazan Burak hakkındaki dedikodulkarı hala yalanlamadı. Canımı sıkıyor bu
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kral eğer gideceksen avrupa'ya git.. Sakın selçük ve egomen gibi hata yapma..

Yorum

• bundan sonra hiçbirine güvenmiyorum geçen sene gidenlerden sonra.bu dediğim sadece burak için değil..
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• degerını versınler ısterse fener e gıtsın.. kendı bılır

Yorum

• Kaya Ç. na twit attım Burak'ı sorar mısın Ali Dürüst'e.
                                Sordu o da hayır dedi öyle bir görüşme teklif yok .
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X