İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl size yazıklar olsun.
hemen kininizi kustunuz. size Mehmet Yılmaz gibi forvet lazim
Şimdi bazıları dicek adam burnu krıkken gol attı kanlı formayla oynadı,nankör herifler fln komik olmayın Fatih Tekke 8 ay iğneyle oynadı kırık burunla 15 dak.sahada kalıp bunla hatırlanmadı...1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
İlk olarak mitnide61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee laa bana mehmet yılmaz gibi ADAMLAR lazım... ara pasını yanlış atan adem koçağa moral veren alkış tutan,90 dak.sonucunda bütün mücadelesini yapıl düdükten sonra yere yığılan,egosu peşine değil, arması için oynayan adamlar lazım...
Şimdi bazıları dicek adam burnu krıkken gol attı kanlı formayla oynadı,nankör herifler fln komik olmayın Fatih Tekke 8 ay iğneyle oynadı kırık burunla 15 dak.sahada kalıp bunla hatırlanmadı...
Bu sefer de diyeceksinki forvetin işi gol atmak; koşmasın gol atsın diyeceksin.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum eleştirilerinde haklısında ancak benim gozlemlediğim burak kendini çok yukarlarda gormeye baslamış olması ve bunun kendisine ve takımımıza olumsuz yansıdıgıdır. burak her yaptıgı yanlıştan sonra atıyorum ayagına gelen pası kontrol edemeyince donup takım arkadasına kızıp demoralıze ediyor el kol hareketleri yapıyor birde takım arkadasları hata yapınca dahada abartıyor durumu boyle bir zihniyet olamaz bizde futbol izliyoruz ve futbolcu izliyoruz messinin ronaldonun yaptıklarının ne kadarını yapabiliyo burak birde messinin ve ronaldonun takımları için yaptıkları mucadeleyi dusunun ben daha messinin takım arkadaşlarını demoralize edicek bir davranısını gormedim benim gorusum burak ın biran once teknik heyet tarafından uyarılıp yaptıgı bu hareketlerı sonlandırması gecen sene neden burak kımseye el kol hareketi yapamıyodu benim stilim bu mac içinde kendimi kaybediyorum falan bahanelerinin altına sakın sıgınmasın burak bildiginiz bitaraflı kalkmıştır daha once senelerde burak bu hareketlerin hıc birini yapmıyordu cunku
Yorum
-
Renkdaş... umutda,mehmet yılmaz'da iyi niyetinden süphemiz yok 2 sininde eksik yanı futbolun meyvesi olan ''gol'' atamamaları yüzünden bu takımdan gönderilmiş ve taraftar tarafından istenmemiştir...peki sen geçen sene 17 gol atıp bayılana kadar oynayan burağımı istiyorsun? yoksa reis gibi değil ''ağa'' olan 30 gol atan burağımı istersin???
Daha öncede yazdım yinede yazarım bu adam isterse 50 gol atsın,kırmadığı rekor kalmasın,ne umut nede mehmet yılmaz kadar değerli değildir gözümde...Hele avatardaki gerçek kralın anca soytarısı olur...Bazıları fatihin'de egosu olup dayılık yaptığını söylüyor gülüyorum bu insanlara fatih arması için ağalık yapardı gol kralı olup rekor kırmak için değil....1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
İlk olarak mitnide61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş... umutda,mehmet yılmaz'da iyi niyetinden süphemiz yok 2 sininde eksik yanı futbolun meyvesi olan ''gol'' atamamaları yüzünden bu takımdan gönderilmiş ve taraftar tarafından istenmemiştir...peki sen geçen sene 17 gol atıp bayılana kadar oynayan burağımı istiyorsun? yoksa reis gibi değil ''ağa'' olan 30 gol atan burağımı istersin???
Daha öncede yazdım yinede yazarım bu adam isterse 50 gol atsın,kırmadığı rekor kalmasın,ne umut nede mehmet yılmaz kadar değerli değildir gözümde...Hele avatardaki gerçek kralın anca soytarısı olur...Bazıları fatihin'de egosu olup dayılık yaptığını söylüyor gülüyorum bu insanlara fatih arması için ağalık yapardı gol kralı olup rekor kırmak için değil....
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam iste bak ne guzel gecen seneki Burak i takdir ediyorsun adami gormussun simdi bu sene niye hemen siliyorsun yok sayiyorsun bu iyi gun dostlugu olmuyormu? hic mi gecen senenin kredisi yok gozunde?insanlari bu kadar cabuk harcamak dogrumu sence?Bu seneki 30 golu hic soylemiyorum bile,adam formsuz olamaz mi abicim?cok mu inanilmaz bir sey bir futbolcunun formsuz donemi olmasi?1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bu konuda kesinlikle sana katiliyorum aksini dusunmek cok zor zaten bende son derece rahatsiz oluyorum ama birde surdan bakmak lazim.Idmanlara bakiyoruz,videolara bakiyoruz,futbolcularin kendi soylemleri var, takimda cok iyi bir arkadaslik var ve herkesin birbiriyle arasi gayet iyi gozukuyor belki de onlar bunlari bizim kadar dert etmiyordur,yani umarimen azindan.
Yorum
-
Bütün gece maçın sıkıntısı hiç aklımdan çıkmadı doğru düzgün uyuyamadım bile,hatta sabah kalkınca da aklıma ilk maç geldi.
Geçen sezon şampiyonluğumuzun kaçtığı maçtan sonra ilk kez bir maçta puan kaybetmemize bu kadar üzüldüm tek sebebi senin kendini takımın üzerinde görmen.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un gol yükünü tek Burak'a bağlayanlara neden kızmıyorsunuz? Teknik direktörüne, yönetimine?
Burak'ın belli bir kapasitesi var. Huyu suyu belli. Neden koskoca Trabzonspor'u bu kadar kötü yönetenlere yöneltmiyoruz eleştirilerimizi?
sezon sonunda burak'in gitmesini isteyen biri olarak
soruyorum..adam daha ne yapacakti?
takimin agasi olmussa bu onun sucu degil..
buna musade eden teknik ekibin sucu..amator kume takimlarinda bile
bu denli bir kisiye bagli takimlar yok..
sen adama bu rahatligi verip sonra niye agalik yapiyorsun diyemezsin..
Yorum
-
ne gol ne penaltı kaçırmana kızarım hepsi futbolun içinde olan normal şeyler..
ama sana atılmayan yada hatalı gelen her pasa el kol hareketi yapman, saha içinde arkadaşlarına isyan edip abuk subuk triplere girmen,
senden çok daha rahat pozisyondaki oyunculara pas atmaman inan beni deli ediyor..!!
Kendine gel artık..
Yorum
-
İlk olarak PoWeRLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene gol ne penaltı kaçırmana kızarım hepsi futbolun içinde olan normal şeyler..
ama sana atılmayan yada hatalı gelen her pasa el kol hareketi yapman, saha içinde arkadaşlarına isyan edip abuk subuk triplere girmen,
senden çok daha rahat pozisyondaki oyunculara pas atmaman inan beni deli ediyor..!!
Kendine gel artık..
2 haftadır penaltıları sölemiyorum bile nasıl olduğunu.Bu adam için öne çıkmak yolunda herşey mübah.takımdan,tarafardan,hocadan hrşyden..En son Sibel tarafından düzenlendi; 17.03.2012, 19:12.♥Umut Bulut♥
Yorum
-
Burak koşmuyor diye mücadele etmiyor diye oynatılmasın veya gönderilsin diyenlerin görüşüne saygı duyarım fakat aynı kişilerin Jaja hakkında neden gönderildi sorusuyla Şenol Hoca'yı eleştirmesine anlam veremem.
Burak saha içerisinde sıkıntılı bir adam olabilir fakat saha dışında iyi bir insan. Ama gönderilsin.
Jaja saha içinde yıldız fakat sıkıntılı, saha dışında da sıkıntılı. Ama gönderilmeseydi.
Bu ne tezatlıktır.
Yorum
Yorum